Begin van hoofdinhoud
Type reis
Vlucht 1
Vlucht 2
Vlucht 3
Vlucht 4
Vlucht 5
Gratis annulering

Zoek door meer dan 1.000.000 accommodaties en 550 luchtvaartmaatschappijen wereldwijd

Kies uit meer dan een miljoen vluchten, hotels of pakketten

Expedia berekent geen extra kosten als je een hotelboeking wijzigt of annuleert

Super autodeals in Bangkok

Alle huurauto’s in Bangkok

Een auto huren in Bangkok

Maak kennis met Bangkok, de levendige en bruisende hoofdstad van Thailand. Bangkok heeft prachtige tempels en een levendige weekendmarkt. Mocht je de stad en de omgeving willen verkennen, denk dan aan de mogelijkheid om online een huurauto te boeken. Binnen twee uur rijd je al naar de beroemde drijvende markt Damnoen Saduak.

Autoverhuur in Bangkok

Een keuze voor autoverhuur in Bangkok is snel gemaakt. Het geeft net dat beetje extra vrijheid. Regel de autoverhuur in Bangkok online, dan staat de auto klaar bij aankomst. Ook kun je in een oogoplsag zien welke typen auto's beschikbaar zijn en speciale opties bijboeken, zoals een kinderzitje of een navigatiesysteem. Er zijn in Bangkok verschillende goed bereikbare ophaalpunten voor je huurauto. Wanneer je de data en het type auto selecteert, zie je meteen wat de kosten zijn zodat je niet voor verrassingen komt te staan. Zorg wel dat je voor het online boeken in bezit bent van een geaccepteerde creditcard. Houd er ook rekening mee dat je geen auto kunt huren wanneer je jonger dan 21 jaar bent.

Praktische informatie

Voor het rijden in Thailand dien je in bezit te zijn van een internationaal rijbewijs. Als chauffeur is het belangrijk om te weten dat je in Bangkok aan de linkerkant van de weg moet rijden. Gun jezelf wat tijd om daaraan te wennen. Op de snelwegen varieert de maximum snelheid tussen de 90 en 120 km/u. In woonwijken is de maximum snelheid 50 km/u. Wil je snel ergens naar toe? Kijk of je de Express Ways kunt gebruiken. Het zijn tolwegen waarmee je voor een klein bedrag sneller op je bestemming bent. Op ongeveer 60 kilometer van Bangkok ligt het indrukwekkende koninklijke zomerpaleis Bang Pa In, een echte aanrader en goed te doen met een huurauto.

Veelgestelde vragen over autoverhuur in Bangkok

Wat is de laagste prijs voor het huren van een auto in Bangkok?

In de afgelopen 7 dagen was € 28 de laagste prijs voor het huren van een auto in Bangkok.

Wat is de gemiddelde prijs voor het huren van een auto in Bangkok?

Gemiddeld kost het huren van een auto in Bangkok € 29.

Waarom zou ik een auto huren bij Expedia?

Wanneer je via Expedia een huurauto boekt, kun je eenvoudig het brede aanbod van de populairste autoverhuurbedrijven vergelijken en daaruit de optie kiezen die het best bij jou past. Aan het boeken van een huurauto bij Expedia zijn geen extra toeslagen en annuleringskosten verbonden.

Hoe kan ik een huurauto boeken bij Expedia?

Huurauto's kun je bij Expedia zowel online als telefonisch boeken. Je kunt ofwel kiezen om nu te reserveren en nu te betalen; of om nu te reserveren en later te betalen. De betalingsoptie wordt aangegeven tijdens het boeken. Meld je vóór het boeken aan bij je account of maak een account aan op de boekingspagina om Expedia Rewards-punten te verzamelen voor het huren van je auto.

Worden er aanvullende kosten berekend als ik mijn huurauto annuleer?

Bij de meeste huurautoboekingen heb je recht op volledige restitutie, ongeacht wanneer je bij Expedia annuleert. Niet alle vooruitbetaalde boekingen komen in aanmerking voor restitutie. Bekijk je reisplan voor meer details. Als je vooruitbetaalde boeking in aanmerking komt voor restitutie, dien je deze minstens 6 uur voor het ophalen te annuleren om hierop aanspraak te maken. Als je een vooruitbetaalde huurauto eerder terugbrengt, krijg je geen restitutie voor het deel van de huurperiode dat je niet hebt gebruikt.

Hoe kan ik mijn huurautoboeking annuleren via Expedia?

Meld je aan of voer je e-mailadres en reisplannummer in om je geboekte auto te annuleren. Selecteer vervolgens Reisplan zoeken. Ga naar Boeking beheren, selecteer Reservering annuleren en vervolgens DEZE RESERVERING ANNULEREN. De meeste vooruitbetaalde huurautoboekingen zijn niet restitueerbaar. Vooruitbetaalde boekingen dien je minstens 6 uur voor het ophalen te annuleren om in aanmerking te komen voor volledige restitutie. Neem contact met ons op als je een huurauto wilt wijzigen of annuleren die je als onderdeel van een vakantie hebt geboekt.

Kan ik de auto het best vóór aankomst online boeken of rechtstreeks in Bangkok?

Als je vanuit huis bij Expedia boekt, weet je zeker dat je kunt kiezen uit verschillende autotypes. Ook kun je de verschillende aanbiedingen en aanvullende diensten op een rij zetten en daaruit kiezen wat het best bij jou past. Bij aankomst hoef je alleen nog maar je sleutels op te halen en je kunt op pad. Daarnaast hoef je niet na aankomst nog op zoek naar een geschikte aanbieder of de voorwaarden en bepalingen bij de balie door te nemen. Dat scheelt je weer een hoop stress.

Welke verzekering kan ik het best kiezen voor mijn huurauto?

Een uitgebreide verzekering is een goede keuze als je niet voor onaangename verrassingen wilt komen te staan. Op die manier kun je zorgeloos van je verblijf genieten en de omgeving in je huurauto verkennen.

Dien ik mijn huurauto vooraf te betalen?

We bieden een paar verschillende opties voor het betalen van je huurauto. Lees verder en kijk welke het best bij jou past. Reserveer nu, betaal nu Met deze optie kun je de huurauto direct reserveren en al tijdens het boeken betalen. Je hebt een creditcard nodig voor de vooruitbetaling en je kunt je Expedia Rewards-punten gebruiken om de boekingskosten gedeeltelijk of volledig te voldoen. Hoewel sommige autoverhuurbedrijven een reguliere betaalpas accepteren, dient de bestuurder bij het ophalen nog steeds een geldige creditcard te overleggen voor de borg. Reserveer nu, betaal later Met deze optie kun je de huurauto vast reserveren, zonder vooraf te betalen. Wanneer je bij het ophaalpunt arriveert, dient de bestuurder van de auto een geldige creditcard te overleggen voor de volledige kosten. Het autoverhuurbedrijf zet ook een bedrag vast op je creditcard ter hoogte van de borg voor de huurauto.

Waar dien ik op te letten bij het huren van een auto?

Let er bij het ophalen van je huurauto op of het voertuig krassen en deuken heeft. Controleer de auto grondig, leg eventuele schade vast en stel de leverancier hiervan op de hoogte voordat je op pad gaat.

Waar kan ik autoverhuurders vinden in Bangkok?

Autoverhuurbedrijven vind je doorgaans op luchthavens en verspreid door het stadscentrum.