Begin van hoofdinhoud
Gratis annulering
Door de reisadviezen rond het coronavirus (Covid-19) zijn sommige bestemmingen op bepaalde datums mogelijk niet beschikbaar. Meer info.
Type reis
Vlucht 1
Vlucht 2
Vlucht 3
Vlucht 4
Vlucht 5
Door de reisadviezen rond het coronavirus (Covid-19) zijn sommige bestemmingen op bepaalde datums mogelijk niet beschikbaar. Meer info.

Zoek door meer dan 1.000.000 accommodaties en 550 luchtvaartmaatschappijen wereldwijd

Leden besparen 10% meer op geselecteerde hotels, auto’s en vakantiehuizen. Registreer je vandaag nog.

Gratis annulering bij de meeste hotels, omdat flexibiliteit belangrijk is.

Een auto huren in Bordeaux

Online auto huren in Bordeaux

Bordeaux ligt in het zuidwesten van Frankrijk en staat bekend als de winkel-, wijn- en havenstad van Frankrijk. Het oude deel van de stad, Port de la Lune, staat sinds 2007 op de Werelderfgoedlijst van Unesco. Bordeaux wordt ook wel gezien als de wijnhoofdstad van de wereld. De bekende Bordeaux-wijn wordt als sinds de 8e eeuw in deze regio gemaakt. Naast het bezoeken van bekende plekken in de stad, zoals Esplanade des Quinconces (het grootste plein van Europa) en het Grand Théâtre (een prachtig theater uit de 18e eeuw), is het ook zeker aan te raden een wijnmakerij te bezoeken. Met je huurauto rijd je zo van de ene locatie naar de andere. Bij Expedia kun je alle mogelijkheden voor online autoverhuur op je gemak bekijken.

Autoverhuurmogelijkheden in Bordeaux

Vraag je van tevoren af met welk doel je aan je reis begint en wat je allemaal wilt gaan doen. Als je in Bordeaux blijft, kun je toe met een kleinere auto dan wanneer je ook meer van de omgeving wilt zien en dus wat meer comfort kunt gebruiken. Huur je auto altijd van tevoren online, en haal de auto bijvoorbeeld op bij het vliegveld van Bordeaux of in het centrum van de stad. Je weet dan zeker dat de gewenste auto beschikbaar is en het papierwerk is dan bij aankomst al geregeld.

Verkeer en parkeren in Bordeaux

Houd er bij het rijden in Frankrijk rekening mee dat radardetectie-apparatuur verboden is. Dit geldt dus ook voor huurauto’s. Zoals in de meeste grote steden, kan parkeren in het centrum van Bordeaux lastig zijn. De straten zijn krap en vooral in het zomerseizoen erg druk. Bovendien is een groot deel van de stad voetgangersvriendelijk gemaakt en wordt het gebruik van de auto in het centrum van de stad ontmoedigd. Parkeren op straat kan tegen betaling, maar houd er rekening mee dat je maximaal 2 uur mag blijven staan. Verder zijn er parkeergarages en kun je je auto aan de rand van de stad op een P+R-terrein neerzetten om verder te reizen per tram of bus.

Veelgestelde vragen over autoverhuur in Bordeaux

Wat is de laagste prijs voor het huren van een auto in Bordeaux?

In de afgelopen 7 dagen was de laagste prijs voor het huren van een auto in Bordeaux.

Wat is de gemiddelde prijs voor het huren van een auto in Bordeaux?

Gemiddeld kost het huren van een auto in Bordeaux .

Waarom zou ik een auto huren bij Expedia?

Wanneer je via Expedia een huurauto boekt, kun je eenvoudig het brede aanbod van de populairste autoverhuurbedrijven vergelijken en daaruit de optie kiezen die het best bij jou past. Aan het boeken van een huurauto bij Expedia zijn geen extra toeslagen en annuleringskosten verbonden.

Hoe kan ik een huurauto boeken bij Expedia?

