Turkish Airlines vliegtickets

Topdeals op vluchten naar

De prijzen waren de afgelopen 7 dagen beschikbaar en starten voor de gespecificeerde periode vanaf € 174 voor enkele vluchten en € 288 voor heen- en terugvluchten. De prijzen en beschikbaarheid kunnen wijzigen. Er gelden extra voorwaarden.

Turkish Airlines
Turkish Airlines
Turkish Airlines
Turkish Airlines
Turkish Airlines
Turkish Airlines
Turkish Airlines
Turkish Airlines
Turkish Airlines
Turkish Airlines

Turkish Airlines vliegtickets

Over Turkish Airlines


Turkish Airlines is de nationale luchtvaartmaatschappij van Turkije. Het is sinds de oprichting in 1933 uitgegroeid tot een van de meest aansprekende vervoerders en is zelfs meerdere malen verkozen tot beste luchtvaartmaatschappij van Europa. De vloot bestaat uit meer dan 300 toestellen van voornamelijk Airbus en Boeing die op bijna evenveel bestemmingen vliegen. Turkish Airlines maakt samen met onder andere Air China en EgyptAir deel uit van de prestigieuze door Lufthansa opgerichte Star Alliance. Turkish Airlines biedt vluchten aan in de reisklassen Economy en Business. Als je regelmatig met de maatschappij vliegt, kun je bovendien gebruikmaken van het frequentflyerprogramma Miles & Smiles.


Turkish Airlines topbestemmingen


Vanaf de Luchthaven Schiphol (AMS) biedt Turkish Airlines dagelijks meerdere vluchten aan naar de Luchthaven Istanbul Sabiha Gökçen (SAW) en de Luchthaven Istanbul Atatürk (IST). De perfecte start van een citytrip in deze populaire en bruisende stad aan de Bosporus. In een paar uur ben je op deze magische plek waar Europa en Azië elkaar ontmoeten. Via een korte overstap in Istanbul reis je ook gemakkelijk naar vanaf Amsterdam naar de Luchthaven Antalya (AYT). Zo lig je in een paar uur tijd heerlijk ontspannen op het strand aan de kristalheldere zee in het zuiden van Turkije.


Praktische informatie Turkish Airlines


Bij Turkish Airlines kun je online inchecken en je instapkaart downloaden en uitprinten. Op bepaalde vluchten kun je ook gebruikmaken van inchecken via je mobiele telefoon of via een selfservicekiosk op de luchthaven. Bekijk de actuele voorwaarden op de website van de maatschappij en je bent helemaal op de hoogte van de incheckmogelijkheden voor jouw vlucht. Op zowel binnenlandse als internationale vluchten mag je bij Turkish Airlines in de klasse Economy doorgaans maximaal 20 kg bagage inchecken. Voor Business Class ligt dit maximum op 30 kg. Je kunt in Economy Class bovendien 1 item aan handbagage meenemen van maximaal 8 kilo. in de Business Class mag je 2 items van maximaal 8 kg meenemen aan boord. De voorwaarden verschillen soms nogal per route waarop je vliegt. Bekijk dus voor je gaat vliegen even de site voor alle details over de bagage die op jouw vlucht meegenomen mag worden.