Begin van hoofdinhoud
Type reis
Vlucht 1
Vlucht 2
Vlucht 3
Vlucht 4
Vlucht 5

Voordeligste vluchten naar Gibraltar

Deze prijzen waren de afgelopen 7 dagen beschikbaar. De vermelde prijzen zijn per persoon, retour, voor de vermelde reisperiode. Prijzen en beschikbaarheid kunnen altijd wijzigen. Aanvullende voorwaarden zijn van toepassing.

Vliegen naar Gibraltar

Gibraltar ligt op een schiereiland in het zuiden van Spanje. Toch waan je je hier in Engeland, wat komt door het feit dat Gibraltar Brits overzees gebied is. Gibraltar biedt vermaak voor het hele gezin: je kunt er de Apenrots bezoeken, dolfijnen en walvissen spotten, rondrijden in een rode dubbeldeksbus of gewoon lekker wandelen.

Vind een vlucht naar Gibraltar

In Gibraltar is er één luchthaven, Gibraltar International Airport (GIB), ook bekend als North Front Airport. Vanuit Nederland kun je er dagelijks via Londen naartoe vliegen. Vanaf Amsterdam Schiphol (AMS) en Rotterdam The Hague Airport (RTM) gaan vluchten via Gatwick Airport (LGW), London Luton Airport (LTN) of Heathrow Airport (LHR). Vanaf Schiphol ben je ongeveer 6 uur onderweg, vanuit Rotterdam minstens 7 uur 15 minuten. Als je in Londen van luchthaven moet veranderen duurt de reis langer.

Een andere mogelijkheid is een directe vlucht naar naar Málaga-Costa del Sol Airport (AGP) in Zuid-Spanje. Vanaf Schiphol, Rotterdam en Eindhoven Airport (EIN) gaan dagelijks rechtstreekse vluchten naar Málaga die 2 uur 50 minuten duren. Van hieruit is het nog ongeveer 130 kilometer naar Gibraltar, die je gemakkelijk met de auto of met de bus kunt afleggen.

Selecteer de bestemming van je voorkeur voor een overzicht van mogelijke vluchten. Als je naar Málaga vliegt, bezoek dan zeker het fort Acazaba in deze Andalusische badplaats. Tijdens je reis naar Gibraltar neem je natuurlijk de kabelbaan naar de top van de rots. Boven is een restaurant en kijk je uit op de haven van Gibraltar.

Topbezienswaardigheden en -activiteiten in Gibraltar

In Gibraltar kunnen sportievelingen wandelen door het natuurreservaat Upper Rock. Ook de dierenliefhebbers kunnen er terecht: hier komen namelijk de enige Europese apen voor.

Geniet in de zomer van de zon op het strand, ga winkelen of maak een boottocht om naar dolfijnen en walvissen te speuren. Vanuit Gibraltar kun je een uitstap maken naar Tarifa op het zuidelijkste puntje van Spanje. Kortom: Gibraltar is een unieke bestemming voor je volgende vakantie.