Door de reisadviezen rond het coronavirus (Covid-19) zijn sommige bestemmingen op bepaalde datums mogelijk niet beschikbaar. Meer info.
Door de reisadviezen rond het coronavirus (Covid-19) zijn sommige bestemmingen op bepaalde datums mogelijk niet beschikbaar. Meer info.
Type reis
Vlucht 1
Vlucht 2
Vlucht 3
Vlucht 4
Vlucht 5

Zoek door meer dan 1.000.000 accommodaties en 550 luchtvaartmaatschappijen wereldwijd

Leden besparen 10% meer op geselecteerde hotels, auto’s en vakantiehuizen. Registreer je vandaag nog.

Gratis annulering bij de meeste hotels, omdat flexibiliteit belangrijk is.

Tuinen van het Alcázar

Het Alcázar de Jerez de la Frontera is een koninklijk complex dat bestaat uit een paleis en schitterende tuinen van Moorse oorsprong en ontwerp.

Slenter door de tuinen en bewonder de kleurrijke bloemen en gesnoeide heggen en neem een kijkje bij de camera obscura om realtimebeelden van de stad te bekijken. Binnen de muren van het complex vind je torens en de enige overgebleven moskee in de stad. Bij het bestuderen van de complexe elementen van de architectuur, zal het je al snel duidelijk worden dat de Moren een vindingrijk volk waren.

Wandel door de elegante, goed bewaard gebleven galerij van het paleis, dat werd gebouwd in de elfde en twaalfde eeuw. De slotgracht die het bouwwerk ooit omcirkelde werd in de achttiende eeuw gedempt en daardoor ontstond een heerlijke groene ruimte. Talloze elementen zijn overblijfselen van een eerdere versie van het paleis, waaronder de gewelfde deuren en de Arabische baden. Bekijk de kleedruimtes van het badencomplex en bewonder het ingenieuze verwarmingssysteem van de stoomkamer.

Klim naar de top van de toren van het Palacio de Villavicencio om vanuit de donkere kamer te genieten van een weids uitzicht over de stad. Gidsen vertellen je alles over de geschiedenis van de toren en het mechanisme van de donkere kamer, waarbij spiegels en lenzen worden gebruikt om realtimebeelden van de stad te projecteren. Bekijk de vitrines in de expositieruimte in deze toren om meer te weten te komen over dit soort donkere kamers en de belangrijkste bezienswaardigheden van Jerez de la Frontera.

Neem een kijkje bij een van de culturele evenementen die in de tuinen worden gehouden. Struin over de wandelpaden in de tuinen en geniet van de groene omgeving en de kalme sfeer die hier heerst. De tuinen bevatten enkele elegante waterelementen en er staat ook een pers voor olijfolie. De tuinen zijn een plek waar de kinderen zich even heerlijk kunnen uitleven en vijgen kunnen plukken.

Er wordt een entreeprijs gevraagd voor toegang tot de tuinen. Kinderen, senioren en studenten krijgen korting. Het complex is dagelijks geopend van 's ochtends tot vroeg in de avond. In de winter sluit het complex wat vroeger. Voor toegang tot de donkere kamer betaal je een toeslag.

De tuinen van het Alcázar de Jerez de la Frontera liggen net iets ten westen van het centrum van Jerez de la Frontera. Neem de trein naar het station van Jerez de la Frontera en wandel vervolgens zo'n 1,6 kilometer in westelijke richting om bij het complex te komen. Neem ook gelijk een kijkje bij andere bezienswaardigheden in de omgeving, zoals het Teatro Villamarta, Plaza Arenal en de Catedral de Jerez de la Frontera.


Beste hotelaanbiedingen in Tuinen van Alcázar

Alle 393 accommodaties in de buurt van Tuinen van Alcázar bekijken
Palacio del Virrey Laserna € 85
Palacio del Virrey Laserna

Palacio del Virrey Laserna

   
  3.0 van 5.0 Sterren

  Deze bed & breakfast ligt in Oude Binnenstad van Jerez de la Frontera, vlak bij Plaza del Arenal en Bodega Tio Pepe. Ook Wijnmakerij Gonzales Byass en Kathedraal van Jerez liggen binnen 5 minuten lopen. Station Jerez de la Frontera ligt op 16 minuten lopen.

