Paleizen

Zoek door meer dan 1.000.000 accommodaties en 550 luchtvaartmaatschappijen wereldwijd

Leden besparen 10% meer op geselecteerde hotels, auto’s en vakantiehuizen. Registreer je vandaag nog.

De meeste hotels zijn volledig restitueerbaar. Want flexibiliteit is belangrijk.

Populaire Paleizen op Expedia

Stap de wereld van maharadja's en sultans, jetsetters en vips binnen door tijdens je volgende reis in een paleis te verblijven. Deze weelderige en elegante accommodaties zijn het toppunt van luxe. Vele waren ooit de thuisbasis van grootheden en royals. Andere zijn bezocht door de wereldwijde elite, die genoot van de hallen vol met kroonluchters, de behaaglijke suites met luxe meubels en de badkamers met marmer. Champagne in de ochtend en kaviaar in de avond, dineren in chique bistro's en roomservice van butlers zijn binnen handbereik. Professionele conciërges en chauffeurs maken je verblijf tot de ultieme verwenvakantie. Je kunt dit en nog veel meer verwachten bij een overnachting in een dergelijke accommodatie, waar 5 sterren de norm is en extra's erbij horen.

Maar er zijn nog veel meer pluspunten. Op het terrein of dak van de paleizen vind je schitterende zwembaden en zonneterrassen. Andere verblijven beschikken over rooksalons of bibliotheken, waar boeken de muren bedekken en kundige sommeliers lang gerijpte Schotse whisky voor je inschenken. Ook omvatten ze vaak een spa, zodat je altijd van een Turks stoombad, ontspannende Thaise massage of hot stone-massage kunt genieten.

Paleizen in Parijs, een stad die een en al elegantie en romantiek uitstraalt, zijn echt het neusje van de zalm. Met hun art-nouveaustijl en rococodetails, barokke fonteinen en boetiekcafés vormen ze het perfecte plaatje. Het majestueuze Le Royal Monceau Raffles is zeker een van de hoogtepunten. Dit hotel is gevestigd in een indrukwekkend gebouw uit 1928 waarin onder andere Churchill, Hemingway en Chevalier verbleven. Het beschikt over zwembaden, sauna's en elegante restaurants.

Maar als je dacht dat dit het meest chique plekje van Frankrijk is, vergelijk het dan eens met de paleizen in Saint-Tropez. Deze accommodaties worden bezocht door jetsetters en filmsterren en hebben infinitypools met uitzicht op de Côte d'Azur, beddengoed van Egyptisch katoen en sparuimtes waarin je je kunt voorbereiden op de gala's in de avond.

Maar ook buiten Europa vind je luxe paleizen voor de elite. Van Marokko tot India kun je kiezen uit exotische onderkomens van beroemdheden en andere welgestelden. Neem bijvoorbeeld de traditionele koepels van de paleizen in Udaipur. Ervaar de romantiek van het Lalit Laxmi Vilas Palace, waar je je een echte maharadja waant.