Begin van hoofdinhoud
Type reis
Vlucht 1
Vlucht 2
Vlucht 3
Vlucht 4
Vlucht 5

St John's Demi-Bastion

Expedia biedt handige informatie over hotels, vluchten en bezienswaardigheden in St John's Demi-Bastion aan. Maak gebruik van Expedia's expertise en boek de beste deals!

Ben je van plan een stedentrip naar St John's Demi-Bastion te boeken? Expedia biedt een ruim assortiment aan hotels en andere overnachtingsopties in St John's Demi-Bastion nabij St John's Demi-Bastion aan, waardoor je verblijf net dat beetje extra speciaal zal zijn. Voor je vertrek is het verstanding om de Expedia reis gids over St John's Demi-Bastion te raadplegen, om zo alles te weten te komen over het prachtige St John's Demi-Bastion!


Kaart

Beste hotelaanbiedingen

Alle 146 hotels in de buurt van St John's Demi-Bastion weergeven
€ 74
The Duke Boutique Hotel

The Duke Boutique Hotel

Republic Street, Victoria
4,6
/ 5, op basis van 10 beoordelingen
3.5 van 5.0

Dit hotel ligt vlak bij het strand, op 0,1 km van Villa Rundle-park en op 2,8 km van Ggantija-tempel. Ook Pjazza Indipendenza en San Gorg-basiliek liggen binnen 10 minuten lopen.

€ 54
Downtown Hotel

Downtown Hotel

Europe Street, Victoria
4,0
/ 5, op basis van 64 beoordelingen
3.0 van 5.0

Dit hotel in Victoria ligt op 0,6 km van Villa Rundle-park en op 2,8 km van Ggantija-tempel. Ook Pjazza Indipendenza en San Gorg-basiliek liggen binnen 15 minuten lopen.

Gallerija House

Gallerija House

41 Triq l'Arcipriet Saver Cassar, Gozo, Victoria
5,0
/ 5, op basis van 5 beoordelingen
2.0 van 5.0

Dit pension ligt in de historische wijk, vlak bij Il Hagar, Hart van Gozo-museum, San Gorg-basiliek en Pjazza Indipendenza. Ook De Citadel en Archeologiemuseum van Gozo liggen binnen 10 minuten lopen.

Gozo Houses of Character

Gozo Houses of Character

Various Addresses, Victoria
3,9
/ 5, op basis van 22 beoordelingen
3.0 van 5.0

Deze appartementen bevinden zich op verschillende plekken in Victoria.

Cittadella Farmhouse

Cittadella Farmhouse

MRO DIRJANU LANZON STREET, VICTORIA,, GOZO
2.5 van 5.0

Dit landhuis in Victoria ligt op 0,6 km van Villa Rundle-park en op 3,1 km van Ggantija-tempel. Ook Pjazza Indipendenza en San Gorg-basiliek liggen binnen 15 minuten lopen.

Ta Amy Farmhouse

Ta Amy Farmhouse

Ta Amy -Triq wied Sara, Victoria
3.5 van 5.0

Dit vakantiehuis in Victoria ligt op 0,8 km van Pjazza Indipendenza en op 3,9 km van Ggantija-tempel. Ook San Gorg-basiliek en De Citadel liggen binnen 15 minuten lopen.