Er gaat niets boven een vakantie met hele gezin. Geniet van een welkome onderbreking van de dagelijkse routine en de kans om een gezellige tijd met elkaar door te brengen. Geniet van de verandering van cultuur en omgeving, en het vooruitzicht om nieuwe dingen te zien en te beleven. En geniet van het gedeelde avontuur en gedeelde ervaringen: bijzonder en onvergetelijk.

Als je druk bezig bent met het plannen van zo'n uitje en aanbevelingen voor goede bestemmingen voor gezinsvakanties zoekt, ben je hier aan het juiste adres. Wij zijn er om je te helpen en inspireren. Op deze pagina vind je volop informatie waarmee jij en je kinderen niet alleen kunnen ontdekken wat jullie leuk vinden, maar ook optimaal van de reis kunnen genieten wanneer het uiteindelijk zo ver is.

Een van onze ideeën voor een gezinsvakantie is een stedentrip voor gezinnen naar favoriete bestemmingen in Engeland als Londen, Edinburgh of Bath of populaire bestemmingen op het Europese vasteland als Boedapest, Barcelona of Stockholm. Maak je kinderen enthousiast met onze tips voor het beleven van de lokale tradities en ontdek de allerleukste activiteiten, of het nou gaat om watersport aan het strand of de beste skilocaties voor de kleintjes. We kunnen je ook helpen met reisadvies over vliegen met kinderen of hoe je de treinrit onderdeel van de pret maakt. We bieden alles wat je nodig hebt voor de beste vakantie met het hele gezin.

Als je kinderen graag gaan zwemmen terwijl jij heerlijk van het zonnetje geniet, kun je onze pagina over stranden raadplegen. Of bekijk onze artikelen over kerstvakanties als je dit jaar de feestdagen tijdens een gezinsuitje ver van huis wilt vieren.

Onze Familie artikelen