Begin van hoofdinhoud
Type reis
Vlucht 1
Vlucht 2
Vlucht 3
Vlucht 4
Vlucht 5
Gratis annulering

Zoek door meer dan 1.000.000 accommodaties en 550 luchtvaartmaatschappijen wereldwijd

Kies uit meer dan een miljoen vluchten, hotels of pakketten

Expedia berekent geen extra kosten als je een hotelboeking wijzigt of annuleert

Een auto huren in Bangkok

Maak kennis met Bangkok, de levendige en bruisende hoofdstad van Thailand. Bangkok heeft prachtige tempels en een levendige weekendmarkt. Mocht je de stad en de omgeving willen verkennen, denk dan aan de mogelijkheid om online een huurauto te boeken. Binnen twee uur rijd je al naar de beroemde drijvende markt Damnoen Saduak.

Autoverhuur in Bangkok

Een keuze voor autoverhuur in Bangkok is snel gemaakt. Het geeft net dat beetje extra vrijheid. Regel de autoverhuur in Bangkok online, dan staat de auto klaar bij aankomst. Ook kun je in een oogoplsag zien welke typen auto's beschikbaar zijn en speciale opties bijboeken, zoals een kinderzitje of een navigatiesysteem. Er zijn in Bangkok verschillende goed bereikbare ophaalpunten voor je huurauto. Wanneer je de data en het type auto selecteert, zie je meteen wat de kosten zijn zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Zorg wel dat je voor het online boeken in bezit bent van een geaccepteerde creditcard. Houd er ook rekening mee dat je geen auto kunt huren wanneer je jonger dan 21 jaar bent.

Praktische informatie

Voor het rijden in Thailand dien je in bezit te zijn van een internationaal rijbewijs. Als chauffeur is het belangrijk om te weten dat je in Bangkok aan de linkerkant van de weg moet rijden. Gun jezelf wat tijd om daaraan te wennen. Op de snelwegen varieert de maximum snelheid tussen de 90 en 120 km/u. In woonwijken is de maximum snelheid 50 km/u. Wil je snel ergens naar toe? Kijk of je de Express Ways kunt gebruiken. Het zijn tolwegen waarmee je voor een klein bedrag sneller op je bestemming bent. Op ongeveer 60 kilometer van Bangkok ligt het indrukwekkende koninklijke zomerpaleis Bang Pa In, een echte aanrader en goed te doen met een huurauto.

Ontdek Bangkok

Ontdek Bangkok met Expedia! Vind hotels, vluchten, pakketreizen en meer, tegen de beste prijs.