Begin van hoofdinhoud
Type reis
Vlucht 1
Vlucht 2
Vlucht 3
Vlucht 4
Vlucht 5
Gratis annulering

Zoek door meer dan 1.000.000 accommodaties en 550 luchtvaartmaatschappijen wereldwijd

Kies uit meer dan een miljoen vluchten, hotels of pakketten

Expedia berekent geen extra kosten als je een hotelboeking wijzigt of annuleert

Een auto huren in Antalya

Ontdek en verken

Breng je vakantie door met een huurauto in Antalya, een aangename badplaats aan de zuidkust van Turkije. Geniet van de authentieke badhuizen, bezoek het prachtige zandstrand van Lara Beach of verken de omgeving. Reserveer hiervoor vooraf online je huurauto, zodat je niets hoeft te missen van wat deze historische regio te bieden heeft.

Een huurauto in Antalya

Luchthaven Antalya bevindt zich aan de oostrand van de stad. Door het uitgebreide aanbod aan autoverhuurbedrijven heb je hier ruime keuze. Bekijk hiervoor vooraf de mogelijkheden online. Ga je voor een terreinwagen, zodat je ook buiten de asfaltwegen het land kunt verkennen? Of ga je liever voor een Standaard model met airconditioning, klaar voor de bekende warme Turkse zomers? Ook in het centrum van de stad kun je voor autoverhuur terecht. Kijk hiervoor in de straten ten zuidoosten van het Antalya Atatürk-stadion. Zowel op het vliegveld als in de stad zelf zijn internationaal bekende en regionale bedrijven te vinden. Let er bij autoverhuur in Turkije wel op dat hier vaak een minimum leeftijd van 21 jaar geldt naast een aantal andere regels, zoals een bepaalde hoeveelheid rijervaring, en je een creditcard nodig hebt. De auto van je keuze gevonden? Reserveer deze dan vooraf en stap bij aankomst gelijk in voor je zonnige vakantie aan de Turkse Rivièra.

In en rondom Antalya

Over het algemeen zijn de verkeersregels in Turkije hetzelfde als in Nederland. Trek eropuit in je huurauto en ontdek de schoonheid van deze regio! Natuurlijk is Antalya zelf ook zeker leuk om te verkennen. Probeer bij het rijden in de stad het oude centrum te vermijden. De kleine weggetjes zijn namelijk lastig om doorheen te rijden. Verder kan het Turkse verkeer onvoorspelbaar zijn, dus houd hier goed rekening mee. Het beste is om je auto in een van de parkeergarages aan de rand van het centrum te zetten, bij voorbeeld nabij de straat Mili Egemenlik Cd. Buiten de stad zelf zijn ritjes naar badplaats Belek, Myra en een bezoek aan de Griekse ruïnes van Perge aan te raden. Ze bevinden zich allemaal binnen een straal van zo’n 40 kilometer van Antalya.

Ontdek Antalya

Ontdek Antalya met Expedia! Vind hotels, vluchten, pakketreizen en meer, tegen de beste prijs.