Begin van hoofdinhoud
Type reis
Vlucht 1
Vlucht 2
Vlucht 3
Vlucht 4
Vlucht 5
Gratis annulering

Zoek door meer dan 1.000.000 accommodaties en 550 luchtvaartmaatschappijen wereldwijd

Kies uit meer dan een miljoen vluchten, hotels of pakketten

Expedia berekent geen extra kosten als je een hotelboeking wijzigt of annuleert

Super autodeals in Roermond

Alle huurauto’s in Roermond

Ontdek Roermond

Ontdek Roermond met Expedia! Vind hotels, vluchten, pakketreizen en meer, tegen de beste prijs.

Een auto huren in Roermond

In het noorden van Limburg ligt het altijd gezellige Roermond. Hier kun je het gehele jaar goed vertoeven in de vrije natuur en je vermaken tijdens buitenevenementen en zomerfestivals. Huur vooraf online een auto, wanneer je niet alleen de stad wilt bezichtigen, maar ook kennis wilt maken met de indrukwekkende natuurgebieden en oude steden in de omgeving.

Locaties voor autoverhuur in Roermond

Er zijn verschillende autoverhuur locaties in Roermond, zowel in het centrum als net er buiten kun je auto's huren. Zo kun je zelf kiezen van waaruit je vakantie in Roermond begint. Het vooraf online reserveren heeft een aantal interessante voordelen. Zo heb je een goed overzicht over welke automerken en types er aangeboden worden. Of je nu kiest voor die luxe cabriolet, of juist voor een ruime gezinsauto, het kan allemaal. Houd er wel rekening mee dat je minimaal 21 jaar oud moet zijn en in het bezit van een geldige creditcard.

Ontdek Roermond en omgeving per huurauto

Roermond is een heerlijke winkelstad, waar je uren kunt slenteren door de gezellige binnenstad. Na het winkelen zijn er tal van mogelijkheden om gezellig bij te kletsen en te ontspannen in een gezellig restaurant of café. Parkeren kan in Roermond op verschillende locaties binnen en buiten het centrum. Roermond is bovendien de perfecte uitvalsbasis voor mensen die graag de natuur intrekken. Vanuit één van de locaties voor autoverhuur in Roermond, vertrek je direct naar schitterende parken als het Leudal, Swalmdal of Roerdal, waar je heerlijk kunt wandelen of paardrijden, en dat allemaal binnen een half uur vanaf het centrum van Roermond. Met je eigen auto heb je alle vrijheid en het gemak van het kunnen gaan en staan waar en wanneer je maar wilt.