Gratis annulering
Door de reisadviezen rond het coronavirus (Covid-19) zijn sommige bestemmingen op bepaalde datums mogelijk niet beschikbaar. Meer info.
Type reis
Vlucht 1
Vlucht 2
Vlucht 3
Vlucht 4
Vlucht 5
Door de reisadviezen rond het coronavirus (Covid-19) zijn sommige bestemmingen op bepaalde datums mogelijk niet beschikbaar. Meer info.

Zoek door meer dan 1.000.000 accommodaties en 550 luchtvaartmaatschappijen wereldwijd

Leden besparen 10% meer op geselecteerde hotels, auto’s en vakantiehuizen. Registreer je vandaag nog.

Gratis annulering bij de meeste hotels, omdat flexibiliteit belangrijk is.

Super autodeals in Zanzibar

Alle huurauto’s in Zanzibar

Een auto huren in Zanzibar

Een vakantie op Zanzibar zal voornamelijk bestaan uit onthaasten, en dat wordt nog eens extra makkelijk met een eigen huurauto. Je bent flexibel, vrij om te gaan en staan waar je maar wilt en je stelt geheel je eigen reisroute samen. Wil je de stranden laten voor wat ze zijn en verder kijken dan alleen Zanzibar-stad? Autoverhuur op Zanzibar opent ook op deze bijzondere bestemming nieuwe deuren en mogelijkheden voor het ontdekken van unieke plekken.

Autoverhuur op Zanzibar

Of je nu een sportieve wagen huurt of een gezinsauto, voor iedereen is een passende auto te vinden via het online reserveringssysteem. Laat je auto klaarstaan op de luchthaven en begin direct bij aankomst aan je avontuurlijke reis door Zanzibar. Je hoeft je niet druk te maken over het bereiken van je hotel of appartement wanneer je de auto laat afleveren bij je accommodatie, want ook dat behoort tot de vele mogelijkheden van online autoverhuur op Zanzibar. Wanneer je de auto inlevert op de luchthaven is het handig om vooraf alvast de lokale verkeersinformatie in de gaten te houden, zodat je altijd op tijd bent voor je vlucht. Houd er rekening mee dat er gevraagd kan worden om een creditcard en een minimumleeftijd van 21 jaar.

Ontdek Zanzibar en omgeving per huurauto

Autoverhuur is niet meer weg te denken tijdens een vakantie in Afrika. Boek van tevoren online een huurauto in Zanzibar, zodat je niet voor verrassingen komt te staan tijdens je vakantie. Of je nu een avontuurlijke jeepsafari wilt gaan maken, of rustig wilt rondrijden door het prachtige landschap en langs paradijselijke stranden in een open sportieve wagen, alles is mogelijk. Parkeer je wagen aan de rand van Stone Town en ontdek de unieke smalle straatjes van dit uit koraalsteen opgebouwde historische centrum van de hoofdstad van Zanzibar.