Begin van hoofdinhoud
Type reis
Vlucht 1
Vlucht 2
Vlucht 3
Vlucht 4
Vlucht 5

Amway Center

Een van de bekendste sportcomplexen in Orlando is een enorme arena waar NBA-basketbal, ijshockey en football wordt gespeeld en waar topartiesten concerten verzorgen. 

In het Amway Center, een groot sport- en entertainmentcomplex in het centrum van Orlando, kun je beroemde sporters toejuichen of een bekende musicalvoorstelling bijwonen. Achter de buitenkant van metaal en glas en een toren met een hoogte van 55 meter, schuilt een arena met plaats voor meer dan 20.000 toeschouwers. In de arena worden wedstrijden gespeeld door ijshockeyteams, footballteams en basketbalteams, waaronder Orlando Magic, een basketbalteam dat in de NBA uitkomt.

Zorg dat je een paar uur voor een wedstrijd of optreden aanwezig bent en geniet van de vele attracties die het Amway Center te bieden heeft. Neem bijvoorbeeld een kijkje bij de Magic Fan Experience om meer te weten te komen over de geschiedenis van het basketbalteam Orlando Magic. Je kunt er biografieën van spelers lezen en heel veel foto's bekijken. Speel een potje interactieve simulatiebasketbal en test je vaardigheden. Bij Orlando Magic Fan Fest kun je deelnemen aan quizzen en interactieve spellen of naar livemuziek luisteren. Bij digitalLOFT, in de lobby, kun je op touchscreens allerlei leuke spelletjes spelen. Jonge kinderen zullen het geweldig vinden om naar Stuff's Magic Castle te gaan, een speelgebied waar ze door een kasteel kunnen klimmen en kunnen proberen een bal door een basket te gooien.

Neem vervolgens plaats in de arena om een sportwedstrijd bij te wonen of om naar een concert te luisteren. Tijdens wedstrijden kun je de actie ook volgen op een enorm HD-videoscherm en de meer dan duizend monitoren die in het complex hangen. En het is niet waarschijnlijk dat je de score uit het oog zal verliezen, want het scorebord is bijna dertien meter hoog en bestaat uit bijna negen miljoen LEDs. Voor snacks, maaltijden en drankjes kun je kiezen uit talloze plekken, van informele eetgelegenheden tot luxebars en restaurants.

In het Amway Center worden onder meer beurzen gehouden, uitvoeringen van orkesten, worstelwedstrijden, indoorvoetbalwedstrijden en tentoonstellingen op het gebied van de motorsport. Raadpleeg de website van het centrum om te kijken wat er allemaal op de agenda staat. 

Het Amway Center ligt in het centrum van Orlando en is met verschillende buslijnen te bereiken. In de directe omgeving vind je parkeergebieden waar je bij een meter kunt parkeren. Twee van zulke gebieden liggen direct naast het complex.


Gids voor Amway Center


Kaart

Beste hotelaanbiedingen

Alle 497 hotels in de buurt van Amway Center weergeven
€ 218
Grand Bohemian Orlando, Autograph Collection

Grand Bohemian Orlando, Autograph Collection

325 S Orange Ave, Orlando
4,5
/ 5, op basis van 127 beoordelingen
4.5 van 5.0

Dit luxe hotel ligt in Centrum van Orlando, vlak bij Orlando City Hall en Dr. Phillips Center for the Performing Arts. Ook Mad Cow Theatre en Church Street Station liggen binnen 10 minuten lopen.

€ 151
Aloft Orlando Downtown

Aloft Orlando Downtown

500 South Orange Avenue, Orlando
4,2
/ 5, op basis van 70 beoordelingen
3.0 van 5.0

Dit hotel ligt in Centrum van Orlando, vlak bij Orlando City Hall en Dr. Phillips Center for the Performing Arts. Ook Mad Cow Theatre en Church Street Station liggen binnen 10 minuten lopen.

€ 161
Embassy Suites Orlando - Downtown

Embassy Suites Orlando - Downtown

191 E Pine St, Orlando
4,2
/ 5, op basis van 261 beoordelingen
3.5 van 5.0

Dit hotel ligt in Centrum van Orlando, binnen 10 minuten lopen van Regionaal-historisch centrum van Orange County, Lake Eola Park en Cathedral Church of St. Luke. Ook Dr. Phillips Center for the Performing Arts en Mad Cow Theatre liggen binnen 10 minuten lopen.

€ 49
Travelodge Orlando Downtown Centroplex

Travelodge Orlando Downtown Centroplex

409 N Magnolia Ave, Orlando
2,6
/ 5, op basis van 273 beoordelingen
2.0 van 5.0

Dit motel ligt in Centrum van Orlando, binnen 10 minuten lopen van St. James Cathedral, Lake Eola Park en Cathedral Church of St. Luke. Ook Regionaal-historisch centrum van Orange County en Dr. Phillips Center for the Performing Arts liggen binnen 15 minuten lopen.

Marriott Orlando Downtown

Marriott Orlando Downtown

400 W Livingston St, Orlando
3.5 van 5.0

Dit hotel ligt in Centrum van Orlando, binnen 15 minuten lopen van St. James Cathedral, Cathedral Church of St. Luke en Amway Center. Ook Church Street Station en Lake Eola Park liggen binnen 15 minuten lopen.

€ 118
Courtyard at Lake Lucerne

Courtyard at Lake Lucerne

211 N Lucerne Cir, Orlando
4,2
/ 5, op basis van 67 beoordelingen
2.5 van 5.0

Deze bed & breakfast ligt in Centrum van Orlando, binnen 15 minuten lopen van Dr. Phillips Center for the Performing Arts, Orlando City Hall en Regionaal-historisch centrum van Orange County. Ook Mad Cow Theatre en Church Street Station liggen binnen 2 km afstand.

€ 103
Crowne Plaza Orlando - Downtown

Crowne Plaza Orlando - Downtown

304 W Colonial Drive, Orlando
3,9
/ 5, op basis van 399 beoordelingen
3.5 van 5.0

Dit hotel ligt in Centrum van Orlando, binnen 2 km afstand van St. James Cathedral, Cathedral Church of St. Luke en Amway Center. Ook Church Street Station en Lake Eola Park liggen binnen 2 km afstand.

€ 150
Hampton Inn & Suites Orlando/Downtown South - Medical Center

Hampton Inn & Suites Orlando/Downtown South - Medical Center

43 Columbia Street, Orlando
4,4
/ 5, op basis van 35 beoordelingen
2.5 van 5.0

Dit hotel ligt in het centrum van Orlando, binnen 2 km afstand van Orlando Regional Medical Center, Orlando City Hall en Dr. Phillips Center for the Performing Arts. Ook Mad Cow Theatre en Church Street Station liggen binnen 2 km afstand.