  TRYP Jerez Hotel € 55
  TRYP Jerez Hotel

  TRYP Jerez Hotel

    
   4.0 van 5.0 Sterren

   Dit hotel ligt in Oude Binnenstad van Jerez de la Frontera, binnen 10 minuten lopen van Iglesia de San Dionisio, Teatro Villamarta en Antiguo Ayuntamiento. Ook Equestrian Art Museum en El Palacio del Tiempo liggen binnen 10 minuten lopen. Station Jerez de la Frontera ligt op 19 minuten lopen.

   Hotel Jerez & Spa € 66
   Hotel Jerez & Spa

   Hotel Jerez & Spa

     
    4.0 van 5.0 Sterren

    Dit hotel in Jerez de la Frontera ligt binnen 2 km afstand van Fair of Horses, Estadio Municipal de Chapín en Koninklijke Andalusische School voor Ruiterkunst. Ook Equestrian Art Museum en El Palacio del Tiempo liggen binnen 3 km afstand.

    Soho Boutique Jerez & Spa
    Soho Boutique Jerez & Spa

    Soho Boutique Jerez & Spa

      
     4.0 van 5.0 Sterren

     Dit gezinsvriendelijke hotel ligt in het centrum van Jerez de la Frontera, binnen 15 minuten lopen van Equestrian Art Museum, Teatro Villamarta en Koninklijke Andalusische School voor Ruiterkunst. Ook El Palacio del Tiempo en Centro Andaluz de Flamenco liggen binnen 15 minuten lopen. Station Jerez de la Frontera ligt op 19 minuten lopen.

     Hotel Bodega Tío Pepe € 79
     Hotel Bodega Tío Pepe

     Hotel Bodega Tío Pepe

     Plaza Encarnación, Jerez de la Frontera, Cádiz
       
      3.5 van 5.0 Sterren

      Dit hotel ligt in Oude Binnenstad van Jerez de la Frontera, vlak bij Kathedraal van Jerez en Bodega Tio Pepe. Ook Plaza del Arenal en Tuinen van Alcázar liggen binnen 10 minuten lopen. Station Jerez de la Frontera ligt op 19 minuten lopen.

      Eurostars Asta Regia € 59
      Eurostars Asta Regia

      Eurostars Asta Regia

        
       4.0 van 5.0 Sterren

       Dit historische hotel ligt in Oude Binnenstad van Jerez de la Frontera, vlak bij Tuinen van Alcázar, Plaza del Arenal en Iglesia de San Miguel. Ook Wijnmakerij Gonzales Byass en Bodega Tio Pepe liggen binnen 10 minuten lopen. Station Jerez de la Frontera ligt op 17 minuten lopen.

       Surthy Apartments
       Surthy Apartments

       Surthy Apartments

       Calle Puerto, 1, Jerez de la Frontera, Andalusië
         
        3.5 van 5.0 Sterren

        Dit appartement ligt in Oude Binnenstad van Jerez de la Frontera, vlak bij Tuinen van Alcázar, Iglesia de San Miguel en Bodega Tio Pepe. Ook Plaza del Arenal en Wijnmakerij Gonzales Byass liggen binnen 5 minuten lopen. Station Jerez de la Frontera ligt op 16 minuten lopen.

        Prachtig Luxe Appartement op Plaza del Arenal. Ontbijt
        Prachtig Luxe Appartement op Plaza del Arenal. Ontbijt

        Prachtig Luxe Appartement op Plaza del Arenal. Ontbijt

        2 Calle Guarnidos, Apartamento, Jerez de la Frontera, Andalusia
          
         0.0 van 5.0 Sterren

         Dit appartement ligt in Oude Binnenstad van Jerez de la Frontera, vlak bij Iglesia de San Miguel, Tuinen van Alcázar en Plaza del Arenal. Ook Wijnmakerij Gonzales Byass en Bodega Tio Pepe liggen binnen 10 minuten lopen. Station Jerez de la Frontera ligt op 15 minuten lopen.