Condos

Zoek door meer dan 1.000.000 accommodaties en 550 luchtvaartmaatschappijen wereldwijd

Leden besparen 10% meer op geselecteerde hotels, auto’s en vakantiehuizen. Registreer je vandaag nog.

Populaire Condos op Expedia

Stel je voor: een modern vakantie-appartement met genoeg slaapkamers voor iedereen, een zitruimte, een enorme keuken, de nieuwste technische snufjes, en alsof dat nog niet genoeg is, ook nog gezamenlijke extra faciliteiten, zoals een zwembad, een fitnessruimte en een spelletjeskamer. Kortom, de perfecte gezinsaccommodatie met alles wat je nodig hebt. Dat is wat wij een 'condo' noemen. In Amerika heeft dit type accommodatie een enorme vlucht genomen – en terecht. In grote resorts komen steeds meer van deze stijlvolle, comfortabele plekken beschikbaar voor gezinnen en groepen die hun bezoek aan Disneyland of de stralende stranden aan de oostkust willen aanvullen met een relaxt verblijf.

Als je een condo binnenstapt, is het eerste wat je opvalt waarschijnlijk hoe modern het eruitziet. Een condo is meestal helemaal ingericht op de eisen van de 21e eeuw, met een moderne keuken, dubbele koelkast, efficiënt fornuis, boiler en inloopdouche, enorme bedden, ensuite badkamers, een zitruimte met een super comfortabele bank en flatscreen tv, en ga zo maar door. De condo is van alle denkbare gemakken voorzien, dus ook tussen het sightseeing en pretparkbezoek door kan je gezin zich hier prima vermaken. En dat is nog niet alles: als je een condo huurt, kun je vaak ook gebruikmaken van gezamenlijke faciliteiten, zoals een fitnessruimte, tuin of zwembad. Je kunt dus op elk gewenst moment gaan sporten, een paar baantjes trekken of gewoon lekker in de zon zitten.

Het moge duidelijk zijn dat dit moderne, comfortabele accommodatietype de laatste tijd enorm populair is geworden. Condo's in Kissimmee en condo's in Orlando vind je overal. Deze condo's met zwembad, speelkamer en bar zijn de perfecte accommodatie voor pretparkbezoekers – Walt Disney World, Universal en andere bekende themaparken liggen om de hoek. Hier kun je kiezen uit accommodaties als het Hapimag Lake Berkley Resort en Hilton Grand Vacations at Tuscany Village, die beschikken over tuinen met prachtige palmbomen, zwembaden en nog veel meer. Ook in de bruisende kustresorts vind je diverse condo-accommodaties. Vanuit condo's in Myrtle Beach kun je een bezoek brengen aan bijvoorbeeld de hippe promenade met zijn prachtige draaimolens, geweldige golfbanen en fonkelende speelhallen. De perfecte keuze voor een gezinsverblijf aan het lange Grand Strand vol zonnige stranden aan de Amerikaanse oostkust.