Autoverhuur in Aruba

Vergelijk aanbieders van huurauto's om flinke besparingen te realiseren of combineer je vlucht, hotel en auto om nog voordeliger uit te zijn.

Leden besparen 10% meer op geselecteerde hotels, auto’s en vakantiehuizen. Registreer je vandaag nog.

Profiteer van maximale flexibiliteit met boetevrij annuleren bij de meeste autoverhuurbedrijven.

Populaire steden in Aruba


Veelgestelde vragen

Wat als ik mijn huurauto voor Aruba wil annuleren?
We snappen dat je plannen soms op het laatste moment kunnen wijzigen. Daarom bieden verreweg de meeste autoverhuurbedrijven een volledige terugbetaling wanneer je ten minste zes uur voor de ophaaltijd annuleert. De voorwaarden van jouw autoverhuurbedrijf zouden alle details moeten bevatten die je nodig hebt. Mocht je het antwoord daar toch niet kunnen vinden, dan staat onze klantenservice altijd voor je klaar.
Welke soorten auto's kan ik huren in Aruba?
Drukke wegen en kleine parkeerplekken zijn geen enkel probleem voor economy auto’s, de meest gekozen huurauto’s in Aruba. Ga op pad in een van deze wagens en manoeuvreer je door het verkeer met het grootste gemak. Aangezien ze voordelig, betrouwbaar en zuinig in het verbruik zijn, laten deze kleine auto’s weinig te wensen over. Maar je kunt Aruba ontdekken in vrijwel elk type huurauto. Compacte en premium modellen en SUV’s behoren tot de mogelijkheden.
Hoe vind ik de beste deals voor autoverhuur in Aruba via Expedia?
Browse door de beoordelingen van klanten, selecteer je favoriete soort auto en vergelijk de aanbiedingen van gerenommeerde verhuurbedrijven. Expedia maakt het simpel om de perfecte deal te bemachtigen voor jouw huurwagen. Bundel jouw huurauto voor Aruba met je boekingen van hotels of vluchten en ga de weg op met meer geld over van je budget.
Wat heb je nodig om een auto te huren in Aruba?
De meeste verhuurders vragen om een geldig rijbewijs en een creditcard op dezelfde naam. Als je liever niet gebruikmaakt van de verzekeringspolis van de aanbieder, dan is bewijs van een dergelijke polis bij een ander bedrijf vaak ook nodig. Lees de voorwaarden zorgvuldig door, zodat je weet wat je mee moet nemen bij het ophalen.
Kan ik een auto huren voor een maand of langer in Aruba?
In Aruba kun je een auto huren voor een maand of zelfs langer, dus ga ervoor en verleng die vakantie! Voer je reisgegevens in op onze pagina met deals voor langetermijnautoverhuur en scoor jouw perfecte wagen.
Waar vind ik een huurauto in Aruba als ik jonger dan 25 ben?
Sommige aanbieders in Aruba verhuren wel auto’s aan bestuurders jonger dan 25, andere doen dit niet. Het leeftijdsbeleid verschilt van verhuurder tot verhuurder, dus we raden je aan goed je onderzoek te doen. Controleer ook of er eventuele aanvullende kosten van toepassing zijn. Soms worden er toeslagen in rekening gebracht voor klanten tussen de 21 en 24. Lees dus vooraf de algemene voorwaarden om onverwachte kosten te voorkomen.

Ervaar nieuwe plekken met Expedia