Begin van hoofdinhoud
Type reis
Vlucht 1
Vlucht 2
Vlucht 3
Vlucht 4
Vlucht 5

Zoek door meer dan 1.000.000 accommodaties en 550 luchtvaartmaatschappijen wereldwijd

Kies uit meer dan een miljoen vluchten, hotels of pakketten

Expedia berekent geen extra kosten als je een hotelboeking wijzigt of annuleert

Bali Bird Park

Bewonder enkele van de mooiste vogels en vlinders ter wereld van dichtbij, terwijl ze in dit ruime park om je heen vliegen en fladderen.

Het Bali Bird Park is een thuishaven voor bijna 1000 vogels, waaronder een van de zeldzaamste ter wereld, de bijna geheel wolwitte balispreeuw. Het park is gelegen in een 2 hectare grote botanische tuin met meer dan 2000 tropische planten en ongelooflijk veel verschillende vlinders. Maak contact met de vogels, terwijl je door grote volières loopt die hun natuurlijke habitat nabootsen.

De 250 vogelsoorten zijn naar regio ondergebracht. In de Zuid-Amerikaanse volière zie je bekende tropische vogels, zoals de geelvleugelara en de toekan. Wandel door het deel met Sumatraanse jungles, waar kasuarissen, slangenarenden en Javaanse kuifarenden leven. Bij het meer tref je kraanvogels, ooievaars en pelikanen aan.

Het park heeft een van ’s werelds grootste verzamelingen paradijsvogels. Deze schitterende dieren mag je zeker niet missen. In het wild komen deze vogels alleen voor in de jungles van Papoea-Nieuw-Guinea en enkele omliggende eilanden en in kleine delen van Australië. Tijdens je bezoek aan het park kom je misschien ook een ander dier tegen dat niet vaak in het wild wordt gezien: de machtige komodovaraan.

Het park heeft ook onderzoeks- en fokprogramma’s. Kinderen zullen de kraamkamer geweldig vinden. Via de observatieramen zie je hoe babyvogels in couveuses voor het eerst hun vleugels uitslaan.  

Ga na je bezoek een hapje eten in het restaurant van het park, dat bij de tropische tuinen ligt.

Trek minimaal twee uur uit voor je bezoek aan het Bali Bird Park. Vergeet niet je fototoestel mee te nemen. Het park levert veel fotomomenten op. Er is een souvenirwinkel en het park is toegankelijk voor rolstoelen en kinderwagens. Kinderen jonger dan twee jaar mogen gratis naar binnen.


Het park is dagelijks geopend, behalve tijdens het hindoeïstische nieuwjaar (Nyepi Day) in maart. Het vogelpark ligt in Singapuda, tussen Kuta en Ubud, ten noordoosten van Denpasar. Huur een lokale chauffeur in of neem een taxi als je het park wilt bezoeken. Een ander optie is de lokale bus vanaf de busterminal in Batubulan.


Vogelpark van Bali Reisgids


Kaart

Beste hotelaanbiedingen in Vogelpark van Bali

Alle 6.877 accommodaties in de buurt van Vogelpark van Bali bekijken
Villa "bali Paradise" 5br. Twee Huizen 3br + 2br, Zwembad, Grote Tuin
Villa "bali Paradise" 5br. Twee Huizen 3br + 2br, Zwembad, Grote Tuin

Villa "bali Paradise" 5br. Twee Huizen 3br + 2br, Zwembad, Grote Tuin

16 Jalan Raya Batu Bulan, Penatih, Bali
   
  0.0 van 5.0 Sterren

  Deze villa in Denpasar Timur ligt op 1,1 km van Vogelpark van Bali en op 3 km van Dierentuin van Bali. Ook Sanur Beach en Bali-orchideeëntuin liggen binnen 10 km afstand.

  Eco Bamboehuis 2BR € 42
  Eco Bamboehuis 2BR

  Eco Bamboehuis 2BR

  4 Jalan Manwar, Penatih, Bali
    
   0.0 van 5.0 Sterren

   Dit vakantiehuis in Denpasar Timur ligt op 1,3 km van Vogelpark van Bali en op 3,2 km van Dierentuin van Bali. Ook Sanur Beach en Bali-orchideeëntuin liggen binnen 10 km afstand.

   Privé Zwembad 8 18 m. Promoprijs!
   Privé Zwembad 8 18 m. Promoprijs!

   Privé Zwembad 8 18 m. Promoprijs!

   47 Jalan Pura Dalem Tegal Tamu, Penatih, Bali
     
    0.0 van 5.0 Sterren

    Deze romantische villa in Denpasar Timur ligt op 1,3 km van Vogelpark van Bali en op 3,2 km van Dierentuin van Bali. Ook Sanur Beach en Bali-orchideeëntuin liggen binnen 10 km afstand.

    Munari Villa and Spa Batubulan
    Munari Villa and Spa Batubulan

    Munari Villa and Spa Batubulan

    Jl. Pura Puseh 17, Gianyar, Batubulan, Bali
      
     3.0 van 5.0 Sterren

     Dit hotel in Denpasar Timur ligt op 1,6 km van Vogelpark van Bali en op 2,4 km van Dierentuin van Bali. Ook Sanur Beach en Bali-orchideeëntuin liggen binnen 10 km afstand.

     Sri Abi Ratu Villa € 90
     Sri Abi Ratu Villa

     Sri Abi Ratu Villa

     Jalan Banjar Pagutan Kaja No. 8, Batubulan Gianyar, Penatih, Bali
       
      4.0 van 5.0 Sterren

      Dit hotel in Denpasar Timur ligt op 2,2 km van Vogelpark van Bali en op 4,1 km van Dierentuin van Bali. Ook Sanur Beach en Puputan Badung-plein liggen binnen 10 km afstand.

      Alam Puri Art Museum - Resort & Spa € 55
      Alam Puri Art Museum - Resort & Spa

      Alam Puri Art Museum - Resort & Spa

      Jl. Trenggana 108, South of Ubud, Penatih, Bali
        
       4.0 van 5.0 Sterren

       Deze wellness villa ligt aan de rivierpromenade, op 4,7 km van Vogelpark van Bali en binnen 10 km afstand van Sanur Beach en Dierentuin van Bali. Ook Puputan Badung-plein en Bali-orchideeëntuin liggen binnen 10 km afstand.

       The Sanctoo Villas & Spa € 206
       The Sanctoo Villas & Spa

       The Sanctoo Villas & Spa

       Jl. Raya Singapadu, Gang Beji, South Ubud, Sukawati, Bali
         
        5.0 van 5.0 Sterren

        Dit luxe hotel ligt in een nationaal park, op 0,9 km van Dierentuin van Bali en op 3,5 km van Sukawati-markt. Ook Waterval van Tegenungan en Markt voor Traditionele Kunst van Ubud liggen binnen 15 km afstand.

        Santi Mandala Villa & Spa € 80
        Santi Mandala Villa & Spa

        Santi Mandala Villa & Spa

        Br. Bucuan, Ds Batuan, Sukawati, Bali
          
         4.0 van 5.0 Sterren

         Dit gezinsvriendelijke resort in Sukawati ligt aan een rivier, binnen 5 km afstand van Dierentuin van Bali, Sukawati-markt en Vogelpark van Bali. Ook Waterval van Tegenungan en Apenbos van Ubud liggen binnen 10 km afstand.