Begin van hoofdinhoud
Type reis
Vlucht 1
Vlucht 2
Vlucht 3
Vlucht 4
Vlucht 5
Gratis annulering

Zoek door meer dan 1.000.000 accommodaties en 550 luchtvaartmaatschappijen wereldwijd

Kies uit meer dan een miljoen vluchten, hotels of pakketten

Expedia berekent geen extra kosten als je een hotelboeking wijzigt of annuleert

Een auto huren in Paramaribo

Een vakantie in Paramaribo begint met het vooraf online boeken van een auto. Ontdek Paramaribo en omgeving met een auto, geboekt bij een autoverhuur bedrijf in Paramaribo. Ervaar de vrijheid en vooral het gemak als je in het bezit bent van een eigen auto. Laat je auto klaarstaan op de luchthaven van Paramaribo, zodat je vakantie direct bij aankomst kan beginnen. Voor wie liever eerst wil acclimatiseren, zijn er mogelijkheden om de auto af te laten leveren bij de accommodatie.

Autoverhuur in Paramaribo

Ondanks dat de verkeersregels wel wat anders zijn dan in Nederland, kan je in Suriname prima zelf rijden. Door vooraf online een auto te huren in Paramaribo, weet je precies wat je van je auto kan verwachten. Geen verrassingen ter plaatse wanneer je vooraf alles regelt. Denk hierbij aan verzekeringen, extra opties op de auto en uiteraard extra kilometers. Online reserveren is vaak ook goedkoper dan de auto ter plaatse te boeken. Houd er wel rekening mee dat de minimumleeftijd in Zuid-Amerika vaak 23 jaar is, en je een creditcard nodig hebt. Laat je vooraf goed informeren over alle opties en mogelijkheden.

Verken Paramaribo met een huurauto

Paramaribo en het prachtige binnenland van Suriname ontdek je met een huurauto. De schitterende offroad wegen zijn een uitdaging voor elke chauffeur. Huur een stevige SUV voor het bezoeken van de binnenlanden. Wil je voornamelijk in de omgeving verblijven van Paramaribo? Autoverhuur bedrijven bieden ook compacte gezinsauto's en sportieve kleinere wagens aan, waarmee je je gemakkelijk in en rondom de stad kan begeven. Door het brede aanbod van verschillende auto's en de keus uit nationale en internationale autoverhuurbedrijven, is er altijd een auto die bij je past en volledig aan je wensen voldoet. Zo wordt een vakantie in Paramaribo aantrekkelijk en onvergetelijk!

Veelgestelde vragen over autoverhuur in Paramaribo

Wat is de laagste prijs voor het huren van een auto in Paramaribo?

In de afgelopen 7 dagen was de laagste prijs voor het huren van een auto in Paramaribo.

Wat is de gemiddelde prijs voor het huren van een auto in Paramaribo?

Gemiddeld kost het huren van een auto in Paramaribo .

Waarom zou ik een auto huren bij Expedia?

Wanneer je via Expedia een huurauto boekt, kun je eenvoudig het brede aanbod van de populairste autoverhuurbedrijven vergelijken en daaruit de optie kiezen die het best bij jou past. Aan het boeken van een huurauto bij Expedia zijn geen extra toeslagen en annuleringskosten verbonden.

Hoe kan ik een huurauto boeken bij Expedia?

Huurauto's kun je bij Expedia zowel online als telefonisch boeken. Je kunt ofwel kiezen om nu te reserveren en nu te betalen; of om nu te reserveren en later te betalen. De betalingsoptie wordt aangegeven tijdens het boeken. Meld je vóór het boeken aan bij je account of maak een account aan op de boekingspagina om Expedia Rewards-punten te verzamelen voor het huren van je auto.

Worden er aanvullende kosten berekend als ik mijn huurauto annuleer?

Bij de meeste huurautoboekingen heb je recht op volledige restitutie, ongeacht wanneer je bij Expedia annuleert. Niet alle vooruitbetaalde boekingen komen in aanmerking voor restitutie. Bekijk je reisplan voor meer details. Als je vooruitbetaalde boeking in aanmerking komt voor restitutie, dien je deze minstens 6 uur voor het ophalen te annuleren om hierop aanspraak te maken. Als je een vooruitbetaalde huurauto eerder terugbrengt, krijg je geen restitutie voor het deel van de huurperiode dat je niet hebt gebruikt.

Hoe kan ik mijn huurautoboeking annuleren via Expedia?

Meld je aan of voer je e-mailadres en reisplannummer in om je geboekte auto te annuleren. Selecteer vervolgens Reisplan zoeken. Ga naar Boeking beheren, selecteer Reservering annuleren en vervolgens DEZE RESERVERING ANNULEREN. De meeste vooruitbetaalde huurautoboekingen zijn niet restitueerbaar. Vooruitbetaalde boekingen dien je minstens 6 uur voor het ophalen te annuleren om in aanmerking te komen voor volledige restitutie. Neem contact met ons op als je een huurauto wilt wijzigen of annuleren die je als onderdeel van een vakantie hebt geboekt.

Kan ik de auto het best vóór aankomst online boeken of rechtstreeks in Paramaribo?

Als je vanuit huis bij Expedia boekt, weet je zeker dat je kunt kiezen uit verschillende autotypes. Ook kun je de verschillende aanbiedingen en aanvullende diensten op een rij zetten en daaruit kiezen wat het best bij jou past. Bij aankomst hoef je alleen nog maar je sleutels op te halen en je kunt op pad. Daarnaast hoef je niet na aankomst nog op zoek naar een geschikte aanbieder of de voorwaarden en bepalingen bij de balie door te nemen. Dat scheelt je weer een hoop stress.

Welke verzekering kan ik het best kiezen voor mijn huurauto?

Een uitgebreide verzekering is een goede keuze als je niet voor onaangename verrassingen wilt komen te staan. Op die manier kun je zorgeloos van je verblijf genieten en de omgeving in je huurauto verkennen.

Dien ik mijn huurauto vooraf te betalen?

We bieden een paar verschillende opties voor het betalen van je huurauto. Lees verder en kijk welke het best bij jou past. Reserveer nu, betaal nu Met deze optie kun je de huurauto direct reserveren en al tijdens het boeken betalen. Je hebt een creditcard nodig voor de vooruitbetaling en je kunt je Expedia Rewards-punten gebruiken om de boekingskosten gedeeltelijk of volledig te voldoen. Hoewel sommige autoverhuurbedrijven een reguliere betaalpas accepteren, dient de bestuurder bij het ophalen nog steeds een geldige creditcard te overleggen voor de borg. Reserveer nu, betaal later Met deze optie kun je de huurauto vast reserveren, zonder vooraf te betalen. Wanneer je bij het ophaalpunt arriveert, dient de bestuurder van de auto een geldige creditcard te overleggen voor de volledige kosten. Het autoverhuurbedrijf zet ook een bedrag vast op je creditcard ter hoogte van de borg voor de huurauto.

Waar dien ik op te letten bij het huren van een auto?

Let er bij het ophalen van je huurauto op of het voertuig krassen en deuken heeft. Controleer de auto grondig, leg eventuele schade vast en stel de leverancier hiervan op de hoogte voordat je op pad gaat.

Waar kan ik autoverhuurders vinden in Paramaribo?

Autoverhuurbedrijven vind je doorgaans op luchthavens en verspreid door het stadscentrum.

Ontdek Paramaribo

Ontdek Paramaribo met Expedia! Vind hotels, vluchten, pakketreizen en meer, tegen de beste prijs.