Residenties

De meeste accommodaties zijn volledig restitueerbaar. Want flexibiliteit is belangrijk.

Bespaar gemiddeld 15% op duizenden hotels met Expedia Rewards

Zoek door meer dan 2.900.000 accommodaties en 550 luchtvaartmaatschappijen wereldwijd

Populaire Residenties op Expedia

Hoor jij de lokroep van de Eiffeltoren en het Louvre? Of heb je altijd al een keer de onbetaalbare kunstwerken in Florence willen bezichtigen? Of staan juist Milaan, Barcelona of Napels hoog op je bucketlist? Geweldig idee, en eigenlijk is de enige vraag die nog rest hoe je dit in stijl kunt doen. Het antwoord op deze vraag is dat je traditionele hotels deze trip links laat liggen en in plaats daarvan op zoek gaat naar een overnachtingsplaats die niet alleen meer ruimte, maar ook meer allure biedt. Kortom, je bent op zoek naar een residentie. Deels beheerde accommodatie en deels hotel; hier vind de vrijheid, ruimte en luxe die je zoekt.

Een van de grote voordelen van een residentie is dat je de bestemming vanuit het perspectief van een local kunt leren kennen. Neem bijvoorbeeld eens een kijkje bij onze residenties in Parijs, die in de buurt liggen van bekende bezienswaardigheden als Montmartre en de meanderende Seine. In een residentie heb je veel meer ruimte dan in een conventioneel hotel. Vaak heb je een apart woongedeelte en een grote slaapkamer. Ook een balkon met verpletterend uitzicht is de norm. Dit is eigenlijk net zoiets als je appartement thuis, een fijne plek waar je tussen de wijnproeverijen en heerlijke gerechten in de Franse bistro's even terug kunt trekken.

Als stijlvolle plekjes als de Citadines Montmartre in Parijs niks voor je zijn, zou je eens kunnen kijken bij het aanbod van residenties in Milaan. Deze hippe overnachtingsplaatsen passen uitstekend bij de coolste stad van Italië en vaak zijn deze residenties voorzien van een interieur in Bauhaus- of rococostijl, of juist een modern interieur met moderne kunst. Als stijlbewuste reiziger is dit dus een schot in de roos.

Wat zuidelijker in Italië zijn de residenties in Florence ook een geweldige keuze. De residenties hier laten goed zien hoe dit accommodatietype de cultuur en geschiedenis van een bestemming weerspiegelt en desondanks een hoog gebruiksgemak biedt. Neem bijvoorbeeld het schitterende Palazzo Alfieri. Vanuit het prachtige woongedeelte hoef je alleen maar de ramen open te doen om te genieten van het schitterende uitzicht over de bruggen die de Arno overspannen. Of ga gewoon lekker op je bed liggen en staar omhoog naar de plafondschilderingen waarop gebeurtenissen uit de geschiedenis verbeeld staan.

Residenties kun je boeken in steden en plaatsen over de hele wereld en dit is natuurlijk fantastisch nieuws voor reizigers die op zoek zijn naar een ruime accommodatie waarin ze hun bestemming vanuit het perspectief van een local kunnen ontdekken.