Normandisch huis volledig gerenoveerd met 5 hoofdkamers plus keuken en wasruimte, op een grote tuin van 900 m2 omgeven door muren, met privéparkeerplaats voor twee auto's en toegang tot het strand op 2 minuten lopen in Hermanville-sur-Mer.
Gratis wifi
Capaciteit 8 personen - Een badkamer, een doucheruimte en drie toiletten - 4 slaapkamers - waarvan op de begane grond een slaapkamer, een doucheruimte en twee toiletten.
Begane grond:
Wasruimte met wasmachine en droger, plus toilet
Ingerichte keuken
Eettafel voor acht personen
Woonkamer
Dubbel bed kamer
binnenkomst
Vuile badkamer met inloopdouche, wastafel en toilet
stage:
Een dubbele slaapkamer
Een slaapkamer met twee eenpersoonsbedden
Een slaapkamer met twee stapelbedden
Badkamer met bad / douche, wastafel en toilet
Mogelijkheid om twee auto's te parkeren
situatie:
Toegang tot strand en zee te voet 2 minuten (100 meter) direct aan de Henri Spriet-promenade, met zijn villa's uit de vroege 20e eeuw, in het bijzonder de Bluette ontworpen door Hector Guimard.
Landingsstrand - ZWAARD Landingssector
Ouistreham Riva-Bella Casino 5 minuten met de auto (3. 9 km) - BUS-optie - stop naast het huis, of bij de dijk op de fiets (20 minuten)
Twee restaurants in de buurt (minder dan 100 meter), waarvan er een een bar, krant en brood- en gebakdepot heeft.
Carrefour-markt op 800 meter.
CAEN 20 minuten met de auto of bus
Ontdek vanuit dit prachtige huis een spannend verhaal: van de komst van de Vikingen en de oprichting van Normandië in 911 tot de landing op 6 juni 1944, via Willem de Veroveraar en de verovering van Engeland in 1066.
Ongeëvenaarde literatuur: Malherbe, Corneille, Flaubert, Maupassant, Barbey d'Aurvilly, Bernardin de Saint-Pierre, Proust, enz.
Een schilderij dat de wereld heeft verleid: het impressionisme en zijn impressionistische festival in Normandië van april tot september: Monet, Degas, Renoir, Pissarro, Boudin, enz.
Een zee- en landkeuken rijk aan smaken, smaken en terroirs.
Verse en smakelijke schelpdieren: coquilles, mosselen, kokkels, oesters, garnalen, kreeften, kreeften, cakes, enz.
Vis in overvloed: wilde bas, tong, makreel, Saint-Pierre, grijze zeebrasem, etc.
Zijn melk, boter, room en zijn beroemde kazen (Camembert, Livarot, Pont-l'Evêque ...).
Zijn cider, zijn pommel, zijn perenwijn en de beroemde Calvados! Zonder de traditie te vergeten: The Norman Hole!
En de beroemde Normandische recepten: pens à la Mode de Caen, voorgezouten lam (Mont-Saint Michel), andouille de Vire, teurgoule, omelet uit Mère Poulard, Soles à la Dieppoise, de mosselen met room, de eend à la rouennaise, de kippenvallei van Auge, de Normandische vlaai, de Normandische vlaai, de douillons met peren, enz.
Het is geen toeval dat Normandië het thuisland is van het beroemde TAILLEVENT, auteur van een van de eerste kookboeken in de Franse culinaire geschiedenis: de Viandier.
We kunnen doorgaan met de sites, activiteiten, festivals, musea, maar het zou eindeloos zijn.
Het is aan jou om deze uitzonderlijke regio, Normandië en dit fantastische departement, Calvados, te ontdekken en opnieuw te ontdekken.
Wij wensen u een heel goed verblijf in Hermanville-sur-Mer.