Herbergen

De meeste accommodaties zijn volledig restitueerbaar. Want flexibiliteit is belangrijk.

Bespaar gemiddeld 15% op duizenden hotels met Expedia Rewards

Zoek door meer dan 2.900.000 accommodaties en 550 luchtvaartmaatschappijen wereldwijd

Populaire Herbergen op Expedia

Stel je eens voor dat je in Engeland in de zomer van de zon en een frisse cider geniet, dat je in de winter met een ale gezellig bij een knisperend haardvuur zit of dat je de blaadjes vanuit je raam rood en oranje ziet kleuren in de herfst. Het plaatje is compleet met een inn, een type accommodatie waarin je de drukte van de stad achter je kunt laten en die je het platteland laat verkennen. Deze verblijven langs de kant van de weg, door de eeuwen heen bezocht door iedereen van struikrovers tot koetsiers, waren een knusse plek om uit te rusten voordat de reis de volgende dag weer verderging.

Vandaag de dag biedt een inn allerlei voordelen waaraan een grootschalig hotelresort simpelweg niet kan tippen. Ten eerste stralen de stenen muren met scheuren en de zwartgeblakerde haarden aan alle kanten historie uit. Sommige vertellen met hun hoeken en nissen verhalen die eeuwen teruggaan, over reizigers, burgeroorlogen en geesten. Andere zijn nieuwer en proberen de sfeer en gezelligheid van een klassieke inn te bieden in steden als Londen en Manchester.

In inns speelt eten ook een grote rol. De meeste van deze accommodaties omvatten ook een pub. Je kunt dus om de hoek genieten van een flinke portie fish and chips, vlees uit Schotland, worstjes uit Wales, Cornish pasties en Engelse kazen. En natuurlijk ook van ales en bieren, die vaak lokaal of door de inn zelf worden gebrouwen.

Er zijn volop plekken in het Verenigd Koninkrijk en de rest van Europa waar je de sfeer van een traditionele inn kunt proeven. Inns in Cambridge hebben vaak rieten daken en met klimop begroeide, stenen muren. Inns in Cheltenham zitten aan de wandelpaden van de Cotswolds en worden versierd met kleurrijke bloemenmanden in de lente en verwarmd door houtvuren in de winter. De bekroonde Plough Inn is een perfecte keuze als je even volledig tot rust wilt komen op het platteland.

Andere accommodaties bieden een verblijf als in een inn, maar dan midden in de stad. Er zijn bijvoorbeeld veel inns in London te vinden. Zo is er het verfijnde en elegante Sydney House, dat is bekroond met 5 sterren dankzij zijn mix van moderne en Victoriaanse ontwerpdetails. De accommodatie biedt een harmonieus geheel van chique badkamers, lobby's vol kunst en terrassen met uitzicht over de daken van Chelsea.

Als je op zoek bent naar de sfeer van het platteland met een vleugje historie en gezelligheid, is een inn misschien wel de ideale keuze.