Begin van hoofdinhoud
Type reis
Vlucht 1
Vlucht 2
Vlucht 3
Vlucht 4
Vlucht 5
Gratis annulering

Zoek door meer dan 1.000.000 accommodaties en 550 luchtvaartmaatschappijen wereldwijd

Kies uit meer dan een miljoen vluchten, hotels of pakketten

Expedia berekent geen extra kosten als je een hotelboeking wijzigt of annuleert

Een auto huren in Rio de Janeiro

Lekker swingen tijdens het uitbundige carnaval, relaxen of volleyballen op de Copacabana of bij het enorme beeld van Christus de Verlosser genieten van het geweldige uitzicht over de stad: in Rio de Janeiro kan het allemaal. Het zou zonde zijn als je helemaal naar Brazilië reist om alleen maar deze stad te bekijken. Boek daarom een huurauto via Expedia zodat je ook de omgeving van deze stad op je gemak kunt verkennen.

Op je gemak genieten van het Braziliaanse landschap

Dankzij de handige zoekfilters op de website van Expedia zal het je weinig moeite kosten een geschikte huurauto te vinden. Voor het huren van een auto in Rio de Janeiro kun je terecht bij bekende internationale verhuurders en lokale autoverhuurbedrijven. Bij het plannen van je reis en het huren van je auto, is het goed je te bedenken dat je de ophaal- en inleverlocatie van je huurauto afzonderlijk kunt bepalen. Dit biedt volop mogelijkheden voor het maken van een reis waarbij je beginpunt niet je eindpunt is. Voor je vakantie in Rio de Janeiro kun je je auto gelijk na aankomst bij de luchthaven ophalen, maar als je eerst op je gemak de stad wilt verkennen en daarna pas wilt doorreizen, kun je er beter voor kiezen de auto later op een ander punt af te halen. Dankzij de handige kaartweergave kun je eenvoudig zien waar de ophaalpunten zijn en welke voor jou de beste optie is. Voor het type auto heb je de keuze uit talloze modellen. Kies voor een economy model als je niet te veel geld wilt spenderen aan brandstof en selecteer een SUV als je van plan bent over wat minder goed onderhouden plattelandswegen in de omgeving van de stad te rijden. Een MPV is een geschikt model als je met het hele gezin op pad gaat. Wanneer niet je reisgezelschap maar je budget een doorslaggevende factor is bij het boeken van een auto, kun je het aanbod ook nog eens filteren op de huurprijs. Zo zul je snel zien dat het je weinig moeite kost een geschikte auto te vinden.

Autorijden in Brazilië

Rio de Janeiro is een drukke stad dus houd je ogen in het verkeer goed op de weg. Buiten de stad is het verkeer een stuk rustiger. Ook dan is het noodzaak dat je je goed concentreert, want in dit land neemt niet iedereen de verkeersregels even nauw.

Ontdek Rio de Janeiro

Ontdek Rio de Janeiro met Expedia! Vind hotels, vluchten, pakketreizen en meer, tegen de beste prijs.