Begin van hoofdinhoud
Type reis
Vlucht 1
Vlucht 2
Vlucht 3
Vlucht 4
Vlucht 5
Gratis annulering

Zoek door meer dan 1.000.000 accommodaties en 550 luchtvaartmaatschappijen wereldwijd

Kies uit meer dan een miljoen vluchten, hotels of pakketten

Expedia berekent geen extra kosten als je een hotelboeking wijzigt of annuleert

Willemstad, de hoofdstad van Curaçao, is een aantrekkelijke bestemming waar je geschiedenis en cultuur kunt combineren met relaxte dagen op tropische zandstranden. Een wandeling door de stad is hier al een belevenis op zich, met de kleurrijke koloniale panden langs de handelskade in Punda. In het museum Kura Hulanda kom je meer te weten over de manier waarop Afrika en het Caribisch gebied met elkaar verbonden zijn. Boek vooraf online een huurauto via Expedia en rijd naar een van de schitterende landhuizen en sluit de dag af met een bezoek aan een van de schitterende stranden.

Zoek, filter en boek je huurauto in Willemstad

Voor autoverhuur in Willemstad bieden wij je volop mogelijkheden en dankzij de zoekfilters wordt het eenvoudig om uit het brede aanbod een keuze te maken. Voor een overzicht van alle beschikbare voertuigen geef je je de datums door van de periode waarin je de auto wilt huren en kies je de locatie waar je de auto wilt ophalen en inleveren. Onthoud dat je deze locaties afzonderlijk kunt kiezen. Als je na aankomst van plan bent eerst een paar dagen te luieren op het strand voor de deur van je hotel in Willemstad, vind je het misschien niet nodig om gelijk na aankomst over een huurauto te beschikken. Sta jij na aankomt van je vlucht naar Willemstad juist te popelen om het veelzijdige Curaçao te verkennen? Kies dan voor de mogelijkheid om je huurauto op te halen bij de terminal van de luchthaven. Bedenk je vervolgens goed welk model je wilt huren en over welke opties de auto moet beschikken. Zo is airco in het tropische klimaat van de Antillen beslist geen overbodige luxe. Wanneer je de auto alleen in de omgeving van Willemstad gebruikt, kun je prima uit de voeten met een compact model, maar als je tijdens je vakantie een rit wilt maken door het prachtige Christoffelpark en de wat meer afgelegen stranden wilt bezoeken, heb je meer baat bij een robuuste SUV met veel vermogen. Selecteer jouw favoriete model en boek in de laatste fase van de reservering nog accessoires als gps en kinderzitjes bij.

Autorijden op Curaçao

De verkeersregels op Curaçao wijken nauwelijks af van die in Nederland. Houd er wel rekening mee dat de maximumsnelheid er wat lager ligt dan bij ons en op een T-splitsing doorgaand verkeer voorrang heeft. Bij nat weer kunnen de wegen erg glad worden. Boek eventueel een automaat om er zeker van te zijn dat je je aandacht volledig bij het verkeer kunt houden en niet hoeft te wennen aan het schakelen in een andere auto.

Ontdek Willemstad

Ontdek Willemstad met Expedia! Vind hotels, vluchten, pakketreizen en meer, tegen de beste prijs.