Begin van hoofdinhoud
Type reis
Vlucht 1
Vlucht 2
Vlucht 3
Vlucht 4
Vlucht 5

Zoek door meer dan 1.000.000 accommodaties en 550 luchtvaartmaatschappijen wereldwijd

Kies uit meer dan een miljoen vluchten, hotels of pakketten

Expedia berekent geen extra kosten als je een hotelboeking wijzigt of annuleert

Playa de la Malvarrosa

Zwem in de warme Middellandse Zee, slenter over de boulevard en ga aan het water eten op één van de populairste stadstranden van Valencia.

Bij Playa de la Malvarrosa, dat ten noorden van de haven van Valencia ligt, heb je de kans om in de warme Middellandse Zee te zwemmen, aan beachsport te doen en om te wandelen langs een brede boulevard aan het water. Aan het strand staan historische villa's en exquise restaurants, het water is er schoon en het is maar een paar minuten vanaf de stad.  

Ontsnap even aan het stadscentrum en breng een paar uur door op het goudgele strand van Malvarrosa. Huur strandstoelen voor het zonnebaden of parasols om je te beschermen tegen de zon. Op verschillende plekken aan het strand zijn openbare toiletten, douches en drinkwatervoorzieningen. Het zeewater is hier rustig en ideaal om in te zwemmen. Strandwachten houden het strand in de gaten en plaatsen vlaggen die de veiligste zwemplekken aan te geven.  

Als je veel energie hebt, biedt het strand verschillende plekken voor sportactiviteiten, waaronder volleybal-, handbal-, voetbal- en rugbyvelden. Je kunt ook watersportuitrustingen huren, bijvoorbeeld voor windsurfen en jetskiën. Bovendien kun je gebruikmaken van de vele trainingstoestellen aan het strand.  

Slenter eens langs de lommerrijke boulevard van het strand en ontdek de restaurants en kraampjes met etenswaren, cafés en ijswinkels. Ga op een van de terrassen zitten en geniet van de originele Valenciaanse paella met een koud biertje of vers geperst vruchtensap. Langs de boulevard vind je speeltuinen met speeltoestellen die ideaal zijn voor kinderen. 's Avonds komt de buurt tot leven met diverse kroegen, karaokebars en nachtclubs.  

Bezoek de villa en de tuin van de geliefde Valenciaanse schrijver Vicente Blasco-Ibáñez. De villa is nu een museum dat de eigendommen, foto's en manuscripten van de schrijver bewaart.

Playa de la Malvarrosa ligt iets meer dan 7 kilometer ten oosten van Ciutat Vella, de oude binnenstad van Valencia. Je kunt in het stadscentrum de bus, tram of metro nemen om bij het strand te komen. De rit duurt circa 35 minuten. Als je met de auto gaat, is er voldoende parkeergelegenheid in de straten die parallel aan het strand lopen. Malvarrosa heeft een aangepast voetpad dat rolstoelvriendelijk is. Tevens kan er bij de medische hulppost hulp bij het zwemmen worden geboden.


Playa de la Malvarrosa Reisgids


Kaart

Beste hotelaanbiedingen in Playa de la Malvarrosa

Alle 1.154 accommodaties in de buurt van Playa de la Malvarrosa bekijken
Hotel Las Arenas Balneario Resort € 189
Hotel Las Arenas Balneario Resort

Hotel Las Arenas Balneario Resort

Eugenia Vines 22-24, Valencia, Valencia
   
  5.0 van 5.0 Sterren

  Dit hotel in Poblats Maritims ligt aan het strand, binnen 2 km afstand van Veles e Vents, Playa de la Malvarrosa en Ciudad de las Artes y las Ciencias. Ook Haven van Valencia en Museum voor Natuurwetenschappen Prince Felipe liggen binnen 5 km afstand. Station Valencia-Cabanyal ligt op 15 minuten lopen en naar Station Marítim Serrería is het 17 minuten lopen.

  Hotel Primus Valencia € 79
  Hotel Primus Valencia

  Hotel Primus Valencia

  Calle Menorca 22, Valencia, Valencia
    
   4.0 van 5.0 Sterren

   Dit wellness hotel ligt in Camins al Grau, vlak bij Centro Comercial Aqua en Ciudad de las Artes y las Ciencias. Ook Museum voor Natuurwetenschappen Prince Felipe en Aquarium l'Oceanogràfic liggen binnen 15 minuten lopen. Station Marítim Serrería ligt op 14 minuten lopen en naar Station Ayora is het 14 minuten lopen.

