KLM vliegtickets

Topdeals op vluchten naar

De prijzen waren de afgelopen 7 dagen beschikbaar en starten voor de gespecificeerde periode vanaf € 68 voor enkele vluchten en € 90 voor heen- en terugvluchten. De prijzen en beschikbaarheid kunnen wijzigen. Er gelden extra voorwaarden.

KLM
KLM
KLM
KLM
KLM
KLM
KLM
KLM
KLM
KLM

Recentelijke beoordelingen over KLM

Naar welke bestemmingen vliegt KLM?

Koninklijke Luchtvaarmaatschappij KLM vliegt dagelijks naar tal van populaire bestemmingen binnen Europa en de rest van de wereld, waarvan vele op dagelijkse basis en een groot aantal zelfs meerdere keren per dag. Veelgeboekte routes zijn:

 • Amsterdam naar Londen
 • Amsterdam naar München
 • Amsterdam naar Alicante
 • Amsterdam naar Malaga
 • Amsterdam naar New York
 • Amsterdam naar Atlanta
 • Amsterdam naar Johannesburg
 • Amsterdam naar Dubai
 • Amsterdam naar Cancún
 • Amsterdam naar Bangkok
 • Amsterdam naar Jakarta
 • Amsterdam naar Sydney

Hoe vind ik de beste KLM-deals op Expedia?

KLM is een van de beste luchtvaarmaatschappijen in Europa en via Expedia vind je de beste deals voor je volgende KLM-vlucht, of je nu een enkele reis, retourvlucht, zaken- of vakantiereis boekt. Zoeken naar KLM-vluchten op Expedia is heel gemakkelijk en je kunt er ook hotels en huurauto's boeken, wat de totaalprijs vaak goedkoper maakt. En je bespaart tijd, omdat je alles via één enkele website kunt doen. Dus boek je ticket en al het andere wat je nodig hebt via Expedia voor de best mogelijke deal.

Hoe is het om te vliegen met KLM?

Vliegen met KLM biedt je een uitzonderlijke reiservaring, of je nu economy of business class vliegt. KLM beschikt over veel verschillende vliegtuigen die elk geschikt zijn voor de route waarop ze worden ingezet. Comfort staat bovenaan de lijst en daarom kun je voorafgaand aan je reis een ergonomisch verantwoorde stoel reserveren. Business class biedt uiteraard nog meer comfort en ruimte. KLM vindt dat vliegen een aangename ervaring hoort te zijn, en daarom vind je op sommige vluchten zelfs wifi, oplaadstations voor je mobiele telefoon en een ruime keuze uit tv-programma's of films op alle intercontinentale vluchten.

Hoeveel bagage mag je meenemen?

De toegestane hoeveelheid bagage hangt af van de lengte van de vlucht en of je economy class of business class reist. Als je economy reist, mag je in de meeste gevallen 1 stuks handbagage meenemen en 1 accessoire, zoals een handtas, laptop, enz. Bij business class mag je meestal 2 stuks handbagage meenemen en 1 accessoire. Er zijn soortgelijke regels wat ruimbagage betreft. Daar lees je meer over tijdens het boeken van je reis of in je boeking. Houd er rekening mee dat alle bagage aan bepaalde vereisten qua grootte en gewicht dient te voldoen.

Waar kan ik inchecken en informatie vinden over mijn KLM-vlucht?

Als je een KLM-vlucht boekt via Expedia, kun je gemakkelijk online inchecken via Expedia, de KLM-website of de KLM-app, binnen 24 uur voor vertrek. Op de luchthaven kun je gebruik maken van de Selfservice Check-in-kiosk waarbij het belangrijk is je paspoort en reisbeschrijving bij de hand te houden voor een snelle check-in. Als je thuis hebt ingecheckt en je hebt ruimbagage, dan kun je ook daarmee tijd besparen door je koffer af te leveren bij de drop-off-balie. Meer informatie over je reisplan vind je op de Reizen-pagina op Expedia.

Verdien ik via Expedia mijlen/punten met mijn KLM-ticket?

Ja, je kunt mijlen verdienen met KLM als je via Expedia boekt. Vergeet niet je Flying Blue-lidmaatschapsnummer in te vullen als je een KLM-ticket boekt. Er zijn geen kosten verbonden aan het Flying Blue-lidmaatschap en je kunt de mijlen aan meer dingen besteden dan alleen vluchten.

Kan ik mijn vlucht met KLM op Expedia annuleren?

Als je een restitueerbare vlucht binnen 24 uur annuleert nadat je deze via Expedia hebt geboekt, zou je in aanmerking kunnen komen voor een volledige restitutie van de reissom. Als je een niet-restitueerbare vlucht hebt geboekt, kom je misschien in aanmerking voor een tegoed dat je kunt besteden aan een volgende vlucht. Zorg dat je goed op de hoogte bent van je reisplan en bekijk vooral de annuleringsvoorwaarden van KLM. In veel gevallen worden er geen kosten in rekening gebracht als je binnen 24 uur je ticket annuleert. Voor meer informatie over dit onderwerp verwijzen we je naar onze klantenservice-pagina.