Lufthansa vliegtickets

Topdeals op vluchten naar

De prijzen waren de afgelopen 7 dagen beschikbaar en starten voor de gespecificeerde periode vanaf € 99 voor enkele vluchten en € 129 voor heen- en terugvluchten. De prijzen en beschikbaarheid kunnen wijzigen. Er gelden extra voorwaarden.

Lufthansa
Lufthansa
Lufthansa
Lufthansa
Lufthansa
Lufthansa
Lufthansa
Lufthansa
Lufthansa
Lufthansa

Lufthansa vliegtickets

Over Lufthansa


Lufthansa werd al in 1926 opgericht in Berlijn en heeft sinds de jaren vijftig een enorme groei doorgemaakt. Het is tegenwoordig grootste luchtvaartmaatschappij van Duitsland en met een nog altijd groeiende vloot van meer dan 250 toestellen behoort Lufthansa inmiddels zelfs tot de grootste Europese luchtvaartmaatschappijen. De Duitse maatschappij is een van de oprichters van de luchtvaartalliantie Star Alliance, waartoe onder meer United Airlines, Singapore Airlines en Air China behoren. Lufthansa vliegt voornamelijk met Boeing- en Airbus-toestellen op lange vluchten en Embraer- en Bombardier-toestellen op kortere vluchten. Vluchten bij Lufthansa zijn te boeken in de klassen Economy, Premium Economy, Business en First. Als je regelmatig met Lufthansa vliegt, kun je gebruikmaken van het frequentflyerprogramma Miles & More dat door Lufthansa gedeeld wordt met twaalf andere maatschappijen van de Star Alliance.


Lufthansa topbestemmingen


Vanaf de Koninklijke Luchthaven Schiphol (AMS) vertrekken vluchten van Lufthansa en dochterbedrijven als Germanwings en Austrian Airlines richting verschillende populaire bestemmingen binnen en buiten Europa. Er gaan rechtstreekse vluchten naar de Luchthaven Frankfurt am Main (FRA) en de Luchthaven München (MUC). Beide vliegvelden zijn hubs van Lufthansa en dienen voor veel reizigers dan ook als overstapplaats op weg naar andere populaire bestemmingen. Zo reis je met een korte overstap in Frankfurt snel naar de Internationale Luchthaven Suvarnabhumi (BKK) in Bangkok. Beleef de unieke sfeer van de Thaise hoofdstad of maak een uitstapje naar een nabijgelegen strandbestemming. Voor een stedentrip naar New York kun je met Lufthansa vanaf Amsterdam zelfs rechtstreeks vliegen op Newark International Airport (EWR). Zo sta je binnen een halve dag tussen de wolkenkrabbers van de Big Apple.


Praktische informatie Lufthansa


Bij Lufthansa kun je met een druk op de knop online, met je mobieltje of bij een selfservicekiosk inchecken en je instapkaart ontvangen. Bij bepaalde vluchten kun je zelfs volledig automatisch je instapkaart op je mobiele telefoon ontvangen. Controleer op de site welke incheckvoorwaarden voor jou van toepassing zijn. Voor Economy-vluchten geldt in principe dat je gratis tot 23 kg bagage kunt inchecken per persoon. In Business en First Class is het maximumgewicht 32 kg. Aan boord mag je doorgaans in Economy 1 item van maximaal 8 kg meenemen, terwijl in Business en First Class 2 items zijn toegestaan. Bekijk voor vertrek altijd even de voor jouw vlucht geldende voorwaarden.