Transavia vliegtickets

Topdeals op vluchten naar

De prijzen waren de afgelopen 7 dagen beschikbaar en starten voor de gespecificeerde periode vanaf € 38 voor enkele vluchten en € 76 voor heen- en terugvluchten. De prijzen en beschikbaarheid kunnen wijzigen. Er gelden extra voorwaarden.

Transavia
Transavia
Transavia
Transavia
Transavia
Transavia
Transavia
Transavia
Transavia
Transavia

Transavia vliegtickets

Over Transavia


Transavia is een lowcostvervoermaatschappij en maakt deel uit van de Air France-KLM-groep. Transavia heeft ook een zustermaatschappij in Frankrijk: Transavia France. De luchtvaartmaatschappij Transavia werd opgericht in 1965 en in 1966 vond de eerste vlucht plaats. Transavia vliegt met vliegtuigen van het type Boeing. Als je met Transavia vliegt, kun je deelnemen aan het loyaliteitsprogramma Flying Blue. Je kunt hiermee zogenaamde award miles sparen en kopen waarmee je je vliegticket kunt betalen. Je kunt trouwens je miles ook sparen bij je hotelboeking als je bij een partner van Transavia boekt.


Topbestemmingen van Transavia


Vanaf de luchthaven Schiphol (AMS) vertrekken elke dag vluchten naar Barcelona. Je vliegt dan naar Aeroport de Barcelona-El Prat (BCN). Eenmaal in Barcelona kun je eindelijk de iconische kathedraal Sagrada Familia met eigen ogen zien! Vanaf de Vliegbasis Eindhoven (EIN) en Rotterdam The Hague Airport (RTM) vertrekken ook dagelijks vluchten naar Barcelona. Parijs met prachtige bezienswaardigheden als de Notre-Dame en het beroemde Louvre is ook een populaire bestemming. Vanaf Schiphol kun je zesmaal per week naar Aéroport de Paris-Orly (ORY) vliegen. Als je van de zon wilt genieten, bijvoorbeeld op de witte stranden van Gran Canaria, kun je rechtstreeks vanaf twee Nederlandse luchthavens naar de Aeropuerto de Gran Canaria (LPA) vliegen. Vanaf Schiphol vertrekken dagelijks vluchten naar Las Palmas, vanaf Eindhoven tweemaal per week.


Praktische informatie over Transavia


Bij Transavia kun je online inchecken en thuis je opstapkaart printen. Je kunt ook inchecken bij de balie op de luchthaven en bij incheckautomaten. Als je bagage wilt inchecken, is het verstandig om ruim van te voren op het vliegveld aanwezig te zijn, minimaal 2 uur voor vertrek. Per persoon mag je 1 stuk handbagage meenemen het vliegtuig in (maximaal 10 kg). De voorwaarden voor bagage kunnen soms worden gewijzigd en ook inchecktijden en –voorwaarden kunnen afwijken. Kijk voor actuele informatie altijd voor vertrek op de website van Expedia waar je wordt doorverwezen naar Transavia.