Begin van hoofdinhoud
Type reis
Vlucht 1
Vlucht 2
Vlucht 3
Vlucht 4
Vlucht 5
Gratis annulering

Zoek door meer dan 1.000.000 accommodaties en 550 luchtvaartmaatschappijen wereldwijd

Kies uit meer dan een miljoen vluchten, hotels of pakketten

Expedia berekent geen extra kosten als je een hotelboeking wijzigt of annuleert

Expedia autoverhuur op Tenerife

Altijd al eens willen genieten van heerlijke temperaturen in de wintermaanden? Kies voor een verblijf op Tenerife! Het eiland maakt deel uit van de Canarische Eilanden en is een echte parel in de Atlantische Oceaan. Het water is helder, het is er altijd aangenaam en de mensen zijn uiterst vriendelijk. Als je het optimale uit je vakantie wilt halen, biedt het online reserveren van een auto uitkomst. Stap in en rij gelijk naar je hotel zodat je ’s middags al het eiland kunt verkennen. Kies je voor een bezoek aan Playa de las Americas? Of neem je liever een kijkje bij de Basílica de Candelaria?

Autoverhuur op Tenerife

Het eiland is ongeveer 100 bij 50 kilometer groot, dus een auto komt goed van pas. Rij naar Santa Cruz voor een avond feesten of ga op de culturele toer en breng een bezoek aan het Museum van Dimas Doello in Candelaria. Voor een auto kun je het beste terecht aan de noord- of zuidkust van het eiland. Bezoek bijvoorbeeld Costa Adeje of Los Cristianos in het zuiden, of Santa Cruz in het noorden. Daarnaast kun je op de luchthaven terecht voor autoverhuur. Dankzij het diverse aanbod van verschillende verhuurders zit er altijd wel een auto tussen die aan je wensen voldoet. Check vooraf welke verzekeringen zijn inbegrepen en houd er rekening mee dat je vaak een creditcard nodig hebt om er een te kunnen huren. Veel rijplezier!

Tenerife verkennen met je huurauto

Het middelpunt van Tenerife herken je aan de Pico del Teide, de hoogste berg van niet alleen de Canarische Eilanden, maar van heel Spanje. Bekijk het tijdens een bezoek aan Parque Nacional del Teide en kijk uit over het hele eiland. Het is ook mogelijk om deze berg van een duizelende 3700 meter hoog te beklimmen, maar weet waar je aan begint! Doe je het liever rustig aan? Stap in je auto en bezoek Playa de las Teresitas, het mooiste strand van het eiland met veel parkeergelegenheid. Overigens is op straat parkeren in de grotere plaatsen van Tenerife vaak lastig. Een goede oplossing zijn de parkeergarages, die niet alleen een veilige uitkomst bieden, maar waar je auto ook uit de zon staat.

Ontdek Tenerife

Ontdek Tenerife met Expedia! Vind hotels, vluchten, pakketreizen en meer, tegen de beste prijs.