Begin van hoofdinhoud
Type reis
Vlucht 1
Vlucht 2
Vlucht 3
Vlucht 4
Vlucht 5

St John's Demi-Bastion

Expedia biedt handige informatie over hotels, vluchten en bezienswaardigheden in St John's Demi-Bastion aan. Maak gebruik van Expedia's expertise en boek de beste deals!

Ben je van plan een stedentrip naar St John's Demi-Bastion te boeken? Expedia biedt een ruim assortiment aan hotels en andere overnachtingsopties in St John's Demi-Bastion nabij St John's Demi-Bastion aan, waardoor je verblijf net dat beetje extra speciaal zal zijn. Voor je vertrek is het verstanding om de Expedia reis gids over St John's Demi-Bastion te raadplegen, om zo alles te weten te komen over het prachtige St John's Demi-Bastion!


Kaart

Beste hotelaanbiedingen

Alle 136 hotels in de buurt van St John's Demi-Bastion weergeven
€ 82
The Duke Boutique Hotel

The Duke Boutique Hotel

Republic Street, Victoria
4,8
/ 5, op basis van 35 beoordelingen
3.5 van 5.0

Dit hotel ligt vlak bij het strand, op 0,1 km van Villa Rundle-park en op 2,8 km van Ggantija-tempel. Ook Pjazza Indipendenza en San Gorg-basiliek liggen binnen 10 minuten lopen.

Gallerija House

Gallerija House

41 Triq l'Arcipriet Saver Cassar, Gozo, Victoria
4,9
/ 5, op basis van 9 beoordelingen
2.0 van 5.0

Dit pension ligt in de historische wijk, vlak bij Il Hagar, Hart van Gozo-museum, San Gorg-basiliek en Pjazza Indipendenza. Ook De Citadel en Archeologiemuseum van Gozo liggen binnen 10 minuten lopen.

€ 45
Downtown Hotel

Downtown Hotel

Europe Street, Victoria
3,9
/ 5, op basis van 185 beoordelingen
3.0 van 5.0

Dit hotel in Victoria ligt op 0,6 km van Villa Rundle-park en op 2,8 km van Ggantija-tempel. Ook Pjazza Indipendenza en San Gorg-basiliek liggen binnen 15 minuten lopen.

Gozo Houses of Character

Gozo Houses of Character

Various Addresses, Victoria
3,9
/ 5, op basis van 44 beoordelingen
3.0 van 5.0

Deze appartementen bevinden zich op verschillende plekken in Victoria.

€ 42
Country Views Bed & Breakfast

Country Views Bed & Breakfast

Triq Dun Pawl Micalffe, Victoria
3.0 van 5.0

Deze bed & breakfast in Victoria ligt op 0,3 km van Lunzjata Valley en op 3,6 km van Ggantija-tempel. Ook Il Hagar, Hart van Gozo-museum en San Gorg-basiliek liggen binnen 10 minuten lopen.

Cittadella Farmhouse

Cittadella Farmhouse

MRO DIRJANU LANZON STREET, VICTORIA,, GOZO
2.5 van 5.0

Dit landhuis in Victoria ligt op 0,6 km van Villa Rundle-park en op 3,1 km van Ggantija-tempel. Ook Pjazza Indipendenza en San Gorg-basiliek liggen binnen 15 minuten lopen.

Ta Girardu

Ta Girardu

Triq il Belliegha,, Victoria, GOZO
3.5 van 5.0

Dit vakantiehuis in Victoria ligt op 0,6 km van Villa Rundle-park en op 3,1 km van Ggantija-tempel. Ook Pjazza Indipendenza en San Gorg-basiliek liggen binnen 15 minuten lopen.

Ta Amy Farmhouse

Ta Amy Farmhouse

Ta Amy -Triq wied Sara, Victoria
3.5 van 5.0

Dit vakantiehuis in Victoria ligt op 0,8 km van Pjazza Indipendenza en op 3,9 km van Ggantija-tempel. Ook San Gorg-basiliek en De Citadel liggen binnen 15 minuten lopen.