Voordeligste vluchten naar Buenos Aires

De prijzen waren de afgelopen 7 dagen beschikbaar en starten voor de gespecificeerde periode vanaf € 332 voor enkele vluchten en € 509 voor heen- en terugvluchten. De prijzen en beschikbaarheid kunnen wijzigen. Er gelden extra voorwaarden.

Over Buenos Aires

Een bezoek aan Buenos Aires

De Argentijnse hoofdstad Buenos Aires is een kosmopolitische metropool in Europese stijl. Het is een heerlijke stad om in rond te dwalen en te genieten van het bruisende stadsleven. Buenos Aires is een stad van cultuur en heeft prachtige architectuur, die voornamelijk uit de periode van 1880 tot halverwege de 20e eeuw stamt, toen Argentinië een van de welvarendste landen ter wereld was. Geniet van de prachtige parken, de vele theaters en mis zeker ook niet de vele feria’s, straatmarkten met artisanale spullen. Het Teatro Colón met zijn Europese architectuur is hét symbool van Buenos Aires als cultuurstad. Ook het Plaza de Mayo met het beroemde lichtroze regeringsgebouw Casa Rosada is een belangrijke bezienswaardigheid, net als het Recoleta-kerkhof en het Galileo Galilei-planetarium in het Parque 3 de Febrero.

Naar Buenos Aires vliegen

Van Schiphol [AMS] gaan er rechtstreekse vluchten naar de internationale luchthaven Buenos Aires Ezeiza [EZE]. De vliegtijd bedraagt dan zo’n 14 uur. De meeste vluchten hebben echter 1 of zelfs 2 tussenstops en duren daardoor langer, maar zijn vaak wel iets goedkoper. Soms is een enkele vliegmaatschappij zelfs drastisch goedkoper in ticketprijs, dus vergelijk goed de verschillende mogelijkheden. Naast de grote internationale luchthaven is er ook nog een kleiner vliegveld voor binnenlands verkeer, Aeroparque Jorge Newbery (AEP), waar je ook op kunt vliegen vanuit Schiphol. Er vertrekken dagelijks talloze vluchten van Schiphol naar Buenos Aires en Expedia.nl biedt een ruim aantal vliegtickets voor vluchten van een scala van grote en kleine vliegmaatschappijen aan. Gebruik onze eenvoudige zoekwizard om voordelige vluchten naar Buenos Aires te vinden en te boeken.

De luchthaven, Aeropuerto Internacional Ministro Pistarini

De internationale luchthaven Ezeiza [EZE], ook wel bekend als Aeropuerto Internacional Ministro Pistarini, ligt op zo’n 30 kilometer van het centrum van Buenos Aires. Er zijn geen hotels op de luchthaven, maar vanaf Manuel Tienda León in Ezeiza gaan er shuttlebussen naar het Plaza San Martín in het stadscentrum, vanwaar je met kleinere bussen bij je hotel kunt komen. Deze service is niet gratis en dien je in de luchthaven vlak na de douane te boeken. In de terminal kun je echter ook bij de talloze balies van de grote maatschappijen een auto huren voor meer bewegingsvrijheid, of gewoon een van de klaarstaande taxi's nemen. Geld wisselen kan ook op de luchthaven, maar is goedkoper bij de (officiële) wisselkantoren in de stad. Hierbij dien je vaak ook je paspoort te tonen. Verder heeft de luchthaven voorzieningen voor ouderen en gehandicapten en talloze winkels, cafés en restaurants.

Boeken met Expedia

Expedia.nl biedt talloze vluchten naar Buenos Aires, waarvan de meeste naar Ezeiza [EZE] en een enkele naar het kleinere Jorge Newbery [AEP]. Houd Expedia.nl in de gaten voor goedkope vliegtickets naar Buenos Aires en zoek via de wizard naar een vroegboekticket of misschien zelfs een lastminutevlucht. Handig is ook dat je met onze zoekwizard en filters de vluchten op kenmerken kunt sorteren en prijzen kunt vergelijken. Bovendien kun je op Expedia.nl nog meer besparen als je een vlucht en hotel combineert. Profiteer dus van een aantrekkelijke korting door via onze website de vlucht + hotel te boeken die bij je budget en vakantieplannen passen.

Informatie over vluchten naar Buenos Aires

Luchthaven van aankomst Buenos Aires
IATA-code aankomstluchthaven BUE

Populaire vluchten naar Buenos Aires

De prijzen waren de afgelopen 7 dagen beschikbaar en starten voor de gespecificeerde periode vanaf € 332 voor enkele vluchten en € 509 voor heen- en terugvluchten. De prijzen en beschikbaarheid kunnen wijzigen. Er gelden extra voorwaarden.