Begin van hoofdinhoud
Type reis
Vlucht 1
Vlucht 2
Vlucht 3
Vlucht 4
Vlucht 5

Voordeligste vluchten naar Chili

Deze prijzen waren de afgelopen 7 dagen beschikbaar. De vermelde prijzen zijn per persoon, retour, voor de vermelde reisperiode. Prijzen en beschikbaarheid kunnen altijd wijzigen. Aanvullende voorwaarden zijn van toepassing.

Vliegen naar Chili

Chili is een langgerekt land gelegen in Zuid-Amerika. Het wordt begrensd door de Grote Oceaan aan de ene kant en de Andes aan de andere. De natuur van het land is oogverblindend mooi en de bevolking ontzettend vriendelijk. Bezoek zeker het nationale park Torres del Paine met zijn indrukwekkende bergformaties, meren en rivieren.

Vind een vlucht naar Chili

De hoofdstad van Chili, Santiago, bereik je na zo'n 17,5 uur vliegen. Vanaf Amsterdam Schiphol (AMS) vlieg je met een tussenstop op Paris Charles de Gaulle Airport (CDG) naar Comodoro Arturo Merino Benítez International Airport (SCL) in Santiago. Dagelijks gaan er meerdere vluchten. Je kunt zoeken naar een passende vlucht door bestemmingen te selecteren. De belangrijkste luchthavens in Chili zijn Comodoro Arturo Merino Benítez International Airport (SCL), Diego Aracena International Airport (IQQ) en Mataveri International Airport (IPC) op Paaseiland.

Wanneer je een vliegticket naar Santiago boekt, kun je hier vanaf de heuvel van San Cristóbal genieten van een spectaculair uitzicht over de hoofdstad. Bezoek de wijngaarden in de Maipovallei net buiten de stad voor een wijnexcursie in de Andes.

Boek je vliegtickets naar Iquique en omgeving voor een bezoek aan de prachtige kust van Chili. De echte avonturier kan deze pracht vanuit de lucht aanschouwen: Iquique is een van de beste plekken om te paragliden. Of geniet lekker van de zon op het door palmbomen omgeven strand Cavancha.

Regel een vlucht naar San Pedro de Atacama en omgeving voor een avontuurlijke reis naar de Atacamawoestijn, de droogste woestijn ter wereld.

Topbezienswaardigheden en -activiteiten in Chili

In Chili kun je terecht voor een avontuurlijke reis, strandvakantie of zelfs een skivakantie. Door de lengte van het land zijn het klimaat en de natuur zeer divers en vind je er de droogste woestijn ter wereld maar ook de besneeuwde toppen van de Andes.

Voor cultuurliefhebbers is de havenstad Valparaíso een aanrader. De stad is gebouwd op meerdere steile hellingen die uitkomen in de zee. Het prachtige historische centrum staat op de Werelderfgoedlijst van UNESCO.