Begin van hoofdinhoud
Type reis
Vlucht 1
Vlucht 2
Vlucht 3
Vlucht 4
Vlucht 5
Gratis annulering

Zoek door meer dan 1.000.000 accommodaties en 550 luchtvaartmaatschappijen wereldwijd

Kies uit meer dan een miljoen vluchten, hotels of pakketten

Expedia berekent geen extra kosten als je een hotelboeking wijzigt of annuleert

Een auto huren in Calpe

Calpe is een gezellige badplaats aan de Spaanse Costa Blanca met enorm veel voorzieningen voor toeristen. Langs de kust vind je veel appartementencomplexen, winkeltjes en horecagelegenheden, terwijl in het oude centrum nog resten te vinden zijn van de Moorse overheersing. Boek via de website van Expedia een huurauto en ga op verkenningstocht langs de Costa Blanca en door het Spaanse binnenland.

Een luxe huurauto, een compacte stadsauto of een ruime MPV: de keus is aan jou

In Calpe kun je auto's huren bij lokale verhuurders of bekende internationale verhuurders. Als je een voorkeur hebt voor een bepaalde verhuurder kun je deze apart selecteren. Bij vrijwel alle verhuurders is het mogelijk de auto op een andere plek in te leveren dan je de auto hebt opgehaald. Dit is ideaal als je een rondreis wilt maken en je begin- en vertrekpunt niet hetzelfde zijn. Op de handige kaartweergave zie je precies waar de ophaalpunten liggen. Voor het kiezen van je auto en de bijbehorende opties kun je uitgaan van je reisgezelschap en je reisdoel. Zo heb je voor een groter gezelschap natuurlijk meer aan een MPV of midsize auto dan aan een minimodel. Ben je van plan door ruige natuurgebieden in het binnenland te trekken? Overweeg dan een SUV te huren, zodat je comfortabel over de wat minder goed begaanbare wegen kunt rijden. In de warme zomermaanden is een airco natuurlijk een onmisbare optie, al zou je hier in de winter prima zonder kunnen. Gps als optie zal het hele jaar door van pas komen. Veel luxe modellen zijn standaard met deze opties uitgerust. Wanneer je met kinderen reist, kun je bij het boeken ook kinderzitjes reserveren.

Autorijden in Calpe

Het autorijden in Calpe zal weinig problemen opleveren. De verkeersregels verschillen in Spanje niet wezenlijk van die in Nederland. Houd er als brildragende bestuurder wel rekening mee dat je verplicht bent een reservebril in de auto te hebben. Parkeren in Calpe kan in de drukke zomermaanden een behoorlijke uitdaging zijn, met name in de buurt van de stranden.

Veelgestelde vragen over autoverhuur in Calpe

Wat is de laagste prijs voor het huren van een auto in Calpe?

In de afgelopen 7 dagen was de laagste prijs voor het huren van een auto in Calpe.

Wat is de gemiddelde prijs voor het huren van een auto in Calpe?

Gemiddeld kost het huren van een auto in Calpe .

Waarom zou ik een auto huren bij Expedia?

Wanneer je via Expedia een huurauto boekt, kun je eenvoudig het brede aanbod van de populairste autoverhuurbedrijven vergelijken en daaruit de optie kiezen die het best bij jou past. Aan het boeken van een huurauto bij Expedia zijn geen extra toeslagen en annuleringskosten verbonden.

Hoe kan ik een huurauto boeken bij Expedia?

Huurauto's kun je bij Expedia zowel online als telefonisch boeken. Je kunt ofwel kiezen om nu te reserveren en nu te betalen; of om nu te reserveren en later te betalen. De betalingsoptie wordt aangegeven tijdens het boeken. Meld je vóór het boeken aan bij je account of maak een account aan op de boekingspagina om Expedia Rewards-punten te verzamelen voor het huren van je auto.

Worden er aanvullende kosten berekend als ik mijn huurauto annuleer?

Bij de meeste huurautoboekingen heb je recht op volledige restitutie, ongeacht wanneer je bij Expedia annuleert. Niet alle vooruitbetaalde boekingen komen in aanmerking voor restitutie. Bekijk je reisplan voor meer details. Als je vooruitbetaalde boeking in aanmerking komt voor restitutie, dien je deze minstens 6 uur voor het ophalen te annuleren om hierop aanspraak te maken. Als je een vooruitbetaalde huurauto eerder terugbrengt, krijg je geen restitutie voor het deel van de huurperiode dat je niet hebt gebruikt.

Hoe kan ik mijn huurautoboeking annuleren via Expedia?

Meld je aan of voer je e-mailadres en reisplannummer in om je geboekte auto te annuleren. Selecteer vervolgens Reisplan zoeken. Ga naar Boeking beheren, selecteer Reservering annuleren en vervolgens DEZE RESERVERING ANNULEREN. De meeste vooruitbetaalde huurautoboekingen zijn niet restitueerbaar. Vooruitbetaalde boekingen dien je minstens 6 uur voor het ophalen te annuleren om in aanmerking te komen voor volledige restitutie. Neem contact met ons op als je een huurauto wilt wijzigen of annuleren die je als onderdeel van een vakantie hebt geboekt.

Kan ik de auto het best vóór aankomst online boeken of rechtstreeks in Calpe?

Als je vanuit huis bij Expedia boekt, weet je zeker dat je kunt kiezen uit verschillende autotypes. Ook kun je de verschillende aanbiedingen en aanvullende diensten op een rij zetten en daaruit kiezen wat het best bij jou past. Bij aankomst hoef je alleen nog maar je sleutels op te halen en je kunt op pad. Daarnaast hoef je niet na aankomst nog op zoek naar een geschikte aanbieder of de voorwaarden en bepalingen bij de balie door te nemen. Dat scheelt je weer een hoop stress.

Welke verzekering kan ik het best kiezen voor mijn huurauto?

Een uitgebreide verzekering is een goede keuze als je niet voor onaangename verrassingen wilt komen te staan. Op die manier kun je zorgeloos van je verblijf genieten en de omgeving in je huurauto verkennen.

Dien ik mijn huurauto vooraf te betalen?

We bieden een paar verschillende opties voor het betalen van je huurauto. Lees verder en kijk welke het best bij jou past. Reserveer nu, betaal nu Met deze optie kun je de huurauto direct reserveren en al tijdens het boeken betalen. Je hebt een creditcard nodig voor de vooruitbetaling en je kunt je Expedia Rewards-punten gebruiken om de boekingskosten gedeeltelijk of volledig te voldoen. Hoewel sommige autoverhuurbedrijven een reguliere betaalpas accepteren, dient de bestuurder bij het ophalen nog steeds een geldige creditcard te overleggen voor de borg. Reserveer nu, betaal later Met deze optie kun je de huurauto vast reserveren, zonder vooraf te betalen. Wanneer je bij het ophaalpunt arriveert, dient de bestuurder van de auto een geldige creditcard te overleggen voor de volledige kosten. Het autoverhuurbedrijf zet ook een bedrag vast op je creditcard ter hoogte van de borg voor de huurauto.

Waar dien ik op te letten bij het huren van een auto?

Let er bij het ophalen van je huurauto op of het voertuig krassen en deuken heeft. Controleer de auto grondig, leg eventuele schade vast en stel de leverancier hiervan op de hoogte voordat je op pad gaat.

Waar kan ik autoverhuurders vinden in Calpe?

Autoverhuurbedrijven vind je doorgaans op luchthavens en verspreid door het stadscentrum.

Ontdek Calpe

Ontdek Calpe met Expedia! Vind hotels, vluchten, pakketreizen en meer, tegen de beste prijs.