Lodges

De meeste accommodaties zijn volledig restitueerbaar. Want flexibiliteit is belangrijk.

Bespaar gemiddeld 15% op duizenden hotels met Expedia Rewards

Zoek door meer dan 2.900.000 accommodaties en 550 luchtvaartmaatschappijen wereldwijd

Populaire Lodges op Expedia

Verlang je naar weidse uitzichten over de Afrikaanse savanne? Wil je rennende gazellen en brullende leeuwen van dichtbij bekijken? Staan de toppen van de Rocky Mountains of de Alpen hoog op je lijstje? Kies dan voor een lodge. Deze accommodaties bevinden zich in de wildere uithoeken van de wereld en bieden een knusse, comfortabele uitvalsbasis vlak bij nationale parken, safaribestemmingen, skiresorts en wandelgebieden. Ze zijn de perfecte keuze als je dit jaar uit de stadsjungle wilt ontsnappen en alles achter je wilt laten in de bergen of op de vlakten.

Lodges zijn tegenwoordig vaak behoorlijk luxe. Je vindt ze op de stoffige plateaus van Zuid-Afrika of tussen de sneeuwhopen in British Columbia, maar ze beschikken toch over grote lounges, chique suites en zelfs spafaciliteiten of een zwembad. De lodges in het Kruger National Park zijn hier een perfect voorbeeld van. Sommige van deze lodges, zoals de bekroonde Kapama River Lodge met 5 sterren, laten je in stijl op safari gaan. Er zijn infinitypools met uitzicht op de bush van Limpopo, er hangt authentieke Afrikaanse kunst aan de muren en de luxe badkamers hebben vrijstaande Victoriaanse badkuipen en weidse uitzichten over het wildreservaat.

De lodges in Victoria Falls doen hier zeker niet voor onder. Deze lodges bij een van de voornaamste natuurattracties in Afrika hebben bijna allemaal 4 of 5 sterren. Die hebben ze te danken aan hun luxe inrichting, dineeropties en prachtige buitenzwembaden. De Victoria Falls Deluxe Suites is een uitstekend voorbeeld hiervan. Maar wat zo geweldig is aan dit soort accommodaties, is dat er alles aan is gedaan om ze naadloos in hun omgeving op te laten gaan. Denk aan rieten daken, veel natuurlijk steen en hout, traditionele Afrikaanse architectuurdetails en zelfs wilde olifanten die je 's ochtends in de tuin komen bezoeken.

Op andere schilderachtige plekken vind je ski- en wandellodges. Deze accommodaties tussen de hoge pieken van gebergtes als de Rockies en Alpen zijn de ideale plek om bij te komen na een dag wandelen of neerdalen van de piste. Neem bijvoorbeeld de lodges in Banff. Deze bieden extra ruimte om ski's op te bergen, warme bubbelbaden, echte open haarden en zelfs ski-in/ski-out-locaties op de berghelling. Deze lodges hebben ook een natuurlijke, rustieke architectuur die het leven in de bergen weerspiegelt, met hout aan de buitenkant, stenen muren en een Zwitsers design.