Huurauto's kun je bij Expedia zowel online als telefonisch boeken. Je kunt ofwel kiezen om nu te reserveren en nu te betalen; of om nu te reserveren en later te betalen. De betalingsoptie wordt aangegeven tijdens het boeken. Meld je vóór het boeken aan bij je account of maak een account aan op de boekingspagina om Expedia Rewards-punten te verzamelen voor het huren van je auto.

Worden er aanvullende kosten berekend als ik mijn huurauto annuleer?

Bij de meeste huurautoboekingen heb je recht op volledige restitutie, ongeacht wanneer je bij Expedia annuleert. Niet alle vooruitbetaalde boekingen komen in aanmerking voor restitutie. Bekijk je reisplan voor meer details. Als je vooruitbetaalde boeking in aanmerking komt voor restitutie, dien je deze minstens 6 uur voor het ophalen te annuleren om hierop aanspraak te maken. Als je een vooruitbetaalde huurauto eerder terugbrengt, krijg je geen restitutie voor het deel van de huurperiode dat je niet hebt gebruikt.

Hoe kan ik mijn huurautoboeking annuleren via Expedia?

Meld je aan of voer je e-mailadres en reisplannummer in om je geboekte auto te annuleren. Selecteer vervolgens Reisplan zoeken. Ga naar Boeking beheren, selecteer Reservering annuleren en vervolgens DEZE RESERVERING ANNULEREN. De meeste vooruitbetaalde huurautoboekingen zijn niet restitueerbaar. Vooruitbetaalde boekingen dien je minstens 6 uur voor het ophalen te annuleren om in aanmerking te komen voor volledige restitutie. Neem contact met ons op als je een huurauto wilt wijzigen of annuleren die je als onderdeel van een vakantie hebt geboekt.

Kan ik de auto het best vóór aankomst online boeken of rechtstreeks in Bordeaux?

Als je vanuit huis bij Expedia boekt, weet je zeker dat je kunt kiezen uit verschillende autotypes. Ook kun je de verschillende aanbiedingen en aanvullende diensten op een rij zetten en daaruit kiezen wat het best bij jou past. Bij aankomst hoef je alleen nog maar je sleutels op te halen en je kunt op pad. Daarnaast hoef je niet na aankomst nog op zoek naar een geschikte aanbieder of de voorwaarden en bepalingen bij de balie door te nemen. Dat scheelt je weer een hoop stress.

Welke verzekering kan ik het best kiezen voor mijn huurauto?

Een uitgebreide verzekering is een goede keuze als je niet voor onaangename verrassingen wilt komen te staan. Op die manier kun je zorgeloos van je verblijf genieten en de omgeving in je huurauto verkennen.

Dien ik mijn huurauto vooraf te betalen?

We bieden een paar verschillende opties voor het betalen van je huurauto. Lees verder en kijk welke het best bij jou past. Reserveer nu, betaal nu Met deze optie kun je de huurauto direct reserveren en al tijdens het boeken betalen. Je hebt een creditcard nodig voor de vooruitbetaling en je kunt je Expedia Rewards-punten gebruiken om de boekingskosten gedeeltelijk of volledig te voldoen. Hoewel sommige autoverhuurbedrijven een reguliere betaalpas accepteren, dient de bestuurder bij het ophalen nog steeds een geldige creditcard te overleggen voor de borg. Reserveer nu, betaal later Met deze optie kun je de huurauto vast reserveren, zonder vooraf te betalen. Wanneer je bij het ophaalpunt arriveert, dient de bestuurder van de auto een geldige creditcard te overleggen voor de volledige kosten. Het autoverhuurbedrijf zet ook een bedrag vast op je creditcard ter hoogte van de borg voor de huurauto.

Waar dien ik op te letten bij het huren van een auto?

Let er bij het ophalen van je huurauto op of het voertuig krassen en deuken heeft. Controleer de auto grondig, leg eventuele schade vast en stel de leverancier hiervan op de hoogte voordat je op pad gaat.

Waar kan ik autoverhuurders vinden in Bordeaux?

Autoverhuurbedrijven vind je doorgaans op luchthavens en verspreid door het stadscentrum.