Aparthotels

De meeste accommodaties zijn volledig restitueerbaar. Want flexibiliteit is belangrijk.

Bespaar gemiddeld 15% op duizenden hotels met Expedia Rewards

Zoek door meer dan 2.900.000 accommodaties en 550 luchtvaartmaatschappijen wereldwijd

Populaire Aparthotels op Expedia

Is het een hotel? Of is het een appartement? In een aparthotel komen service en privacy samen. Ideaal voor reizigers die hun eigen plek willen, maar toch willen profiteren van de voordelen van een verzorgd verblijf. Deze accommodaties zijn vaak veel ruimer dan een traditionele hotelkamer. Ze beschikken meestal over zowel slaap-, werk- , zit- als eetruimtes en bieden daarmee allerlei nieuwe verblijfsmogelijkheden. 's Avonds met het hele gezin genieten van een zelf gekookte maaltijd? Geen probleem. Na een lange dag sightseeing lekker relaxen voor de tv? Kan ook. En ondertussen kun je ook profiteren van roomservice, schoonmaak en speciale excursiebalies, net als in een hotel. Het beste van beide werelden dus!

Maar het gaat niet alleen om de extra ruimte. Het gaat ook om stijl, ontwerp en 'leven als een local'. Kijk bijvoorbeeld eens naar de diverse aparthotels in Londen met hun open leefruimtes en chique interieurs in het drukke stadscentrum en aan de oevers van de Theems. Zie je jezelf al als een echte bohemien door Soho slenteren, of meelopen met de high society van Westminster? Er zijn ook aparthotels in Athene, goed verborgen in de huizenblokken rondom de Acropolis, die via hun keukenramen en balkons het perfecte uitzicht bieden op het Parthenon. De culinaire cultuur van Catalonië ontdek je het beste vanuit de aparthotels in Barcelona, waar je je na een bezoekje aan de plaatselijke groenten- en vismarkt in je eigen keuken kunt uitleven op echte Spaanse pintxos.

Er is in heel Europa keuze uit talloze aparthotels, van Griekenland tot Groot-Brittannië en van Portugal tot Polen. Overal worden deze gastvrije appartementen steeds populairder, vooral in hoofdsteden en andere grote steden. Waarom, dat is wel duidelijk. Kijk bijvoorbeeld eens naar wat de Acropolis Stay in Athene voor je in petto heeft: een zee van ruimte, een elegant interieur, een nette keuken en bovenal de perfecte locatie: pal onder het Parthenon, een icoon uit de oudheid. En kijk eens naar de bijzondere faciliteiten van Wilde Aparthotels in Londen, zoals luxueuze bedden, een flatscreen-tv, espressoapparaat en nog veel meer. En dat alles aan de bruisende Strand. Kan een gezinsvakantie naar Londen nog perfecter?