Begin van hoofdinhoud
Type reis
Vlucht 1
Vlucht 2
Vlucht 3
Vlucht 4
Vlucht 5
Gratis annulering

Zoek door meer dan 1.000.000 accommodaties en 550 luchtvaartmaatschappijen wereldwijd

Kies uit meer dan een miljoen vluchten, hotels of pakketten

Expedia berekent geen extra kosten als je een hotelboeking wijzigt of annuleert

Een auto huren in Paramaribo

Een vakantie in Paramaribo begint met het vooraf online boeken van een auto. Ontdek Paramaribo en omgeving met een auto, geboekt bij een autoverhuur bedrijf in Paramaribo. Ervaar de vrijheid en vooral het gemak als je in het bezit bent van een eigen auto. Laat je auto klaarstaan op de luchthaven van Paramaribo, zodat je vakantie direct bij aankomst kan beginnen. Voor wie liever eerst wil acclimatiseren, zijn er mogelijkheden om de auto af te laten leveren bij de accommodatie.

Autoverhuur in Paramaribo

Ondanks dat de verkeersregels wel wat anders zijn dan in Nederland, kan je in Suriname prima zelf rijden. Door vooraf online een auto te huren in Paramaribo, weet je precies wat je van je auto kan verwachten. Geen verrassingen ter plaatse wanneer je vooraf alles regelt. Denk hierbij aan verzekeringen, extra opties op de auto en uiteraard extra kilometers. Online reserveren is vaak ook goedkoper dan de auto ter plaatse te boeken. Houd er wel rekening mee dat de minimumleeftijd in Zuid-Amerika vaak 23 jaar is, en je een creditcard nodig hebt. Laat je vooraf goed informeren over alle opties en mogelijkheden.

Verken Paramaribo met een huurauto

Paramaribo en het prachtige binnenland van Suriname ontdek je met een huurauto. De schitterende offroad wegen zijn een uitdaging voor elke chauffeur. Huur een stevige SUV voor het bezoeken van de binnenlanden. Wil je voornamelijk in de omgeving verblijven van Paramaribo? Autoverhuur bedrijven bieden ook compacte gezinsauto's en sportieve kleinere wagens aan, waarmee je je gemakkelijk in en rondom de stad kan begeven. Door het brede aanbod van verschillende auto's en de keus uit nationale en internationale autoverhuurbedrijven, is er altijd een auto die bij je past en volledig aan je wensen voldoet. Zo wordt een vakantie in Paramaribo aantrekkelijk en onvergetelijk!

Ontdek Paramaribo

Ontdek Paramaribo met Expedia! Vind hotels, vluchten, pakketreizen en meer, tegen de beste prijs.