   Valencia Beach Suites Wifi Fibra
   Valencia Beach Suites Wifi Fibra

   Valencia Beach Suites Wifi Fibra

   Calle Cavite, 58, Valencia
     
    3.5 van 5.0 Sterren

    Dit appartement in Poblats Maritims ligt aan het strand, binnen 2 km afstand van Casa-Museo Blasco Ibañez, Playa de la Malvarrosa en Polytechnische universiteit van Valencia. Ook Ciudad de las Artes y las Ciencias en Haven van Valencia liggen binnen 5 km afstand. Station Valencia-Cabanyal ligt op 18 minuten lopen en naar Station Marítim Serrería is het 27 minuten lopen.

    Total Valencia Beach
    Total Valencia Beach

    Total Valencia Beach

    Calle Isabel de Villena, 47, Valencia
      
     3.5 van 5.0 Sterren

     Dit aan het strand gelegen appartement ligt in Poblats Maritims, binnen 2 km afstand van Casa-Museo Blasco Ibañez en Playa de la Malvarrosa. Ook Ciudad de las Artes y las Ciencias en Polytechnische universiteit van Valencia liggen binnen 3 km afstand. Station Valencia-Cabanyal ligt op 18 minuten lopen en naar Station Marítim Serrería is het 27 minuten lopen.

     Valencia Flat Rental - Malvarrosa Beach Cavite
     Valencia Flat Rental - Malvarrosa Beach Cavite

     Valencia Flat Rental - Malvarrosa Beach Cavite

     Calle Cavite, 27, Valencia
       
      3.5 van 5.0 Sterren

      Dit appartement ligt in Poblats Maritims, binnen 2 km afstand van Casa-Museo Blasco Ibañez en Playa de la Malvarrosa. Ook Ciudad de las Artes y las Ciencias en Polytechnische universiteit van Valencia liggen binnen 3 km afstand. Station Valencia-Cabanyal ligt op 18 minuten lopen en naar Station Marítim Serrería is het 27 minuten lopen.

      Valencia Flat Rental Malvarrosa Beach 03
      Valencia Flat Rental Malvarrosa Beach 03

      Valencia Flat Rental Malvarrosa Beach 03

      Isabel de Villena, 31, Valencia
        
       4.0 van 5.0 Sterren

       Dit appartement ligt in Poblats Maritims, binnen 2 km afstand van Casa-Museo Blasco Ibañez, Playa de la Malvarrosa en Polytechnische universiteit van Valencia. Ook Ciudad de las Artes y las Ciencias en Haven van Valencia liggen binnen 5 km afstand. Station Valencia-Cabanyal ligt op 18 minuten lopen en naar Station Marítim Serrería is het 26 minuten lopen.

       Apartamento con Vista al mar en Playa Malvarrosa
       Apartamento con Vista al mar en Playa Malvarrosa

       Apartamento con Vista al mar en Playa Malvarrosa

         
        3.5 van 5.0 Sterren

        Dit appartement ligt in Poblats Maritims, binnen 2 km afstand van Casa-Museo Blasco Ibañez, Playa de la Malvarrosa en Polytechnische universiteit van Valencia. Ook Ciudad de las Artes y las Ciencias en Haven van Valencia liggen binnen 5 km afstand. Station Valencia-Cabanyal ligt op 17 minuten lopen en naar Station Marítim Serrería is het 26 minuten lopen.

        Oud Vissershuis in Playa de la Malvarrosa. Heel Bijzonder en Charmant
        Oud Vissershuis in Playa de la Malvarrosa. Heel Bijzonder en Charmant

        Oud Vissershuis in Playa de la Malvarrosa. Heel Bijzonder en Charmant

          
         0.0 van 5.0 Sterren

         Dit historische appartement ligt in Poblats Maritims, binnen 2 km afstand van Casa-Museo Blasco Ibañez, Playa de la Malvarrosa en Polytechnische universiteit van Valencia. Ook Ciudad de las Artes y las Ciencias en Haven van Valencia liggen binnen 5 km afstand. Station Valencia-Cabanyal ligt op 16 minuten lopen en naar Station Marítim Serrería is het 25 minuten lopen.