Begin van hoofdinhoud
Gratis annulering
Door de reisadviezen rond het coronavirus (Covid-19) zijn sommige bestemmingen op bepaalde datums mogelijk niet beschikbaar. Meer info.
Type reis
Vlucht 1
Vlucht 2
Vlucht 3
Vlucht 4
Vlucht 5
Door de reisadviezen rond het coronavirus (Covid-19) zijn sommige bestemmingen op bepaalde datums mogelijk niet beschikbaar. Meer info.

Zoek door meer dan 1.000.000 accommodaties en 550 luchtvaartmaatschappijen wereldwijd

Leden besparen 10% meer op geselecteerde hotels, auto’s en vakantiehuizen. Registreer je vandaag nog.

Gratis annulering bij de meeste hotels, omdat flexibiliteit belangrijk is.

De miljoenenstad Buenos Aires bezoeken is voor eenieder een overweldigende ervaring. De aan de oostkust nabij Uruguay gelegen Argentijnse hoofdstad loopt over van de karakteristieke bezienswaardigheden. Bezoek de iconische wijken Boca en Palermo, historische panden als het Teatro Colón en het Casa Rosada. Voor een onvergetelijke rit door de stad kun je over de beroemde boulevard Avenida 9 de Julio rijden, de breedste straat ter wereld die je onder meer langs de iconische Obelisco de Buenos Aires brengt. Boek online je huurauto in Buenos Aires en maak je op voor een unieke stedentrip.

Vind een huurauto in Buenos Aires

De meeste toeristen die naar Argentinië reizen vanaf Europa, zullen aankomen op de internationale luchthaven Ezeiza aan de zuidkant van Buenos Aires. Maak het jezelf gemakkelijk en boek naast je vlucht naar Buenos Aires ook gelijk een huurauto. Op het vliegveld zijn voornamelijk internationaal bekende autoverhuurmaatschappijen gevestigd. Je voorkeur voor een bepaalde verhuurder kun je aangeven in het zoekmenu op onze website. Daarnaast kun je selecteren of je gebruik wilt maken van de mogelijkheid om je auto op een andere locatie weer in te leveren. Het is bijvoorbeeld ook mogelijk om je auto naar een plaatselijke verhuurder in het centrum van de stad terug te brengen. Geef vervolgens aan of je een bepaald type auto zoekt. Zo is een groot model auto wellicht niet handig in een drukke stad met beperkte parkeerruimte als Beunos Aires, maar juist weer een groot pluspunt als je van plan bent de stad uit te trekken om het Argentijnse platteland te verkennen. Hoewel Buenos Aires een gematigd klimaat kent, kan een airco toch goed van pas komen op de warmere dagen. Ook een navigatiesysteem is geen overbodige luxe om je weg te vinden in de kleinere straatjes. Filter je zoekresultaten op deze en andere accessoires en vind eenvoudig je ideale huurauto voor een stedentrip in deze Zuid-Amerikaanse metropool. Ben je voor je verblijf ook nog op zoek naar een voordelige accommodatie? Kijk dan ook eens naar onze voordelige hotels in Buenos Aires

Autorijden in Buenos Aires

Parkeren in de stad kan problematisch zijn, al zijn er wel diverse parkeergarages in het centrum te vinden. Zorg dat je niet op de verkeerde plek parkeert, want dit kan al gauw tot gevolg hebben dat je auto wordt weggesleept. Neem bovendien altijd de juiste documenten mee als je op pad gaat, aangezien hier onderweg nog wel eens op gecontroleerd kan worden. De grotere snelwegen zijn doorgaans goed onderhouden. Houd rekening met de geldende regels en er staat je niets in het weg om Argentinië van een geheel andere kant te zijn met jouw online geboekte huurauto.

Veelgestelde vragen over autoverhuur in Buenos Aires

Wat is de laagste prijs voor het huren van een auto in Buenos Aires?

In de afgelopen 7 dagen was de laagste prijs voor het huren van een auto in Buenos Aires.

Wat is de gemiddelde prijs voor het huren van een auto in Buenos Aires?

Gemiddeld kost het huren van een auto in Buenos Aires .

Waarom zou ik een auto huren bij Expedia?

Wanneer je via Expedia een huurauto boekt, kun je eenvoudig het brede aanbod van de populairste autoverhuurbedrijven vergelijken en daaruit de optie kiezen die het best bij jou past. Aan het boeken van een huurauto bij Expedia zijn geen extra toeslagen en annuleringskosten verbonden.

