Topactiviteiten in Phillip Island

Activiteiten, bezienswaardigheden en rondleidingen
Phillip Island inclusief ruige kustlijn

Leuke activiteiten op het natuurrijke Phillip Island in Australië

Het prachtige eiland Phillip Island ligt voor de kust van Australië ten zuiden van de stad Melbourne. Het eiland heeft een rijke natuur die je tijdens een van de bijzondere excursies kunt verkennen. Daarnaast zijn er diverse interessante bezienswaardigheden op Phillip Island, zoals het National Vietnam Veterans Museum en het Phillip Island Grand Prix Circuit. Een vakantie op Phillip Island zorgt voor een gevarieerde tijd waarin je onder meer de bijzondere flora en fauna van Australië verkent.

Dingen om te doen op Phillip Island

Er zijn diverse activiteiten te ondernemen op Phillip Island, die vaak leuk zijn voor het hele gezin. Zo kun je naar A Maze'N Things - Plezier, magie en avontuur gaan. In dit bijzondere pretpark beleef je een geweldige tijd. Verwonder je bijvoorbeeld over de optische illusies in de Magic Manor of probeer de weg te vinden in het doolhof. Ook kun je hier genieten van de Sky Trail, een hoog parcours. Liefhebbers van autosport mogen het Phillip Island Grand Prix Circuit beslist niet overslaan. Op dit circuit, dat uit 1956 stamt, worden diverse races gehouden. Wil je graag een dag relaxen aan zee? Dan kun je kiezen voor een van de mooie stranden die het eiland rijk is. Ga bijvoorbeeld naar Red Rock Beach of het prachtige Berrys Beach. Ben je verder op zoek naar een prettige accommodatie, die bijvoorbeeld dicht bij zee ligt of juist in een gezellig dorp? Kijk dan bij de verschillende hotels op Phillip Island. Om de heenreis naar deze bijzondere bestemming te boeken, kun je een kijkje nemen bij de vluchten naar Phillip Island.

Activiteiten in de natuur van Phillip Island

Je kunt ook de mooie Australische natuur verkennen tijdens een leuke excursie op Phillip Island. Het eiland staat onder meer bekend vanwege de zogeheten Penguin Parade, waarbij groepjes pinguïns de kust bereiken. Om dit te zien, kun je meegaan met de Healesville Sanctuary-, Puffing Billy- en pinguïnparadetour. Tijdens deze tour maak je onder meer een rit met de trein Puffing Billy en zie je de bijzondere pinguïns aan land komen, die vervolgens naar hun nesten lopen. Het is daarnaast mogelijk om naar het Nobbies Centre te gaan. Hier kun je meer leren over de regionale flora en fauna en de grote kolonie pelsrobben zien, die hier op rotsen voor de kust leven. Er wordt geschat dat er zo’n 16.000 robben leven. In het Koala Conservation Centre kom je oog in oog te staan met een van de bekendste diersoorten van Australië: de koala. Via een wandelpad dat door de toppen van eucalyptusbomen is aangelegd, kom je eenvoudig dicht bij deze prachtige dieren.

Topactiviteiten die je kunt doen in Phillip Island


Verken duizenden activiteiten met gratis annulering en zonder extra toeslagen.

Stel je reis samen met luchthaventransport, excursies, dagrondleidingen & meer.

Gebruik onze nuttige info om de juiste ervaring te boeken voor je reis.Populaire plekken om te bezoeken in Phillip Island

Buurten van Phillip Island

Steden in de buurt van Phillip Island