Vakantieparken

De meeste accommodaties zijn volledig restitueerbaar. Want flexibiliteit is belangrijk.

Bespaar gemiddeld 15% op duizenden hotels met Expedia Rewards

Zoek door meer dan 2.900.000 accommodaties en 550 luchtvaartmaatschappijen wereldwijd

Populaire Vakantieparken op Expedia

Kies dit jaar eens voor een gezellige vakantie in een vakantiepark. In deze fijne alles-in-éénaccommodaties hoef je je dankzij de vele activiteiten voor het hele gezin geen moment te vervelen. Van de bossen en polders van Nederland tot de zonovergoten stranden van Zuid-Italië, de meren van de Alpen, de kliffen langs de kust van het Verenigd Koninkrijk en de woestijnen en bergen van de Verenigde Staten: er zijn allerlei soorten vakantieparken verspreid over de hele wereld. Ze hebben elementen van campings en caravans met huisjes en cottages. Hierdoor heb je een brede mix van verschillende soorten verblijven om uit te kiezen, elk met eigen kookfaciliteiten, buitenruimtes en barbecues. Bovendien beschikken veel vakantieparken over buitenzwembaden, speeltuinen, restaurants, bars, tennisbanen, spelletjesruimtes en nog veel meer.

Maar dat is nog niet alles. Deze gezinsvriendelijke accommodaties vormen de perfecte uitvalsbasis voor een vakantie waarin je cultuur, avontuur, geschiedenis en ontspanning met elkaar combineert. Neem bijvoorbeeld de vakantieparken in Zephyrhills, die tussen de door alligators bevolkte moerassen van Centraal-Florida liggen, dicht bij de zonnige stranden van de Golf van Mexico maar ook in de buurt van de spannende achtbanen van Orlando. Verder heb je de aan de kust gelegen huisjes van de vakantieparken in Vieste. Ze worden omgeven door de uitnodigende stranden van het Nationaal Park Gargano en pittoreske, middeleeuwse Italiaanse stadjes. Het Villaggio Gargano, met zijn heerlijke zwembad, ligt op maar een steenworpafstand van de Adriatische kust en is een van de topkeuzes in deze regio. Ga je liever fietsen door de bossen of wandelen over bospaden in Nederland en België? Het Oostappen Vakantiepark Blauwe Meer met zijn stacaravans laat zien dat vakantieparken in Lommel, de rest van België en Nederland geweldige plekken voor een gezinsvakantie zijn.

Ben je dus op zoek naar iets dat vermaak voor het hele gezin biedt met speelhallen, speeltuinen, zwembaden en een gezellige sfeer? En wil je ook cultuur opsnuiven in Europa, een ritje maken in Amerikaanse achtbanen, genieten van de lokale keuken en de regio ontdekken voor een voordelige prijs? Dan is een vakantiepark vast iets voor jou. Boek direct een van de vele opties via Expedia en plan je reis naar de bossen, uitstapje naar de kust, avontuur in de bergen of vakantie aan het meer voor het hele gezin.