Begin van hoofdinhoud
Type reis
Vlucht 1
Vlucht 2
Vlucht 3
Vlucht 4
Vlucht 5
Gratis annulering

Zoek door meer dan 1.000.000 accommodaties en 550 luchtvaartmaatschappijen wereldwijd

Kies uit meer dan een miljoen vluchten, hotels of pakketten

Expedia berekent geen extra kosten als je een hotelboeking wijzigt of annuleert

Een auto huren in Bordeaux

Online auto huren in Bordeaux

Bordeaux ligt in het zuidwesten van Frankrijk en staat bekend als de winkel-, wijn- en havenstad van Frankrijk. Het oude deel van de stad, Port de la Lune, staat sinds 2007 op de Werelderfgoedlijst van Unesco. Bordeaux wordt ook wel gezien als de wijnhoofdstad van de wereld. De bekende Bordeaux-wijn wordt als sinds de 8e eeuw in deze regio gemaakt. Naast het bezoeken van bekende plekken in de stad, zoals Esplanade des Quinconces (het grootste plein van Europa) en het Grand Théâtre (een prachtig theater uit de 18e eeuw), is het ook zeker aan te raden een wijnmakerij te bezoeken. Met je huurauto rijd je zo van de ene locatie naar de andere. Bij Expedia kun je alle mogelijkheden voor online autoverhuur op je gemak bekijken.

Autoverhuurmogelijkheden in Bordeaux

Vraag je van tevoren af met welk doel je aan je reis begint en wat je allemaal wilt gaan doen. Als je in Bordeaux blijft, kun je toe met een kleinere auto dan wanneer je ook meer van de omgeving wilt zien en dus wat meer comfort kunt gebruiken. Huur je auto altijd van tevoren online, en haal de auto bijvoorbeeld op bij het vliegveld van Bordeaux of in het centrum van de stad. Je weet dan zeker dat de gewenste auto beschikbaar is en het papierwerk is dan bij aankomst al geregeld.

Verkeer en parkeren in Bordeaux

Houd er bij het rijden in Frankrijk rekening mee dat radardetectie-apparatuur verboden is. Dit geldt dus ook voor huurauto’s. Zoals in de meeste grote steden, kan parkeren in het centrum van Bordeaux lastig zijn. De straten zijn krap en vooral in het zomerseizoen erg druk. Bovendien is een groot deel van de stad voetgangersvriendelijk gemaakt en wordt het gebruik van de auto in het centrum van de stad ontmoedigd. Parkeren op straat kan tegen betaling, maar houd er rekening mee dat je maximaal 2 uur mag blijven staan. Verder zijn er parkeergarages en kun je je auto aan de rand van de stad op een P+R-terrein neerzetten om verder te reizen per tram of bus.

Ontdek Bordeaux

Ontdek Bordeaux met Expedia! Vind hotels, vluchten, pakketreizen en meer, tegen de beste prijs.