Het is altijd een goed idee om ervoor te zorgen dat je wijzigingen kunt aanbrengen in je reisplannen, gewoon voor het geval dat. Om je op weg te helpen, hebben we een geweldige selectie hotels verzameld waar je hieronder doorheen kunt zoeken. Al deze hotels bieden gratis annulering tot 24 uur voor jouw reis. We raden je aan het exacte annuleringsvenster te bevestigen op de geselecteerde hotelinformatiepagina. Ergens anders zoeken op onze site? Zoek gewoon naar opties die zijn gemarkeerd met 'Gratis annulering'. Hartelijk dank voor het ontdekken van jouw volgende Expedia-reis.

Flexibiliteit is belangrijk: ontdek deals met gratis annuleringsopties

Het is altijd een goed idee om ervoor te zorgen dat je wijzigingen kunt aanbrengen in je reisplannen, gewoon voor het geval dat. Om je op weg te helpen, hebben we een geweldige selectie hoteldeals verzameld waar je hieronder doorheen kunt zoeken. Al deze hotels bieden gratis annulering binnen een bepaalde annuleringsperiode. We raden je aan de exacte annuleringsperiode te bevestigen op de geselecteerde hotelinformatiepagina. Ergens anders zoeken op onze site? Zoek gewoon naar opties die zijn gemarkeerd met ‘Gratis annulering’. Hartelijk dank voor het ontdekken van je volgende Expedia-reis.

Reis met meer flexibiliteit

Hoe vind ik hotels met gratis annulering?

Reizen maakt deel uit van wie wij zijn en zelfs in moeilijke tijden kunnen we onszelf er niet van weerhouden om alvast na te denken over onze volgende reis. Omdat de toekomst moeilijk te voorspellen is, is gratis annulering een belangrijke feature bij het boeken van een hotel. Niet alle Expedia-hotels bieden dit voordeel. Het is belangrijk om dit voor elk hotel te controleren. Wanneer je ziet dat het hotel is gemarkeerd met 'gratis annulering', kun je ervan uitgaan dat je de reis kunt afzeggen als jouw omstandigheden wijzigen. Lees onze Veelgestelde vragen over reizen tijdens het coronavirus

 

Waarom is flexibiliteit belangrijk bij het reizen?

We willen niet dat gasten geen opties hebben. We vinden het belangrijk dat gasten hun plannen kunnen aanpassen. De situatie in de wereld verandert snel en soms betekent dit dat we onze reisplannen moeten uitstellen of wijzigen. Zolang je er tijdens het boeken voor zorgt dat je kunt annuleren, bescherm je jouw portemonnee. Voor meer informatie over onze beleidsregels, ga je naar ons Klantenserviceportaal.

 

Wat zijn de hoteldeals hierboven?

We hebben deals verzameld die worden aangeboden door hotels met de optie om gratis te annuleren. Toch blijft het belangrijk dat je meerdere malen controleert of je die optie hebt geselecteerd. Als gratis annuleren niet belangrijk voor jou is, kun je ook een kijkje nemen bij onze bredere selectie met hoteldeals.

Voorwaarden & Bepalingen

De getoonde prijzen zijn voor verblijven op de specifieke datums die worden weergegeven.

De getoonde prijzen zijn inclusief de aangegeven aanbiedingskorting. Kortingen worden toegepast op het standaardtarief van geselecteerde hotels, zoals vastgesteld en opgegeven door de hotels (exclusief toepasselijke belastingen en overige toeslagen).

De getoonde hotelprijzen zijn per kamer, per verblijf op basis van de goedkoopste tweepersoonskamer die beschikbaar is, inclusief alle belastingen en servicetoeslagen, maar exclusief toeslagen die in of aan het hotel betaald dienen te worden.

Mogelijk zijn er uitgesloten datums van toepassing. Kijk voor meer informatie op de individuele hotelpagina.

Prijzen worden regelmatig bijgewerkt en zijn juist wanneer ze worden gepubliceerd.

Aanbiedingen zijn onder voorbehoud van beschikbaarheid en wijzigingen kunnen zonder voorafgaande kennisgeving stopgezet worden. Klik door naar individuele aanbiedingen voor bevestiging van prijzen, beschikbaarheid en toepasselijke voorwaarden en bepalingen voor die aanbiedingen.

De gebruikelijke boekingsvoorwaarden van Expedia zijn van toepassing.

Aanbieder: 1111 Expedia Group Way W., Seattle, WA 98119.