Hoe kan ik een huurauto boeken bij Expedia?

Huurauto's kun je bij Expedia zowel online als telefonisch boeken. Je kunt ofwel kiezen om nu te reserveren en nu te betalen; of om nu te reserveren en later te betalen. De betalingsoptie wordt aangegeven tijdens het boeken. Meld je vóór het boeken aan bij je account of maak een account aan op de boekingspagina om Expedia Rewards-punten te verzamelen voor het huren van je auto.

Worden er aanvullende kosten berekend als ik mijn huurauto annuleer?

Bij de meeste huurautoboekingen heb je recht op volledige restitutie, ongeacht wanneer je bij Expedia annuleert. Niet alle vooruitbetaalde boekingen komen in aanmerking voor restitutie. Bekijk je reisplan voor meer details. Als je vooruitbetaalde boeking in aanmerking komt voor restitutie, dien je deze minstens 6 uur voor het ophalen te annuleren om hierop aanspraak te maken. Als je een vooruitbetaalde huurauto eerder terugbrengt, krijg je geen restitutie voor het deel van de huurperiode dat je niet hebt gebruikt.

Hoe kan ik mijn huurautoboeking annuleren via Expedia?

Meld je aan of voer je e-mailadres en reisplannummer in om je geboekte auto te annuleren. Selecteer vervolgens Reisplan zoeken. Ga naar Boeking beheren, selecteer Reservering annuleren en vervolgens DEZE RESERVERING ANNULEREN. De meeste vooruitbetaalde huurautoboekingen zijn niet restitueerbaar. Vooruitbetaalde boekingen dien je minstens 6 uur voor het ophalen te annuleren om in aanmerking te komen voor volledige restitutie. Neem contact met ons op als je een huurauto wilt wijzigen of annuleren die je als onderdeel van een vakantie hebt geboekt.

Kan ik de auto het best vóór aankomst online boeken of rechtstreeks in Buenos Aires?

Als je vanuit huis bij Expedia boekt, weet je zeker dat je kunt kiezen uit verschillende autotypes. Ook kun je de verschillende aanbiedingen en aanvullende diensten op een rij zetten en daaruit kiezen wat het best bij jou past. Bij aankomst hoef je alleen nog maar je sleutels op te halen en je kunt op pad. Daarnaast hoef je niet na aankomst nog op zoek naar een geschikte aanbieder of de voorwaarden en bepalingen bij de balie door te nemen. Dat scheelt je weer een hoop stress.

Welke verzekering kan ik het best kiezen voor mijn huurauto?

Een uitgebreide verzekering is een goede keuze als je niet voor onaangename verrassingen wilt komen te staan. Op die manier kun je zorgeloos van je verblijf genieten en de omgeving in je huurauto verkennen.

Dien ik mijn huurauto vooraf te betalen?

We bieden een paar verschillende opties voor het betalen van je huurauto. Lees verder en kijk welke het best bij jou past. Reserveer nu, betaal nu Met deze optie kun je de huurauto direct reserveren en al tijdens het boeken betalen. Je hebt een creditcard nodig voor de vooruitbetaling en je kunt je Expedia Rewards-punten gebruiken om de boekingskosten gedeeltelijk of volledig te voldoen. Hoewel sommige autoverhuurbedrijven een reguliere betaalpas accepteren, dient de bestuurder bij het ophalen nog steeds een geldige creditcard te overleggen voor de borg. Reserveer nu, betaal later Met deze optie kun je de huurauto vast reserveren, zonder vooraf te betalen. Wanneer je bij het ophaalpunt arriveert, dient de bestuurder van de auto een geldige creditcard te overleggen voor de volledige kosten. Het autoverhuurbedrijf zet ook een bedrag vast op je creditcard ter hoogte van de borg voor de huurauto.

Waar dien ik op te letten bij het huren van een auto?

Let er bij het ophalen van je huurauto op of het voertuig krassen en deuken heeft. Controleer de auto grondig, leg eventuele schade vast en stel de leverancier hiervan op de hoogte voordat je op pad gaat.

Waar kan ik autoverhuurders vinden in Buenos Aires?

Autoverhuurbedrijven vind je doorgaans op luchthavens en verspreid door het stadscentrum.