Voordeligste vluchten naar Bordeaux

Deze prijzen waren de afgelopen 7 dagen beschikbaar. De vermelde prijzen zijn per persoon, retour, voor de vermelde reisperiode. Prijzen en beschikbaarheid kunnen altijd wijzigen. Aanvullende voorwaarden zijn van toepassing.

Beoordelingen van geverifieerde klanten

Mar 19, 2019

nee

Mar 18, 2019

nee

Over Bordeaux

Boek online een vlucht naar Bordeaux en ontdek het zuidwesten van Frankrijk. De stad is wereldberoemd om haar wijnen. Er zijn speciale tours die je langs schitterende wijngaarden voeren en waar de lokale wijnboer zijn wijnkennis graag met je deelt. Of wandel in de havenstad Bordeaux langs de kades van de Garonne met vele terrasjes.

Vluchten naar Bordeaux

Vanaf Amsterdam Schiphol (AMS) zijn er dagelijks meerdere directe vluchten naar Bordeaux-Mérignac Airport (BOD) met een reistijd van 1 uur 40 minuten. Rotterdam Airport (RTM) biedt ook vluchten naar Bordeaux met reguliere en budgetmaatschappijen met een tussenstop en een minimale reistijd van 4 uur. Vanaf Brussels International Airport (BRU) kun je meerdere keren per week direct vliegen met reguliere en budgetmaatschappijen met een minimale reistijd van 1 uur 35 minuten. Reguliere en budgetvluchten vanaf Düsseldorf International Airport (DUS) hebben een tussenstop en een minimale reistijd van 2 uur 45 minuten.

Voorzieningen en accommodatie op de luchthaven van Bordeaux

Bij aankomst op de luchthaven kun je genieten van een koffie, een sandwich of een warme maaltijd. De luchthaven heeft gratis internet, een taxfreezone, wisselkantoren, bank, geldautomaten en een fax- en kopieerapparaat. Er zijn winkels voor mode, accessoires, regionale producten, delicatessen en cadeaus. Bij een infodesk kun je vragen stellen. Mindervalide passagiers kunnen op assistentie rekenen als ze zich 48 uur voor de vlucht bij de luchtvaartmaatschappij hebben aangemeld. Een aantal twee- tot viersterrenhotels rondom de luchthaven bieden een shuttleservice aan voor hotelgasten.

Vervoer naar het stadscentrum

Met een vooraf online gehuurde auto, motor, carpoolmogelijkheid of een taxi rijd je in een half uur naar het 12 kilometer verder gelegen Bordeaux. De Navette Shuttle rijdt elke 30 minuten naar Bordeaux Saint Jean, het centraal station. De gewone bus rijdt via Mérignac naar Saint Jean. Taxi's staan buiten voor je klaar!

Informatie over vluchten naar Bordeaux

Luchthaven van aankomst Bordeaux
IATA-code aankomstluchthaven BOD

Populaire vluchten naar Bordeaux

Deze prijzen waren de afgelopen 7 dagen beschikbaar. De vermelde prijzen zijn per persoon, retour, voor de vermelde reisperiode. Prijzen en beschikbaarheid kunnen altijd wijzigen. Aanvullende voorwaarden zijn van toepassing.