Turkish Airlines vliegtickets

Topdeals op vluchten naar

De prijzen waren de afgelopen 7 dagen beschikbaar en starten voor de gespecificeerde periode vanaf € 196 voor enkele vluchten en € 389 voor heen- en terugvluchten. De prijzen en beschikbaarheid kunnen wijzigen. Er gelden extra voorwaarden.

Turkish Airlines
Turkish Airlines
Turkish Airlines
Turkish Airlines
Turkish Airlines
Turkish Airlines
Turkish Airlines
Turkish Airlines
Turkish Airlines
Turkish Airlines

Populaire vluchten met Turkish Airlines

De prijzen waren de afgelopen 7 dagen beschikbaar en starten voor de gespecificeerde periode vanaf € 196 voor enkele vluchten en € 389 voor heen- en terugvluchten. De prijzen en beschikbaarheid kunnen wijzigen. Er gelden extra voorwaarden.

Turkish Airlines
Turkish Airlines
Turkish Airlines
Turkish Airlines

Naar welke bestemmingen vliegt Turkish Airlines?

Als je voor Turkish Airlines kiest, kies je voor een van de beste maatschappijen die er is. De luchtvaartmaatschappij verzorgt nationale en internationale vluchten naar meer dan 200 topbestemmingen in meer dan 120 landen. Boek je ticket via Expedia en kies voor Turkish Airlines. Zeer populaire routes zijn:

  • Amsterdam naar Ankara
  • Amsterdam naar Bodrum
  • Amsterdam naar Izmir
  • Amsterdam naar Bangkok
  • Amsterdam naar Kaapstad

Hoe vind ik de beste Turkish Airlines-deals op Expedia?

Expedia.nl is de plek waar je de beste deals voor vluchten vindt en dat maakt het de perfecte website om een uitermate comfortabel en luxe Turkish Airlines-vlucht te boeken. Of het nu een retourvlucht betreft of een boeking voor een welverdiende vakantie, of misschien zelfs een hele korte zakenreis, via Expedia vind je alles wat je hartje begeert. Verken de diverse bestemmingen op onze website en gebruik de interactieve kalender om tot een boeking te komen die qua schema en budget goed bij je past.

Hoe is het om te vliegen met Turkish Airlines?

Turkish Airlines is de nationale luchtvaatmaatschappij van Turkije die trots is op haar internationale reputatie. Of je nu door Europa wilt reizen of over de hele wereld, via TA heb je de keus uit meer dan 200 bestemmingen. Vluchten die je verwachtingen betreffende comfort en service ruimschoots zullen overtreffen. Reizigers in de economy class hebben stoelen waarin je heerlijk achterover kunt leunen met verstelbare hoofd- en voetsteunen. In zowel de economy als business class tref je een aangename keuze qua maaltijden en entertainment aan. Als businessclass-reiziger op internationale vluchten krijg je zelfs Turkse gourmetmaaltijden aangeboden en ook wifi is op elke vlucht beschikbaar.

Hoeveel stuks bagage mag je meenemen?

Als je met Turkish Airlines vliegt, hangt de hoeveelheid toegestane bagage af van je reserveringsklasse en de bestemming van je vlucht. Over het algemeen mag je ten minste 1 stuks handbagage en 1 stuks ruimbagage meenemen, mits het gewicht en de afmetingen aan de gestelde eisen voldoen. Eventuele kosten kunnen variëren. Echter, zodra je te veel bagage meeneemt of je bagage niet aan de toegestane afmetingen voldoet, worden er extra kosten in rekening gebracht. Neem contact op met de luchtvaartmaatschappij voor meer informatie.

Waar kan ik inchecken en informatie vinden over mijn Turkish Airlines-ticket?

Ga niet urenlang in de rij staan op de luchthaven en maak in plaats daarvan gebruik van de simpele en eenvoudig te gebruiken Turkish Airlines online check-in. Hier kun je tussen 24 uur en 90 minuten voor vertrek inchecken en je stoel reserveren. Maak ook gebruik van de online Turkish Airlines Flight Status tool voor de allerlaatste updates. Meer informatie vind je op de Reizen-pagina op Expedia.

Verdien ik via Expedia mijlen/punten met mijn Turkish Airlines-ticket?

De kans bestaat dat je Turkish Airlines Frequent Flyer-mijlen en punten kunt verzamelen als je via Expedia boekt. Voer je lidmaatschapsnummer en programmanaam in bij het aanmaken van de Expedia-account als je vluchten, accommodatie en wellicht een huurauto boekt om te zien of je voor extra mijlen of punten in aanmerking komt. Zo ja, neem dan contact op met Turkish Airlines over de beste wijze om deze mijlen en punten bijgeschreven te krijgen.

Kan ik mijn vlucht met Turkish Airlines op Expedia annuleren?

Wellicht ben je genoodzaakt je Turkish Airlines-ticket te annuleren en Expedia wil dat zo gemakkelijk mogelijk voor je maken. Bij het boeken kan het geen kwaad om de details van je reisplan goed te bestuderen en datzelfde geldt voor de regels en beperkingen die door Turkish Airlines worden gehanteerd. Voor de meeste tickets geldt dat je binnen 24 uur na boeking je vlucht kosteloos mag annuleren. Eventuele annuleringskosten kunnen variëren, afhankelijk van het type ticket. Kijk op de klantenservice-pagina voor meer informatie hierover.