Begin van hoofdinhoud
Type reis
Vlucht 1
Vlucht 2
Vlucht 3
Vlucht 4
Vlucht 5

Voordeligste vluchten naar Curaçao

Deze prijzen waren de afgelopen 7 dagen beschikbaar. De vermelde prijzen zijn per persoon, retour, voor de vermelde reisperiode. Prijzen en beschikbaarheid kunnen altijd wijzigen. Aanvullende voorwaarden zijn van toepassing.

Vliegen naar Curaçao

Curaçao is een Caribisch eiland, gelegen voor de kust van Venezuela. Het biedt de combinatie van witte zandstranden, koraalriffen om over te snorkelen, de bijzondere architectuur van hoofdstad Willemstad en de warmte van de Caribische cultuur. Wie van strandfeesten en het nachtleven houdt, komt ook niets te kort op Curaçao.

Vind een vlucht naar Curaçao.

Vanuit Nederland bieden meerdere vliegmaatschappijen directe vluchten op Curaçao aan. Sommige vluchten hebben wel een tussenstop op Aruba, Bonaire of St. Maarten.Vluchten naar Curacao vertrekken in Nederland alleen vanaf luchthaven Amsterdam Schiphol (AMS) en landen op de enige luchthaven van Curaçao, Curaçao International Airport (CUR). De enige andere mogelijkheid voor Nederlandse reizigers is een directe vlucht vanaf de Duitse luchthaven Flughafen Düsseldorf (DUS).

Een directe vlucht vanaf Amsterdam naar Curaçao duurt ongeveer 9,5 uur. Vanaf Düsseldorf duurt de vlucht iets langer: ongeveer 10 uur. Vanaf luchthaven Amsterdam Schiphol (AMS) zijn er dagelijks meerdere vluchten op Curaçao. Vanaf Düsseldorf zijn er maar maximaal twee vluchten per week.

De enige luchthaven op Curaçao is Curaçao International Airport (CUR). Deze ligt niet ver van de hoofdstad Willemstad, tevens een belangrijke bezienswaardigheid. Je kunt er uren dwalen door de kleurrijke wijken Punda en Otrabanda en één keer per jaar genieten van het carnaval van Curaçao. Vliegtickets naar Curaçao kun je online gemakkelijk boeken.

Topbezienswaardigheden en activiteiten op Curaçao

Curacao is een tropische bestemming voor allerlei reizigers. Zeker voor een zonvakantie in de winter is het ideaal en er is voor elke leeftijdscategorie wat te beleven.

Curaçao is beroemd om zijn koraalriffen vol felgekleurde vissen: een paradijs voor snorkelaars en duikers. De hoofdstad Willemstad met zijn bontgekleurde huizen staat op de werelderfgoedlijst. Meer weten? Ga naar de online reisgidsen over Curaçao.