Topdeals op vluchten naar

Prijzen van de afgelopen 7 dagen. Prijzen en beschikbaarheid kunnen altijd wijzigen. Mogelijk gelden er extra voorwaarden.

Populaire vluchten met Singapore Airlines

Prijzen van de afgelopen 7 dagen. Prijzen en beschikbaarheid kunnen altijd wijzigen. Mogelijk gelden er extra voorwaarden.

Recentelijke beoordelingen over Singapore Airlines

Mar 13, 2020

Nee

Jan 22, 2020

Beide vluchten zijn geweldig verlopen. Op tijd uitgevoerd met goede service en zeer attente (cabine)bemensing.

Jan 6, 2020

Totaal beoordeling goed!

Jan 5, 2020

Prima vlucht, beter dan de KLM!

Dec 10, 2019

Goede service en vriendelijke crew

Apr 15, 2019

Helaas geen extra beenruimte voor de terugweg. Dus dat wordt afzien. Maar de heenreis.Prima. Het blijft een vliegtuig

Feb 25, 2019

Fijne reis gehad.

Feb 13, 2019

Prima maatschappij

Jan 22, 2019

Fantastische vlucht gehad. Geweldige stoel, uitermate vriendelijk, professioneel personeel. Prachtig toestel, Airbus 350. Eten was top, niets te wensen over!

Singapore Airlines vliegtickets

Over Singapore Airlines


Singapore Airlines is de nationale luchthavenmaatschappij van Singapore. Deze lijndienstvervoersmaatschappij werd in 1946 opgericht als Malayan Airways Limited. Door een opsplitsing van deze vliegmaatschappij is in 1972 Singapore Airlines ontstaan. Singapore Airlines is aangesloten bij de luchtvaartalliantie StarAlliance, waarvan onder meer Lufthansa, Air Canada en United Airlines deel van uitmaken. Als je geregeld met Singapore Airlines vliegt, kun je deelnemen aan het loyaliteitsprogramma KrisFlyer. Je kunt miles sparen en hierbij geldt: hoe meer je reist, hoe meer voordelen en miles je krijgt. Je spaart niet alleen als je met Singapore Airlines vliegt, maar ook als je boekt bij partners van Singapore Airlines, bijvoorbeeld bepaalde hotels of autoverhuurbedrijven.


Topbestemmingen van Singapore Airlines


Singapore Airlines vliegt naar meer dan 60 bestemmingen in 35 landen in Azië, Oceanië, het Midden-Oosten, Europa, Afrika en Noord-Afrika. Vanaf de luchthaven Schiphol (AMS) kun je in ieder geval vier per week naar Bali vliegen. Zo gaan er vliegtuigen naar de luchthaven Ngurah Rai (DPS) bij Denpasar op Bali. Op dit Indonesische eiland is het altijd mooi weer en je kunt er genieten van schitterende stranden en indrukwekkende Hindoe-tempels. Tijdens je vlucht is er één tussenstop, namelijk op de luchthaven van Singapore, de internationale luchthaven Changi (SIN). Je kunt ook Singapore zelf als vakantiebestemming kiezen, bijvoorbeeld voor een shoppingtrip. Je vliegt naar de internationale luchthaven Changi (SIN). Het verre Australië is ook een populaire bestemming. Je kunt zeker viermaal per week naar Kingsford Smith International Airport (SYD) vliegen en in Sydney eindelijk het beroemde Opera House met eigen ogen aanschouwen. Ook tijdens deze vlucht is er trouwens weer een tussenstop in Singapore.


Praktische informatie over Singapore Airlines


Bij Singapore Airlines kun je online inchecken en zo wachtrijen op het vliegveld vermijden. Op Schiphol zijn selfservicekiosken beschikbaar en je kunt ook inchecken met je mobiele telefoon. Je handbagage mag maximaal 7 kg wegen en KrisFlyer-goldmembers mogen iets meer meenemen. Afhankelijk van de klasse die je hebt geboekt, mag je 1 of 2 stuks handbagage meenemen. Ruimbagage mag 30 tot 50 kg wegen. Het gewicht is afhankelijk van de geboekte klasse (Singapore Airlines Suites First, Business, Premium Economy of Economy). De voorwaarden voor bagage kunnen soms worden gewijzigd en ook inchecktijden en –voorwaarden kunnen afwijken. Kijk voor vertrek dus altijd op de website van Expedia voor actuele informatie.