Particuliere Vakantiehuizen

De meeste accommodaties zijn volledig restitueerbaar. Want flexibiliteit is belangrijk.

Bespaar gemiddeld 15% op duizenden hotels met Expedia Rewards

Zoek door meer dan 2.900.000 accommodaties en 550 luchtvaartmaatschappijen wereldwijd

Populaire Particuliere vakantiehuizen op Expedia

Het maakt niet uit of je vakantie gaat vieren in de Big Apple of in de ruige Sierra Nevada, maar soms is een hotelkamer gewoon te klein. Als jij je hele gezin meeneemt op je volgende avontuur of met een groep op pad wilt, dan geven die extra kamers en de flexibiliteit van een particulier vakantiehuis misschien wel de doorslag bij het boeken van je verblijf. Na lange dagen boordevol wandeltochten en sightseeing kun je je in de grote woonkamer even ontspannen. In de eetkamer kun je een maaltijd voor je volledige gezelschap serveren. Dankzij de meerdere slaapkamers hoef je niet uit je koffer te leven en voelt je verblijf echt als een thuis op een andere plek.

En hoewel die extra vierkante meters een van de bijkomende voordelen is, heeft een vakantiehuis nog veel meer te bieden. Ten opzichte van een hotel heb je in een vakantiehuis namelijk als voordeel dat je je dag helemaal zelf kunt plannen. Dit betekent dat je kunt ontbijten wanneer je maar wilt en dat je voor het avondeten niet afhankelijk bent van de menu's van het restaurant. Je kunt opstaan wanneer je maar wilt, eten wat je maar wilt (de meeste huizen beschikken over een keuken), en doen wat je maar wilt en wanneer je maar wilt.

Bij het boeken van een particulier vakantiehuis ben je niet aan een bepaalde bestemming gebonden. Tegenwoordig vind je ze over de hele wereld. Zo kun je een vakantiehuis boeken in de voorstad van een nog relatief onbekende Europese stad of midden in het bruisende centrum van een hoofdstad. Maar ook in de Amerikaanse wildernis zijn fantastische huizen te boeken. Kijk eens bij de vakantiewoningen in Big Bear Lake of kijk of je vindt wat je zoek in een van de grote steden aan de Oostkust van de Verenigde Staten.

Ga voor de luxe van een vakantiehuis in New York. Zo kun je deze geweldige stad vanuit het perspectief van een local leren kennen. Van Brooklyn tot Queens, dit is je kans te verblijven in een deel van de stad waar je nooit zou komen als je een hotel zou boeken. Hetzelfde gaat op als je een vakantiehuis in Londen boekt. Of je nu gaat voor een verblijf aan de rand van Oost-Londen, voor de chique voorsteden van West-Londen of de bruisende omgeving van Camden, een vakantiehuis biedt altijd extra ruimte, extra privacy en de stijl die je van een woning in de Britse hoofdstad mag verwachten.