Voordeligste vluchten naar Rio de Janeiro

Deze prijzen waren de afgelopen 7 dagen beschikbaar. De vermelde prijzen zijn per persoon, retour, voor de vermelde reisperiode. Prijzen en beschikbaarheid kunnen altijd wijzigen. Aanvullende voorwaarden zijn van toepassing.

Beoordelingen van geverifieerde klanten

Jan 24, 2019

Stoelen mogen breder

Over Rio de Janeiro

Boek een vlucht naar Rio de Janeiro en bewonder het beroemde Christusbeeld op de berg Corcovado. De stad is bekend van haar jaarlijkse carnaval en het Maracanã voetbalstadion, maar heeft veel meer te bieden. Ontdek de prachtige stranden bij Ipanema of Copacobana Beach, de Suikerbroodberg en het nationaal park Tijuco Forest.

Vluchten naar Rio de Janeiro

Vanaf Amsterdam Schiphol (AMS) zijn er regelmatig directe vluchten met een reguliere maatschappij naar Rio de Janeiro International Airport Galeão (GIG) met een reistijd van 11 uur 45 minuten. Vanaf Düsseldorf International Airport (DUS) en Brussels International Airport (BRU) zijn dagelijks reguliere vluchten naar Rio de Janeiro met minstens één tussenstop en een minimale reistijd van 14 uur 5 minuten vanaf Düsseldorf. De reis duurt 20 minuten langer vanaf Brussel. Tijdens onze zomertijd is het 5 uur vroeger in Rio de Janeiro en in onze wintertijd is het 3 uur vroeger.

Voorzieningen en accommodatie op de luchthaven van Rio de Janeiro

Bij aankomst op Airport Galeão, de grootste luchthaven van de stad met twee terminals, vind je diverse cafés, bars en restaurants voor een hapje en een drankje. De luchthaven heeft een taxfreezone voor vertrekkende passagiers. Verspreid over beide terminals zijn winkels voor boeken, bloemen, zonnebrillen, sport, souvenirs en nog veel meer. De luchthaven heeft banken, geldautomaten, wisselkantoren, een postkantoor, medisch centrum en bagagekluizen. Drie- en viersterrenhotels zijn vlakbij de luchthaven met een shuttleservice op aanvraag.

Vervoer naar het stadscentrum

Met een taxi of online gehuurde auto rijd je in 30 minuten naar de binnenstad van Rio de Janeiro, 20 kilometer zuidelijker. Vier buslijnen van Real Auto Bus vervoeren reizigers in ongeveer 1 uur naar de centrale busterminal in de stad of naar de andere luchthaven Santos Dumont Airport. De VIP taxibedrijven en de reguliere airport taxi's staan buiten voor je klaar!

Informatie over vluchten naar Rio de Janeiro

Luchthaven van aankomst Galeao - Antonio Carlos Jobim Intl.
IATA-code aankomstluchthaven GIG
Naam aankomststad Rio de Janeiro

Populaire vluchten naar Rio de Janeiro

Deze prijzen waren de afgelopen 7 dagen beschikbaar. De vermelde prijzen zijn per persoon, retour, voor de vermelde reisperiode. Prijzen en beschikbaarheid kunnen altijd wijzigen. Aanvullende voorwaarden zijn van toepassing.