Qatar Airways vliegtickets

Topdeals op vluchten naar

De prijzen waren de afgelopen 7 dagen beschikbaar en starten voor de gespecificeerde periode vanaf € 400 voor enkele vluchten en € 445 voor heen- en terugvluchten. De prijzen en beschikbaarheid kunnen wijzigen. Er gelden extra voorwaarden.

Qatar Airways
Qatar Airways
Qatar Airways
Qatar Airways
Qatar Airways
Qatar Airways
Qatar Airways
Qatar Airways
Qatar Airways
Qatar Airways

Recentelijke beoordelingen over Qatar Airways

Qatar Airways vliegtickets

Over Qatar Airways


Qatar Airways is de nationale luchtvaartmaatschappij van Qatar en heeft meer dan 100 bestemmingen over de hele wereld. Het is een belangrijke maatschappij voor vluchten richting het oosten. Skytrax gaf deze maatschappij een vijfsterrenbeoordeling en slechts vijf anderen genieten van deze status. Ook is Qatar Airways een paar keer verkozen tot beste luchtvaartmaatschappij ter wereld. De First Class en de Business Class beschikken beiden over bedden en de stoelen hebben een massagefunctie. Ook in de Economy Class hoef je je niet te vervelen dankzij de persoonlijke televisies. De vloot bestaat voornamelijk uit vliegtuigen van Boeing en Airbus. Als je vaker met Qatar Airways vliegt, kun je gebruik maken van de Privilige Club en geniet je van extra kortingen. Je kunt Qmiles sparen, waarmee je je lidmaatschap kunt upgraden.


Qatar Airways topbestemmingen


Qatar Airways vliegt naar zo'n 150 bestemmingen. Tevens is het een van de weinige luchtvaartmaatschappijen die naar alle zes de werelddelen vliegt. De populairste bestemmingen vanuit Nederland liggen echter allemaal in het Midden-Oosten of Azië. Geliefde bestemmingen zijn Dubai International Airport (DXB), de Internationale luchthaven Changi (SIN) in Singapore en de Luchthaven Ngurah Rai (DPS) in Denpasar. Qatar Airways heeft meerdere dagelijkse vluchten naar deze bestemmingen. Je kunt dus zorgeloos gaan genieten van deze drie topbestemmingen, of je nou grote steden wilt bezoeken of wilt genieten van de prachtige stranden van Bali.


Praktische informatie Qatar Airways


Om wachtrijen op het vliegveld te voorkomen, kun je bij Qatar Airways 48 uur van tevoren inchecken. Houd de website in de gaten voor meer informatie over online inchecken. Je kunt hier ook terecht als je meer informatie wilt over je bagage. Voor ruimtebagage geldt op de meeste vluchten een maximum van 30 kg als je in de Economy Class reist, 40 kg voor de Business Class en 50 kg voor de First Class. Voor handbagage geldt een maximum van 7 kg voor de Economy Class en 15 kg voor de Business en First Class. Voor sommige vluchten gelden er andere voorwaarden. Check dus altijd de voorwaarden op de site. Als je bagage zwaarder is, kan het zijn dat je een extra toeslag moet betalen.