Begin van hoofdinhoud
Type reis
Vlucht 1
Vlucht 2
Vlucht 3
Vlucht 4
Vlucht 5
Gratis annulering

Een auto huren in Florida Keys

Huur vooraf online een auto op de Florida Keys en ontdek deze bestemming op comfortabele en avontuurlijke wijze. Autoverhuur biedt je een unieke manier om op eigen gelegenheid, en dus op flexibele wijze, deze aantrekkelijke vakantiebestemming te ontdekken. De populariteit van de Florida Keys komt vooral door de prachtige stranden, de aanwezige faciliteiten en het aangename klimaat.

Autoverhuur op de Florida Keys

Wanneer je vooraf online een auto huurt, geniet je van een groot aantal voordelen. Zo weet je direct welke verzekeringen er nodig zijn voor een reis door de Florida Keys. Je hebt een ruime keus uit verschillende typen auto's en je bepaalt zelf welke prijsklasse het beste bij jouw budget past. Of je nu vooraf online een auto boekt en hem op wilt halen aan de luchthaven of je wilt de huurauto laten afleveren bij je hotel of appartement, alles is mogelijk. Houd er wel rekening mee dat voor het huren van een auto vaak een minimumleeftijd geldt van 21 jaar en je in het bezit moet zijn van een creditcard.

Van Key West tot Orlando met een huurauto

Als je online een huurauto boekt kun je een bezoek brengen aan verschillende delen van de Florida Keys. Begin je reis op het meest zuidelijke punt, Key West, en rijd in je luxe cabriolet, ruime SUV of terreinwagen, via Key Largo naar de onbewoonde Ragged Keys net onder Miami. Je zal meteen ontdekken dat de sfeer, architectuur en natuur enorm verschillen met die van Florida. Vanaf de Keys kijk je uit over de bekende Everglades, en met de auto kan je zo doorrijden naar Orlando, waar Disney World op je ligt te wachten. Autoverhuur op de Florida Keys geeft je de vrijheid om zon, comfort en luxe perfect te combineren met natuur, cultuur en grote steden.

Ontdek Florida Keys

Ontdek Florida Keys met Expedia! Vind hotels, vluchten, pakketreizen en meer, tegen de beste prijs.