Pegasus Airlines vliegtickets

Populaire vluchten met Pegasus Airlines

De prijzen waren de afgelopen 7 dagen beschikbaar en starten voor de gespecificeerde periode vanaf € 251 voor enkele vluchten en € 428 voor heen- en terugvluchten. De prijzen en beschikbaarheid kunnen wijzigen. Er gelden extra voorwaarden.

Pegasus Airlines
Pegasus Airlines
Pegasus Airlines
Pegasus Airlines

Pegasus Airlines vliegtickets

Over Pegasus Airlines


Pegasus Airlines is een Turkse lowcostvervoersmaatschappij die is opgericht in 1990. Sinds 2007 heeft de vliegmaatschappij een samenwerkingsverband met de Turkse luchtvaartmaatschappij IZair. De vloot van Pegasus bestaat uit vliegtuigen van de vliegtuigfabrikanten Boeing en Airbus. Drankjes en eten aan boord zijn niet bij de vluchtprijs inbegrepen, maar je kunt natuurlijk wel tegen betaling een snack of maaltijd aan boord bestellen.


Topbestemmingen van Pegasus Airlines


Vanaf de luchthaven Schiphol (AMS) kun je elke dag rechtstreeks naar de luchthaven Antalya (AYT) vliegen. De Turkse stad Antalya is een heerlijke zonbestemming die zeer geliefd is bij veel mensen. Vanaf Schiphol kun je ook naar Istanbul, de stad aan de Bosporus, vliegen. Istanbul is een prachtige stad met schitterende bouwwerken als de Hagia Sophia en de Blauwe Moskee. Met Pegasus vlieg je vanaf Schiphol ook rechtstreeks naar de luchthaven Istanbul Sabiha Gökçen (SAW), de thuishaven van Pegasus. De Turkse stad Ankara is ook een leuke bestemming voor een stedentrip. Vanaf Schiphol kun je dagelijks naar de luchthaven Ankara Esenboga (ESB) vliegen. De Turkse hoofdstad Ankara is een prachtige stad waar de Citadel van Ankara zeker een bezoekje waard is. Ook de Arslanhane Carnii-moskee is een bezienswaardigheid die je zeker niet mag overslaan.


Praktische informatie over Pegasus Airlines


Bij Pegasus kun je online inchecken en je boarding pass thuis afdrukken. Aan boord van het vliegtuig mag je één stuk handbagage meenemen, ter grootte van 20 x 40 x 55 cm. Je handbagage mag maximaal 8 kg wegen. Je mag ook zonder bijbetaling onder meer een handtas, omslagdoek, jas of deken meenemen. De voorwaarden voor bagage kunnen soms worden gewijzigd en ook inchecktijden en –voorwaarden kunnen afwijken. Kijk voor actuele informatie voor vertrek altijd op de website van Expedia waar je wordt doorverwezen naar de website van Pegasus.