Begin van hoofdinhoud
Type reis
Vlucht 1
Vlucht 2
Vlucht 3
Vlucht 4
Vlucht 5

Voordeligste vluchten naar Belize

Deze prijzen waren de afgelopen 7 dagen beschikbaar. De vermelde prijzen zijn per persoon, retour, voor de vermelde reisperiode. Prijzen en beschikbaarheid kunnen altijd wijzigen. Aanvullende voorwaarden zijn van toepassing.

Vliegen naar Belize

Belize is een kleine voormalige Engelse kolonie in Midden-Amerika. In het oosten heeft het een prachtige kustlijn langs de Caribische Zee, met veel kleine eilandjes en een groot koraalrif voor de kust. Landinwaarts vind je de jungle en ruïnes uit het tijdperk van de Maya's. Bezoek Belize voor een heerlijke strandvakantie of als onderdeel van een rondreis door Midden-Amerika.

Vind een vlucht naar Belize

Vanaf Amsterdam Schiphol (AMS) gaan er dagelijks vluchten met tussenstop naar Philip S.W. Goldson International Airport (BZE) in Belize City. Je bereikt Belize door over te stappen op Hartsfield–Jackson Atlanta International Airport (ATL). De totale duur van deze reis kan variëren van 14,5 uur tot ruim 30 uur.

Daarnaast zijn er dagelijks vluchten met twee tussenstops beschikbaar, bijvoorbeeld via Heathrow Airport (LHR) en Toronto Pearson International Airport (YYZ). Je bent dan minimaal 25 uur onderweg. Zoek op je bestemming om de beste vlucht te vinden.

Na afloop van je vliegreis naar Belize City kun je bijvoorbeeld het Museum van Belize bezoeken om meer te weten te komen over de rijke en lange geschiedenis van het land. Ook een dagtrip naar het mysterieuze Grote Blauwe Gat, een van de mooiste duik- en snorkelplekken ter wereld, behoort tot de mogelijkheden.

Ook als je vliegtickets naar San Pedro boekt, bevind je je op een ideale locatie om de fascinerende onderwaterwereld van het land te verkennen. Boek bijvoorbeeld een duikcursus voor het hele gezin bij een van de vele gerenommeerde duikscholen in San Pedro.

Topbezienswaardigheden en -activiteiten in Belize

Belize is bij uitstek geschikt voor een zeer ontspannen strand- of duikvakantie. Daarnaast is een excursie landinwaarts ook zeer de moeite waard.

Hier vind je namelijk diverse Mayaruïnes, waarvan Xunantunich de bekendste is. In deze oude Mayastad vind je onder meer zes grote pleinen, 25 tempels en paleizen, en een museum. Het bekendste gebouw van het stadje is de piramide El Castillo. Dit bouwwerk is maar liefst 40 meter hoog en biedt een prachtig uitzicht.