Begin van hoofdinhoud
Icoon voor retourreis
Type reis
Vlucht 1
Vlucht 2
Vlucht 3
Vlucht 4
Vlucht 5

Zoek door meer dan 1.000.000 accommodaties en 550 luchtvaartmaatschappijen wereldwijd

Kies uit meer dan een miljoen vluchten, hotels of pakketten

Expedia berekent geen extra kosten als je een hotelboeking wijzigt of annuleert


Voordeligste vluchten naar Paramaribo

Deze prijzen waren de afgelopen 7 dagen beschikbaar. De vermelde prijzen zijn per persoon, retour, voor de vermelde reisperiode. Prijzen en beschikbaarheid kunnen altijd wijzigen. Aanvullende voorwaarden zijn van toepassing.

Populaire vluchten naar Paramaribo

Deze prijzen waren de afgelopen 7 dagen beschikbaar. De vermelde prijzen zijn per persoon, retour, voor de vermelde reisperiode. Prijzen en beschikbaarheid kunnen altijd wijzigen. Aanvullende voorwaarden zijn van toepassing.

Over Paramaribo

Paramaribo is de bruisende hoofdstad van Suriname. Een stad met een duidelijk Nederlands verleden, bekend om haar rijke geschiedenis en mooie gebouwen. Hiervan zijn Fort Zeelandia en het Presidentieel paleis een traktatie voor cultuurliefhebbers. Maar genieten doe je pas echt bij een wandeling langs de Surinamerivier, met op de achtergrond muziek en de geur van heerlijk eten.

Vertrekmogelijkheden

Vanuit Schiphol (AMS) duurt een rechtstreekse vlucht naar Paramaribo ongeveer 9 uur. Online vind je de verschillende maatschappijen die vluchten naar Paramaribo aanbieden. Er zijn ook langere vluchten met 2 of 3 overstappen naar Paramaribo mogelijk. Het eerste deel van de reis met tussenstops wordt verzorgd door de bekende, grote luchtvaartmaatschappijen, maar na het overstappen worden de resterende vluchten vaak aangeboden door budgetmaatschappijen. Er vertrekken elke dag ongeveer tussen de 5 en 11 vluchten naar Paramaribo. Op sommige dagen zijn de vertrektijden alleen in de ochtend en middag. Maar voor reizen met tussenstops is het vaak ook mogelijk in de avonden te vliegen. Houd bij aankomst in Paramaribo rekening met het tijdsverschil. In de zomer loopt de tijd 5 uur achter op Nederland en in de winter is dat verschil 4 uur.

Luchthaven Paramaribo

Aangekomen in Suriname land je op de Johan Adolf Pengel-luchthaven (PBM), ongeveer 45 kilometer buiten Paramaribo. De luchthaven kent een aantal lounges, een aantal autoverhuurbedrijven, diverse eetmogelijkheden en een duty free shop. Vanuit het vliegveld kan je met een taxi of met het openbaar vervoer reizen naar de hoofdstad. De rit van de luchthaven naar het centrum duurt ongeveer 20 minuten.

Verblijven

Paramaribo heeft een groot aantal driesterrenhotels, meestal met zwembad. De meeste hotels bevinden zich in het centrum. Ze zijn allemaal gelegen op loopafstand van de belangrijkste winkels, bezienswaardigheden en uitgaansgelegenheden.

Als grootste online reisbureau hebben we het voordeel om te werken met leveranciers die ons de laagste tarieven bieden, dus check Expedia.nl regelmatig voor goedkope vliegtickets naar Paramaribo, want ze zijn snel uitverkocht. Met een reisroutenummer van Expedia.nl staat voor al je vragen en opmerkingen via 0202 061364, of +31 202 061364 van 8 tot 18u, maandag tot vrijdag een medewerker van Expedia tot je beschikking. Als je een vliegticket naar Paramaribo op Expedia.nl boekt, kan je gerust zijn dat je de beste vlucht tegen de beste prijs hebt!

Informatie over vluchten naar Paramaribo

Luchthaven van aankomst Johan Adolf Pengel Intl.
IATA-code aankomstluchthaven PBM
Naam aankomststad Paramaribo