Ranches

De meeste accommodaties zijn volledig restitueerbaar. Want flexibiliteit is belangrijk.

Bespaar gemiddeld 15% op duizenden hotels met Expedia Rewards

Zoek door meer dan 2.900.000 accommodaties en 550 luchtvaartmaatschappijen wereldwijd

Populaire Ranches op Expedia

Met een toepasselijke 'yeehaa' en een zwaai van de lasso, is een klassieke Amerikaanse ranch een geweldige optie voor als je op zoek bent naar een verblijf in de natuur. Ranches zijn het Amerikaanse antwoord op het agriturismo en bieden je de kans te midden van een schitterend landschap je handen uit de mouwen te steken en je hart te verliezen aan het vrije boerenleven. Een verblijf in een ranch is een welkome afwisseling op het drukke leven in de stad.

Een ranch is de perfecte plek om eens ongegeneerd de cowboy uit te hangen. Ver weg van de betonnen jungle van de grote steden, kun je hier in het stoffige binnenland even tot jezelf komen. Veel van de ranches liggen in het fabelachtige Wilde Westen, een omgeving boordevol rotsachtige canyons, fascinerende hoodoos, prikkende cactussen en ijzingwekkende afgronden. Andere ranches liggen te midden van de groene Texaanse weides, tussen het geluid van de kabbelende kreekjes, hinnikende paarden en eiken die zachtjes wiegen in het ritme van de wind.

Voor liefhebbers van het buitenleven is een ranch als hemel op aarde. Je bevindt je er midden in de natuur en er is altijd wel een verleidelijke wandel-, fiets- of ruiterroute in de omgeving die erom vraagt verkend te worden. Neem nou de Sevier River Ranch & Cattle Company in Utah. De authentieke huisje liggen precies halverwege de okerkleurige rotspartijen van Bryce Canyon en de indrukwekkende ravijnen van het Dixie National Forest, misschien wel twee van de mooiste plekjes in de Amerikaanse wildernis.

Een rustieke locatie hoeft natuurlijk niet te betekenen dat je je op een ranch zult vervelen. Bovendien is het mogelijk je verblijf van de nodige luxe te voorzien. De met vier sterren bekroonde Joshua Creek Ranch in San Antonio is hier een goed voorbeeld van. Er is een grote, met hout beklede lobby, de kamers hebben een flatscreentelevisie en de architectuur die zo typerend is voor de Amerikaanse frontier is hier overal zichtbaar.

Andere ranches doen hier nog een schepje bovenop. Zo ook de Tanque Verde Ranch, die te midden van de met cactussen begroeide heuvels van Arizona ligt. Deze ranch in Mexicaanse stijl biedt bubbelende hot tubs, romantische kamers met open haard en je kunt er heerlijke Amerikaanse gerechten bestellen. Ook bij White Stallion Ranch draait het om luxe en hier heb je zelfs de beschikking over een buitenzwembad en een fitnessruimte. Het interieur is versierd met indringende Wild West-kunst en beelden. Bij de open haard staan comfortabele stoelen die er gewoon om vragen dat je er even in plaatsneemt.