Motels

De meeste accommodaties zijn volledig restitueerbaar. Want flexibiliteit is belangrijk.

Bespaar gemiddeld 15% op duizenden hotels met Expedia Rewards

Zoek door meer dan 2.900.000 accommodaties en 550 luchtvaartmaatschappijen wereldwijd

Populaire Motels op Expedia

De wegen strekken zich voor je uit en roepen je om ze te verkennen. Ontdek je innerlijke Easy Rider en maak een epische roadtrip langs de stoffige woestijnwegen van Arizona of de kustwegen van Californië. Een echt Amerikaans avontuur lonkt, maar waar verblijf je onderweg?

Kies voor een motel, de bekende pitstop langs de snelweg die diepgeworteld is in de Amerikaanse popcultuur. Deze eenvoudige accommodaties met meerdere kamers en de welbekende borden zijn sinds jaar en dag dé overnachtingsplek voor ervaren reizigers en chauffeurs. Tegenwoordig zijn ze vaak zoveel meer dan een plek om te overnachten tijdens een lange rit. Sommige hebben een interessant popartinterieur dat een kleurrijke mix van Cadillacs en vintage motoren laat zien. Andere hebben een zwembad of spelletjeskamer waarin jij en je medereizigers zich in de avonduurtjes kunnen vermaken. Je vindt ze ook vlak bij beroemde attracties, zoals de motels bij Niagara Falls, die niet alleen een stop langs de snelweg, maar ook een voordelige verblijfsoptie voor toeristen zijn.

Parkeren is uiteraard nooit een probleem. Motels liggen tenslotte aan de snelweg. Na een lange dag op de weg gun je je auto of motor ook wat rust, en dat kan vaak voor de deur van je kamer. Dat is perfect als je graag tot in de late uurtjes rijdt of 's ochtends als een van de eersten de weg op gaat.

Zoek via Expedia en ontdek goed beoordeelde motels verspreid door de Verenigde Staten. Van stijlvolle motels in Houston aan de tolwegen rondom de grootste stad van Texas tot coole Californische motels in San Diego, die een goedkoop verblijf bieden aan de Pacific Coast Highway, vlak bij heerlijke surfgolven.

Een goed voorbeeld van dit soort accommodaties is het Motel 6 in Texas. Dit moderne motel heeft volop parkeerruimte en schone kamers met een tweepersoonsbed of twee eenpersoonsbedden en een grote badkamer — ideaal om je even op te laden voor het volgende deel van je roadtrip. Verder is er het Cadillac Motel in Niagara, dat vol hangt met kunst. In de kamers vind je foto's van hot rods en cabrio's aan de muur, luie retrostoelen, namaakleer en meer karakteristieke details die alle autoliefhebbers zullen kunnen waarderen.

Motels zijn tegenwoordig niet alleen meer voor auto- en motorrijders, maar bieden een betaalbaar en praktisch verblijf volop charme en karakter.