Begin van hoofdinhoud
Type reis
Vlucht 1
Vlucht 2
Vlucht 3
Vlucht 4
Vlucht 5

Bespaar tijd en geld met een pakketdeal voor Lavara

Welkom in Lavara. Hoewel dit een bestemming is die niet bij iedere reiziger hoog op het programma staat, zul je hier een heerlijke vakantie beleven.

Bespaar tijd en geld met een pakketdeal voor Lavara

Expedia heeft pakketten voor verblijf en vlucht voor jou. Slimme vakantiegangers zien dat deals voor accommodatie en hotel de beste manier zijn om tijd en geld te besparen. Koop iets extra in Lavara met het extra geld.

Door pakketdeals te reserveren, kun je tot $ 603 besparen.

We bezitten niet alleen over een enorme intercontinentale database met 400 airlinepartners en 321.000 hotels, maar we verstrekken bovendien ook geweldige kortingen.

De goedkope deals op Expedia maken het plannen van je vakantie naar Lavara zo veel leuker. Dus waar wacht je nog op?

Als je je vakantieplannen moet aanpassen, weet dan dat wij voor bijna alle hotelboekingen geen aanvullende annuleringskosten vragen.

Combipakketten voor Lavara

Lavara ligt zo'n 430 kilometer ten noordoosten van Athene.

Laat de zonnestralen je gezicht verwarmen en de golven je voeten strelen. Een prachtige plek om te beginnen is Strand van Şarköy, 95 kilometer ten zuidoosten van Lavara, of Agia Paraskevi-strand, 70 kilometer ten zuidwesten van Lavara.

Veel reizigers overwegen een daguitstap naar Meriç, gelegen op slechts 10 kilometer van Lavara, of naar Didymoteicho, op 13 kilometer.

Het regionale centrum Karaağaç Mahallesi, 45 kilometer ten noorden van Lavara, is een ware hotspot. Je treft hier een hele reeks trekpleisters die de moeite waard zijn, zoals Selimiye-moskee, Bedesten en Eski-moskee. Serefeli-moskee en Gezondheidsmuseum Beyezid II Kulliyesi zijn ook plekken die hier op je liggen te wachten.

Lever een inspanning bij de lokale bewoners door wat Grieks te spreken. "Thélis na horépsis mazí mu?" is de uitdrukking in het Grieks voor "Wil je dansen?". De zin "Hróña Pollá" is natuurlijk ook handig om te kunnen zeggen. Dit betekent hier "Fijne verjaardag".

Als je de tijd hebt om in Lavara te zijn op 25 maart, maak je dan klaar om helemaal los te gaan. Ieder jaar komt op deze dag iedereen samen om zo de onafhankelijkheidsdag van Griekenland te vieren.

Wanneer je vertrek nadert en je Lavara moet gaan verlaten, zorg dan dat je alles hebt ingepakt, geef je laatste euro's uit en zeg Yiá sou tegen deze mooie plaats.

Internationale luchthaven Demokritos (AXD) is de dichtstbijgelegen luchthaven, gelegen op 60 kilometer ten zuidwesten, dus vertrek goed op tijd naar de luchthaven.


Beste hotelaanbiedingen in Lavara

Alle 1 accommodaties in Lavara bekijken
Hotel La Strada € 40
Beoordeeld op 26 mrt. 2019
Details weergeven
 
Hotel La Strada

Hotel La Strada

Provatoas, Tychero, Evros, Soufli, Thrace
     
    4,5 / 5
    2.0 van 5.0 Sterren

    The owner of the hotel is very proactive, helpful and kind. We have had an excellent experience!