Autoverhuur in Curaçao

Vergelijk aanbieders van huurauto's om flinke besparingen te realiseren of combineer je vlucht, hotel en auto om nog voordeliger uit te zijn.

Leden besparen 10% meer op geselecteerde hotels, auto’s en vakantiehuizen. Registreer je vandaag nog.

Profiteer van maximale flexibiliteit met boetevrij annuleren bij de meeste autoverhuurbedrijven.

Populaire steden in Curaçao

Veelgestelde vragen

Wat als ik mijn huurauto voor Curaçao wil annuleren?
We weten dat de vrijheid om je plannen te wijzigen belangrijk voor je is. Daarom bieden we bij de meeste voorafbetaalde boekingen een volledige terugbetaling indien je minimaal zes uur voor de ophaaltijd annuleert. Het is aan te raden om je autoverhuurovereenkomst door te lezen, omdat er ook uitzonderingen zijn. Mocht je de benodigde informatie daar niet kunnen vinden, kijk dan eens op onze klantenservice.
Welke auto's kan ik huren in Curaçao?
Als je voornemens bent om grote steden te bezoeken, is het wijs om iets kleins te kiezen, zoals een economy auto. Met dit populairste type huurauto in Curaçao navigeer je comfortabel door drukke stadsstraten, parkeer je eenvoudig waar je maar wilt en geniet je van een zuinige motor. Maar er is natuurlijk niks dat je ervan weerhoudt om voor iets groters te kiezen! Browse eens door onze fullsize of midsize opties als je liever wat meer beenruimte hebt, of ga voor stijl en luxe met een van onze premium modellen.
Hoe vind ik de beste deals voor autoverhuur in Curaçao via Expedia?
Wat voor soort huurauto je ook zoekt, Expedia helpt je zonder twijfel aan de beste deal. Vergelijk simpelweg de aanbiedingen van betrouwbare autoverhuuraanbieders en kies de best passende optie voor jouw reis. Wil je graag op avontuur gaan met meer budget om onderweg te besteden? Bundel je autoreservering voor Curaçao met vluchten of hotels en bespaar meer!
Wat heb je nodig om een auto te huren in Curaçao?
Je dient je rijbewijs en een creditcard te tonen bij de verhuurbalie. Controleer bij de verhuurder of je nog wat anders moet tonen. In sommige gevallen heb je ook bewijs van verzekering nodig.
Kan ik een auto huren voor een maand of langer in Curaçao?
Expedia maakt het simpel om een goedkope huurauto voor de lange termijn te vinden in Curaçao. Breng een bezoek aan onze pagina voor autoverhuurdeals voor lange termijn, voer je reisvoorkeuren in, en vergelijk je keuzes.
Waar kan ik een auto huren in Curaçao als ik jonger dan 25 ben?
Het leeftijdsbeleid varieert per autoverhuurbedrijf, dus je dient even goed je huiswerk te doen. Heb je een aanbieder in Curaçao weten te vinden die mensen onder de 25 bedient? Geweldig! Houd er echter wel rekening mee dat er vaak extra kosten van toepassing zijn op bestuurders tussen de 21 en 24. De kleine lettertjes van de autoverhuurder waar je interesse in hebt, bevatten als het goed is alle details die je nodig hebt.

Ervaar nieuwe plekken met Expedia