Begin van hoofdinhoud
Type reis
Vlucht 1
Vlucht 2
Vlucht 3
Vlucht 4
Vlucht 5

Voordeligste vluchten naar Aruba

Deze prijzen waren de afgelopen 7 dagen beschikbaar. De vermelde prijzen zijn per persoon, retour, voor de vermelde reisperiode. Prijzen en beschikbaarheid kunnen altijd wijzigen. Aanvullende voorwaarden zijn van toepassing.

Vliegen naar Aruba

Aruba is een eiland van de Nederlandse Antillen met als hoofdstad Oranjestad. Dit subtropische eiland ligt ten hoogte van Venezuela. Op Aruba is snorkelen een aanrader, er is kans dat je daarbij een zeeschildpad tegenkomt! De Casibari rotsformatie is ook een bezoekje waard, waarna je de dichtbij gelegen Hooiberg kan beklimmen.

Vind een vlucht naar Aruba

Meerdere keren per week is er een directe vlucht vanaf Amsterdam Schiphol (AMS) naar Aruba's Internationale luchthaven Koningin Beatrix (AUA) met een vluchtduur van minimaal 10 uur 20 minuten. Dagelijks zijn er vanaf Amsterdam Schiphol (AMS) vele vluchtopties met één tussenstop op Bonaire International Airport (BON) of Curaçao International Airport (CUR). Deze vluchten duren gemiddeld 2 uur langer.

De luchthaven van Aruba ligt op 5 kilometer van de Caribische hoofdstad Oranjestad. Dit is het enige vliegveld dat Aruba rijk is. Een vliegticket naar Aruba is geweldig voor een strandvakantie. Geniet na van je vlucht in één van de vele barretjes op Palm Beach met een 'frozen cocktail'! In Oranjestad is de haven waar de cruiseschepen aanmeren en is er een kleine, gezellige winkelstraat.

In het noordoosten is Boca Grande, een paradijs voor kitesurfers. Voor duikers zijn er oude scheepswrakken genoeg rondom het hele eiland. Bij diverse duikscholen kun je onder aangename begeleiding je duikbrevet halen. Natuurliefhebbers genieten zeker in het Arikok Nationaal Park.

Topbezienswaardigheden en activiteiten op Aruba

Aan de noordwestelijke kant van het eiland, op Palm Beach, zijn de meeste hotels te vinden, vanwaar je excursies kunt boeken. Rustigere stranden zijn Baby Beach in het zuiden en Malmok in het noorden is een aanrader. Wil je op het eiland rondtouren? Huur eens een dag een auto, op die manier kan je het eiland echt goed verkennen. Voor meer informatie kun je de online reisgidsen over Aruba raadplegen.